Örümcek Adam Bilka Yayınları Sıralı Liste

Örümcek Adam Bilka Yayınları Sıralı Liste

Örümcek Adam - Bilka Yayınları

Like Tree84Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 13.Mart.2011, 13:46   #21
Yeni Üye

admirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
admirable is on a distinguished road
Tarayan, paylaşan, destek olan herkese teşekkürler. Yüreğinize sağlık
admirable isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ağustos.2011, 23:48   #22
Süper Üye

hanefi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5426
•Rep Seviyesi :
hanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond reputehanefi has a reputation beyond repute
Sevgili Colinmacay, müthiş bir emek vermişsin.
Bu sayıların tümünün eklendiğini görürüz inşaallah.
Emeği geçen herkese en içten teşekkürler.
hanefi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Ağustos.2011, 08:43   #23
Yeni Üye

selim_72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
selim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond reputeselim_72 has a reputation beyond repute
Standart süper seri
arkadaşlar paylaşım için çook teşekkür ederim süper serinin normal seri arasındaki farkı sölylerseniz sevinirim
selim_72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Ağustos.2011, 10:48   #24
Onursal Üye

dynamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
dynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond reputedynamo has a reputation beyond repute
Süper seri(Cilt) ile normal seri(sayı,süper yayın) arasındaki fark:

Bilkanın ciltleri genelde bir yada iki sayının biraraya getirilmiş halidir.Örnek,cilt1=sayı1+sayı 2 demektir.cilt55=sayı83+sayı45 demektir.cilt24=sayı47 demektir.Yani elinde tüm sayılar varsa ciltlere ihtiyaç yok diye anlaşılabilir.Fakat Bilka,bazı ciltlerin sonuna daha önce hiç yayınlanmamış maceralar eklemiştir.Kitap sonuna fazladan macera eklenen ciltler şunlardır:cilt 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34, 35,36,37,38,39,40,44,45,46,48, 49,50,51,52,93,95,98,99,100,10 3.(tüm ciltlere bakmadım,baktıklarım bu kadar). O yüzden hem cilt hem sayıların okunması daha iyi olur .
Bir de Bilka, 1/2/3 sayıyı biraraya getirerek MEGA SERİ adlı bildiğim kadarıyla 3 kitap daha yayınlamıştır.

Konu dynamo tarafından (10.Kasım.2011 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
dynamo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Eylül.2011, 04:53   #25
Süper Üye

albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
albay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond repute
örümcek adam severler bana kızacaklar ama söylemeden gecemeyeceğim. şehirler arası bir yolculuk sırasında okuyayım diye arşivden 6 tane örümcek adam aldım. okurken bu sayfalar çok dikkatimi çekti. (bilka yayınları no 38 sayfa 32 . lütfen son kareye dikkat. düşman örümcek adamı bitirmiş , artık geriye öldürmek kalıyor. örümcek yerden kalkmakta bile zorlanıyor ama bu konuşma balonları
beni bitirdi,mahvetti, eridim adeta yok oldum.
- yürüyün çocuklar, intikamımızı başka zaman alırız
-örümcek adam artık sorun çıkaramaz
yani yorum yapayım diyorum , böyle tüylerim diken diken oluyor. yok yorum yapmayacağım, yorumu örümcekadam severlere havale ediyorum. peki ben ne yaptım sayın çizgidiyarı severler kitapları aldım, sessiz sedasız kimse beni örümcekadam kitaplarıyla görmeden bir cami avlusuna bıraktım.
inşallah iyiliksever , yüreği temiz bir insan bulur söylemeden geçemeyeceğim, aceba örümcek adam hakketen sorun çıkarmaz mı diye ilerleyen sayfaları okudum, (zaten macera 40 cı sayfada bitiyor) çıkardı bee .daha 8 sayfa önce intikamlarını başka zaman almak isteyen kötü adamların planlarını mahvetti.
albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Eylül.2011, 23:28   #26
Yeni Üye

sekeraga_05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
sekeraga_05 is on a distinguished road
örümcek adam sever bir arkadaş nette kitapları satışa sunmuş (1-182) 660 tl fiyat biçmiş değer mi bence değer.
sekeraga_05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Eylül.2011, 01:26   #27
Süper Üye

albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
albay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond repute
Alıntı: sekeraga_05´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
örümcek adam sever bir arkadaş nette kitapları satışa sunmuş (1-182) 660 tl fiyat biçmiş değer mi bence değer.

normalde örümcek adam kitapları maddi olarak en az fiyat biçilen kitaptır. bende vardı bayağı toptan satayım dedim, tekleme olanları almadılar bile, fiyat verin dedim. para etmez meraklısı yok dediler. o dediğin şekilde tek avantajı sıralı seri olması. tanesi 1 tl den 182 tl dir. meraklısıysan yuvarlak hesap 200 tl'ye alabilirsin . (bana deseler ki al bunları hepsine 25 tl ver. almam.)
albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Eylül.2011, 23:22   #28
Süper Üye

neptunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Linklerdeki hataların tamamı giderilmiştir.Herkese keyifli okumalar.

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..
neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Eylül.2011, 23:06   #29
Yeni Üye

mesut93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Seviyesi :
mesut93 is on a distinguished road
süper paylaşım konunun takipçisiyim umarım kırmızılar kapanır
mesut93 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Aralık.2011, 23:17   #30
Aktif Üye

duvarsürüngeni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 28916
•Rep Seviyesi :
duvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond reputeduvarsürüngeni has a reputation beyond repute
3-4 ay önce 2 ciltini aldım. (Bilka'nın) Duvar sürüngeninin eski maceralarını okumak çok büyük bir zevkti.Kitaptaki zevki vermesede bu büyük kaynağı bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Okuyamadığım sayılar olunca indirip okurum veya bir kitap haline getirip elimde okurum.

Bookmarks

Etiket
adam, bilka, liste, sıralı, yayınları, Örümcek

Seçenekler
Stil