Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 029 Yaşasam Bile Öleceğim (3. Bölüm)

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,692
TAM 35
tarama0001u.jpg



Bir "Köyün Delileri" paylaşımıdır.Herkezin çizgi roman okuması adına eylemlerimiz sürecek.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,809
Sağol dostum. Daha önceki sözüm alıntı paylaşımlarla geçiştirilmedi bilesin. Pc ve tarayıcı Mart sonuna dediğim üzere, Örümcek paylaşımlarımla emrinize amade.
Paylaşım içinse tek söz siz bir tanesiniz.
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,077
sayı 29 için çok teşekkür ederim.

İçindekiler:
- Örümcek Adam - Yaşasam Bile Öleceğim (3. Bölüm)
- Örümcek Adam - Gerçek İçin Savaş (4. Bölüm)
- Örümcek Adam - Olli'nin Hevesi (1. Bölüm)
- Örümcek Adam - Şimdi Görürüsün Sen (2. Bölüm)


Özet: geçen sayıdan devam:

Yaşasam Bile Öleceğim (3. Bölüm) :
Clones149Shot.gif

Örümcek Adam,esrarengiz çakal'ın kim olduğunu öğrenince hayatının ikinci büyük şokunu geçirmişti.Üniversiteden biyoloji profesörü Miles Warren.Örümcek yerde yatıyordu.Çakal'ın özel olarak ilaçlanmış olan pençeleriyle arkadan vurulan Örümcek,son günlerde başına gelenleri düşünüyordu.Çakal ve Tarantula tarafında Bruklin köprüsünden atılışını...Kendisini kurataran polis otosundan kaçısını hatırlıyordu.Daha sonra Gven Stays'inin hücrelerin bölünmesiyle ilgili olarak prof.Warren'in laboratuvarına gelişin,onun örnek çalındı demesini,asistanı Antonio Serba'nın evinin damında Tarantula ile kavgasını onu yenişini,sonra Çakal'ın arkadan vurmasını hatırlıyordu...

Çakal,örümcek adamın klonunu yapar,Örümcek Adam ve klonunu stadda birbirleriyle dövüştürür.Ned Leed'i ise stad duvarında zaman ayarlı bombaya bağlar.Gerçek örümcek adamın hayat kurtarmak için sadece 15 dk zamanı vardır.Bombanın patlamasıyla Çakal ve örümcek adamlardan birisi ölür.Klon Gven,kendisi hakkında gerçeği kabullenip bir bilinmeze doğru yol alır.

Gerçek İçin Savaş (4. Bölüm) :Klon hikayesi bitiyor.Staddaki dövüşte örümcek adamlardan biri ölmüştü.Hayatta olanı gerçek olup olmadığının şüphesine kapılır.Bu amaçla Dr.Kurt Connors'dan yadrım ister.Dr.Connors, örümcek adama bir dizi laboratuvar testleri yapar.

Olli'nin Hevesi (1. Bölüm) :Dr.Ahtapot hapisten kaçar.Olli adlı çocuk ahtapot kılığına girer,Peter'in üniversitden arkadşı Debra Vitman onun Örümcek Adam olmasından şüphelenir.

Şimdi Görürüsün Sen (2. Bölüm) :Haydutlar Lordu Baykuş,Bumerang'ı mahmeden kaçırmaya çalışır.
 
Üst