Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 088 Kimsin Sen (1. Bölüm)

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,069
Sarıyer
Değerli dostlarım,

dün de dediğim gibi bir müddet "Örümcek Adam" serisi ile devam edeceğiz.

1. Bölüm "Kimsin Sende" Örümcek hapise düşen Hob Cine'e bir şekilde yardım etmek zorunda kalıyor ve bu sırada Tombraks vari kılık değiştirebilen "Kamçı" ile karşılaşıyor.

2. Bölüm "Gümüş Samur". Burada Örümcek hiç yok, belki de bu dolgu maceradır.

49. sayfada "Lösemi" hakkında verilen bilgi yanlıştır, okumadan geçiniz. Her lösemide akyuvarların normalin 50-60 katına çıkması gerekmez.

3. Bölüm "Sonunuz Geldi!" de nihayet Örümcek devreye giriyor (demek ki bir önceki bölüm dolgu değilmiş) ve Hız Şeytanı ile mücadele etmeye başlıyor, bir müddet sonrada ortaya "Kötüler Birliği" çıkıyor ve hayli sıkı bir dövüş oluyor.

4. Bölüm "işiniz Bitik!" in başında sanki Kötüler birliği mücadeleyi kazanmış gibi duruyor ama birden sürpriz bir eski - kötü - süper (kim olduğunu öğrenmek için macerayı okumanız gerekiyor) Örümcek ve Gümüş samura'a destek veriyor. Kötüler Birliğini kiralayan Kötü-Süper ortaya çıkıyor, kötü bilinen ama belki de aslında iyi olan başka bir süper bu Gerçek Kötü süper'e dalıyor.......kafam karıştığından ara veriyorum, gerisini öğrenmek için okumak gerekecek.

İyi ki gençliğimde bu Süperleri okumamışım ama yoksa şimdi bu kadar süper olamazdım!

Sevgi & Saygı



rmcekadm8801.jpg
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,669
Kasımpaşa
Gerçekten süpersin dostum
kırık link konusunda sana yardımcı olamadığım için
bütün gün vicdan azabı çektim..
Her konuda çok emeğin var..
Sevgi ve saygılarımla..
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,294
4,476
Sevgili kardeşim,emeklerin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim,ayrıca tanıtım için sağolasın keyif verici ve doyurucu,ellerin dert görmesin,iyi akşamlar dilerim.
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,082
Teşekkürden daha fazlasını hakediyorsunuz.....Elinize sağlık.Okumadığım bir sayıydı...
 
12 Şub 2010
15,006
543,793
En çok, gençlik hatıralarını sevdim benim gençlik hatıralarım biraz farklı.Şöyle ki gençliğimde bu süperlerin öyküleri daha anlaşılır ve yalındı. Sonradan bu süperler çoğaldı ve birbirleriyle yakın akraba olacak kadar müşterek maceralar yaşamaya başladılar. Hatta ezeli düşmanları da olaya burunlarını soktu. Yetmedi bir de farklı evrenelerde, boyutlarda bu süperlerin karakterlerinde değişimler oldu, ölen ölene, dirilen dirilene derken ne zaman öldü, ne zaman dirildi izlemekten gulyabani gibi kafam karıştı. Kanka olan süperler bir baktım farklı zamanda, öyküde birbirlerini öldürür oldular. Valla devamını şerifamca getirsin ben ufak ufak volta alayım:)
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Getireyim sevgili Profesorüm :)
Evet birbirini takip eden hikayeler olsada kötü baskı kalitesi ve orjinallerden çekilmeme durumu sanırım çizimler bu tarama kalitesine rağmen felaket durumda.
İşin ilginç yanı bu maceraları içeren almanca bir sayıda geçmişti elime seneler önce ve çizimler aslında süperdi.
Evet neredeyse her on yılda bir evrenleri güçleri falan değişiyor.
Aslında mantıklı yenilenmeye girmeleri bence.
Baksanıza Zagor,a Teks,e Tommiks,e Teksas,a alayı kırk yıldır aynı :)
Yahu hatunları bari değiştirin :D
 
12 Şub 2010
15,006
543,793
İşin gırgır tarafı bir yana, genç arkadaşlar arasında ezici bir çoğunluk amerikancı ve süper kahramancı. Bunlardan büyük keyfi alıyorlar. Ben de hatırı sayılır miktarda okuyorum ve satın alıyorum tabii. Ama okuma sırası fumettilerden ve frankofonlardan sonra geliyor.

Çok haklısın, küçük boy ve kötü baskılar kendinin okutmuyor ama tarandığında boyutları büyüdüğü için rahatça okunuyor ve çizgilerin güzelliği daha iyi anlaşılıyor.

Muhabbetimiz bol olsun, iyi okumalar diyeyim.

Haa, şunu unutmayayım katolik nikahında boşanma olmaz şerifamca:D
 
Üst