Örümcek Adam Bilka Yayınları Süper Seri Cilt 50

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Evet dostlar;
Listeden bir kırmızıyı daha silelim :)
Sevdiğim çizimlerin bulunduğu bir sürü hikaye var yine içinde!
Sevgili Dynamo'dan açıklamaları bekleriz artık :d

imgzcz.jpg

Sevgili destek grubumuzdan olan Sevgili Dynamo şahsında
tüm Çizgi Diyarı Örümcekseverlerine gelsin paylaşımımız :)

 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,082
120 MB'lık dev paylaşım için teşekkürler sevgili serifengin.Ancak haftasonu okuyabiliyorum.Okuduktan sonra detaylı açıklama yaparım.

cilt50, sayı-76 ve what if serisinden 1 ek maceradan oluşuyor.

İçindekiler:

- Örümcek Adam - Sen Bir Şeytansın
- Maskeli Kadın - Kumarbaz
- Örümcek Adam - Yetti Artık
- Örümcek Adam - Ava Giden Avlanır
- Örümcek Adam - Uzaydan Gelen Ölüm

Sen Bir Şeytansın :

Kingpin'in modern gökdelenlerinden bir laboratuvar.Bu odaya güneş ışığı asla girmez.Ama Smitiy'i ilgilendirmez bu olay.Mucit Smity,çalıştığı yıllar boyunca burasını da kendi acayip havasına sokmuştu.Smity,Kingpin'in kendisine sunduğu imkan ve paradan yararlanarak Örümcek Adam hakkında bilgi toplamaktadır.Örümcek Adamın yengesi için hediye aldığı şapkanın içine bir telsiz yerleştirir.(şapka hikayesi için sayı-71 Dur!.. Yoksa Vururuz (2. Bölüm))Kingpin ile ters düşünce işinden kovulur.Ama onun esas amacı Örümcek Adamı yok etmektir.Tamamladığı örümcek robotu ile şapkadan gelen sinyalleri izleyerek park gökdeleninde yemekte olan Anna ve Mary Jane'i kaçırır.

mjs10.jpg


Yetti Artık :

asm261harry.jpg


sayı-69 Ama Sen Ölmüştün (2. Bölüm) adlı maceranın devamı.Hob Cin,Liz ve Mary Jane'i kaçırmıştı.Harry Osborn'dan,Yeşil Cin'in gizli yerlerini not ettiği defteri bulup getirmesini ister.Örümcek Adam ve Hob Cin,Rose'a ait depoda dövüşürlerken yangın çıkar ve Hob Cin kaçar.Defteri inceledikten sonra şu sözleri söyler:"Aşağı yukarı Yeşil Cin'in bıraktığı her şeyi ele geçirdim.Artık tamamım.Hiç kuşkusuz Norman Osborn'dan daha güçlüyüm.Dinlenip eski halime döneceğim!Sonra Örümcek Adamla hesaplaşacağım.Bu gece bana yaptıklarının cezasını çekecek!...Yemin ediyorum!"

tumblrl8whosvboc1qbpfelo11280pngawsaccesskeyidakiai6wlsgt7y3et7adqexpires1355732300signatureyhmp0zwba2g3jrxym4zqirboat.png


asm261hobgoblinrose.jpg


Örümcek Adam'ın canlı kostümü,garip bir aletin yardımıyla Bakster binasındaki kavanozun içinden kaçar.

asm261symbiote.jpg


Ava Giden Avlanır :

Kraven ve Kalipso, Karayiplerden New York'a gelirler.Kraven, Örümcek Adam'a yenildiği için öfke doludur.Örümcek Adam'la tarih öncesi müzesinde dövüşürler ve tekrar yenilir.

asm209opening.jpg


Uzaydan Gelen Ölüm :

earthspideykeptsymbiote1.jpg


Uzay bekçişi,"Uzay kostümü Örümcek Adamı ele geçirseydi ne olurdu?" sorusunun cevabını alternatif bir evrende nasıl cereyan edeceğini anlatıyor.Örümcek Adam,uzaydan döndükten sonra kullandığı siyah kostümü incelemek üzere Muhteşem Dörtlü'ye gider.Fakat geç kaldığı için kostüm,Örümcek Adamı ele geçirir.Tüm gücünü aldıktan sonra Hulk ardından Thor'u ele geçirir.Onu ancak Kara Şimşek (Black Bolt) sonik ses dalgasıyla durdurmayı başarır.

wif042.jpg
wif043.jpg
wif046.jpg


wif045.jpg
 
Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,846
137,151
Şerif amca döktürüyorsun:D
Daha kimse seni tutamaz,güzel tarama olmuş,eline sağlık.
Paylaşım ve emeğin için teşekkür ederim.
 
Üst