Örümcek Adam Bilka Yayınları 125 Artık Ölüsün

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,681
Sevgili dostlar forum listesi ile bilgisayarımda kayıtlı olan Örümcekleri karşılaştırırken bu maceranın olmadığını gördüm. Tarama bana ait değil. perpetual tarafından yapılmış. Ben biraz düzenleyip hafif beyazlattım sadece. Keyifli okumalar:cool:

Kitapta dört macera bulunuyor:

Artık Ölüsün:
Robertson sonunda serbest kalır. Tombstone'un yeni patronu Yassıkafa onu öldürtmek için Hob Cin ile anlaşır. Oysa kimsenin bilmediği bir şey vardır: Tombstone'un dostu Robbie'yi Tombstone'dan başka kimse öldüremez!

Devlerin Savaşı:
Dolgu olarak kullanılmış bir Hulk macerası. Hulk'un dostu Rick Jones Hulk'a yardım etmek için kendi üzerinde Gamma radyasyonu kullanır. Ama herkes bilmeli ki: yalnız bir Hulk vardır!..

Onu Haklayabiliriz:
Hulk macerası sürüyor. Hulk vs. Wendigo!

Çılgın Termo:
Yanlış anımsamıyorsam ilk sayılardan birinde bu macera yayımlanmıştı. Örümcek ve Işıl, insanların bio enerjilerini çalan Termo adlı bir suçlu ile karşılaşıyorlar.

oaa00001hwh.jpg


 
Son düzenleme:

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,082
Paylaşım için teşekkürler.

Robertson sonunda serbest kalır. Tombstone'un yeni patronu Yassıkafa Onu öldürtmek için Hob Cin ile anlaşır. Oysa kimsenin bilmediği bir şey vardır: Tombstone'un dostu Robbie'yi Tombstone'dan başka kimse öldüremez!
Sayı 106 ve 130 arası ,içiçe geçmiş bir çok karmaşık olayın olduğu Örümcek Adam'ın en güzel maceralarının bir kısmını teşkil ediyor.
 

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,078
Çizgi romanda Öyle kötü günler olduki hiçbir yayın evi çizgi yayınlamazken burhan yayınları örümcek adamları ısrarla devam ettirdi.
Ellerinize sağlık F.Erince TEŞEKKÜRLER ediyorum.
 

nireng

Çeviri & Balonlama
20 Nis 2010
439
3,793
Seninde belirttiğin gibi bu sayıdaki "Çılgın Termo" hikayesi daha önce başka bir isimle 21. sayıda "Lütfen Yapma (2.Bölüm)" ismiyle yayınlandı.
Orjinal sayı Marvel Team-Up 109
 
Üst