Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 019 Dansöz Makabra

rudolfo

Yeni Üye
18 Ocak 2010
32
289
Merhaba arkadaşlar,

Siteye üye olalı birkaç ay oldu ve bu süre zarfında özellikle Zagor ve Mr.No nun gençliğimde okuduğum sayılarını bularak büyük bir nostalji yaşadım,zaman zaman arada kaçırdığım sayıları da bulabildiğim oldu. Bu süre zarfında eksik sayıların bir zamanlar kitaplığımda bulunduğunu ama bu sayıları şimdilerde paylaşabilecekken "büyüdük" demek uğruna atıp-dağıttığımı hatırlayarak pişmanlık yaşadım.

Geçen hafta elimde kalan kitapları gözder geçirirken gördüm ki Örümcek Adam'lara kıyamamışım.İlk 100 sayısının tamamı elimde olmasına rağmen ödünç verip kaybolmasına sebep olduğum ve sonrasında artık seriyi toplamaya son verdiğim Örümcek Adamları çek-yat derinliklerinde bulunca ne kadar sevindiğimi tahmin bile edemezsiniz.

Sonrasında Bilka yayınlarına bir göz attım,eksik epeyce seri vardı, benimse elimde epeyce Örümcek Adam. Sizler kadar olmasa da vakit buldukça paylaşmaya çalışacağım.

İlk taramanın meydana getirdiği hatalar için öncelikle özür dilerim. Bu dosyada bulacağınız 004 ve 005 nolu dosyaların sırası hatalı,okumadan önce numaraları değiştirirseniz iyi olacak. Ben dosyayı rapid e ekledikten sonra farkettim, tekrar yüklemekle geçireceğim zamanı ise 20 nolu sayıya harcamak daha uygun geldi nedense.

Saynın 97. sayfası ne yazıkki yarım.Bu sayfada Prens Namor'un macerasının son karesinin bulunması içimi biraz rahatlatıyor.

Daha fazla uzatmayayım. İyi okumalar.

001apk.jpg




5m001kxj
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,842
Bu müjdeli habere sevineceklerin başında katr geliyor. Biraz sonra aramıza katılır daha mesajı görmedi herhalde. Ayrıca teşekkürler dostum.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
53,712
TAM 35
Sevgili dostum senide aramızda görmek inan çok mutluluk verici.Ama daha önce de dostlarımı uyardığım gibi seni de uyarmalıyım.Tarama yapma virüsü çok tehlikelidir.Yoğun bağımlılık yapar,tarama yapmadan duramaz hale gelirsin aman dikkat:)
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,994
83,706
Kasımpaşa
Sayın rudolfo,
hoşgeldiniz.
Muştulu güzel bir haber ile gelmişsiniz.
O zaman diyecek tek bir şey var.
İyiki geldiniz.
İyiki buradasınız.
Paylaşım için çok teşekkürler.
Saygılarımla.
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,846
137,255
Sevgili dostum,sonunda tarama hastalığı sanada bulaştıysa daha çok kitabı bizimle paylaşacaksın demektir buda güzel ve mutlu bir haber merakla bekleyeceğiz,paylaşım ve emeğin için teşekkürler
 

katr

Süper Üye
23 Şub 2010
496
4,073
elinde bu kadar bol seri olması benim en çok duymak istedigim şey tabi birde benim eksik sayılar varsa daha çok sevinirim,hele birde taramaların benimkilere yakın olsursa dahada sevinirim yakından takipcin olacagım hadi kolay gelsin.
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,082
Çok teşekkürler.

İçindekiler:
- Örümcek Adam - Dansöz Makabra
- Örümcek Adam - Karanlıktaki Hayalet
- Örümcek Adam - Durun! Ateş Etmeyin!...
- Örümcek Adam - Hılzı Şeytan
- Namor - Hepsi Öldüler (4. Bölüm)

Özet:
Dansöz Makabra,Karanlıktaki Hayalet : Daily Globe gazetesi Peter'i Los Angeles'a gönderir.Burda Kedi caz kulübünün gala açılışında Paçavra ile dövüşür,dansöz Makabra'nın (Dansen Macabre) tuzağına düşer.Maskeli Kadın ve Kurt Adam(Jack Russel) ile karşılaşır.Dansöz Makabra ,Örümcek Adamı hipnotize ederek Hayalet'i kaçırmasını ister.

Durun! Ateş Etmeyin!... : Los Angeles dönüşü New York havalanında Alaycı Kuş ile işbirliği yaparak ECB içindeki casusu bulmaya çalışırlar.
 
Üst