Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 028 Seni Mahvedeceğim!

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,669
tarama0001f.jpg

Arada eksik kalmış bu sayı macera anlaşılmıyordu. Öncelik verdiğim bir sayı oldu bu yüzden. Gwen ve çakalla ilişkisi, çakalın kimliği her şey yavaş yavaş açığa çıkıyor. Buyurun arkadaşlar:

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,370
Link çalışıyor. Bir müddet daha sonra tekrar deneyin.
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,071
güzel paylaışm için teşekkürler.

İçindekiler:
- Örümcek Adam - Seni Mahfedeceğim (5. Bölüm)
- Örümcek Adam - Lütfen Vurma Artık (6. bölüm)
- Namor - Öldür Onu
- Örümcek Adam - Tarantula İş Başında (1. Bölüm)
- Örümcek Adam - Çakal'ın Sırrı (2. Bölüm)

Özet: geçen sayıdan devam:

Seni Mahfedeceğim (5. Bölüm) :Peter ,hastaneye kaldırılan May yengeyi ziyaret eder,bu arada neler olduğunu anlamaya çalışırken hapisten kaçan Akrebi bulmaya çalışır.

Lütfen Vurma Artık (6. bölüm) :
Korkunç bir cani olan Çakal,uzun zamandır örümcek adamı izlemiş ve onu yok etme planlarını devreye koymuştur.Çakal, örümcek adamın 2 yıl önce bir cinayet işlediğini (yeşil cin ile savaşırken Gven Stays ölmüş.) ve bu cinayetten dolayı cezalandırılması gerektiğine inanıyor.

Tarantula İş Başında (1. Bölüm) :
Örümcek adam, Florida'da bataklık canavarıyla dövüşmüş ve eve dönmüştü.Çakal,örümcek adam ile ilgili korkunç planlarından bir diğerini olan Tarantula'yı hapisten kaçırır.Çakal ve Tarantula örümcek adamı yakalayıp 2 yıl önce Gven'in öldüğü köprüye götürüp köprüden atarlar.

Çakal'ın Sırrı (2. Bölüm) :
Örümcek adam, Gwen ile ilgili sırrı öğrenmeye kararlıdır.Daily Bugle'den Ned Leeds bunu araştırır.Gerçek Gwen ölmüş,ikinci bir Gwen var.Birincisinin dokusundan türetilmiş.İkinci Gven birincinin hafızasına sahip ama son aylarda olanları bilmiyor.Bu ikinci Gwen'in arkasında biri var.Ya Peter yada örümcek Adama zarar vermek istiyor.Çünkü Gven'in ölümünde, örümceği suçluyorlardı.Gwen Stays'i geri getiren kimse,hücre dokularını Gwen sağken almış olmalı.
 
Üst