Örümcek Adam Bilka Yayınları 122 Bu İşte Bir İş Var

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,681
Merhaba dostlar,
Yine dört macera içeren güzel bir Örümcek Adam ile karşınızdayım. Her ne kadar yeni seride Superior Örümcek Adam'dan bahsedilse de gerçek Superior Örümcek Adam işte bu dergide ortaya çıkıyor.Keyifli okumalar:cool:

Bu İşte Bir İş Var:
Örümcek hiç yoktan Yerçekimi'nin saldırısına uğrar. Tüm bunların altında bir şeyler vardır ama bakalım ne? Yakında anlayacağız.

Bunu Yapamazsın:
Örümcek Adam bu kez de Tuzakçı (Macuncu Pete)'nın saldırısına uğruyor. Üstelik bilin bakalım neden? Hiçbir nedeni yok.
Peter, bir enerji deneyinde Prof. Lubiski'ye yardım ederken bir enerji alanından geçer. İşte şimdi karşınızda en sahici, gerçek, şahane,eşsiz, mükemmel Superior Örümcek Adam: Uçma, güç alanları, enerji ışınları ve daha neler neler...

Neler Oluyor Bana:
Peter yeni güçleri nedeniyle bunalıma giriyor. Eskiden sıradan bir Örümcek Adamken bile sorunları olan dostumuz bu yeni güçlerle ne yapacak!..
Ve yine nedensiz bir saldırı ile yüzleşmek zorunda kalacak. Bu kez de She Hulk'ın düşmanı Titanya ile karşı karşıya geliyor. Yeni güçler işe yarayacak. Ama Dr. Doom da gizlice bu mücadeleyi izliyor.

Dur Bir Dakika:
"Daha büyük güç, daha büyük sorumluluk" yeni prensibimiz oluyor. Kahramanımız bu kez üst lige çıkarak Magneto ile mücadele ediyor. Magneto Örümcek'in yeni güçlerini test ederek gelecekte yapacağı insan-mutant savaşında işine yarayıp yaramayacağına bir bakıyor.

tarama0001qhq.jpg


 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,082
Çok teşekkür ederim sevgili f.erince.
İçinde Yerçekimi,Tuzakçı,Magneto,Dr.Doom ve kozmik güçler kazanan Örümcek Adam'ın bulunduğu enfes bir kitap.Tek kusur, kapak resmi içerikle aynı değil.
 
Üst