Tex Renkli Maceralar Serisi Sıralı Listesi (Çeviri ve Balonlama)

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,653
137,012
Tex Renkli Maceralar Serisi




Forumları takip eden Tex Severlerin bildiği gibi Ocak 2012'den itibaren kendi çapımda paylaşıma sunduğum özel bir proje Çizgi Diyarındaki Tex severlerin de beğenisine sunulmuştur.

İlk cildini 1961 yılında komşuda oturan bir çocuktan 5 kuruşa kiralayıp annem ve babamın görmemesi için kuytu köşelerde sakladığım ve sadece resimlerine bakabildiğim günlerden bugüne kadar hiç eksilmeden süren bir sevgiyle bağlandığım bir çizgi roman "TEX"!

İtalya'da " TEX " ve tekrarı " Tutto TEX" adı altında, bu yazıyı düzenlediğim gün 686 nci sayısı yayınlanmış serinin çok büyük bir bölümü (001-648 arası) ayrıca renklendirilerek 256 sayı halinde 2007 yılından başlanarak yayınlanmış, hatta daha da ileri gidilerek, ÖZEL ALBÜM adıyla yayınlanan büyük boy TEX'lerin ilk 29 sayısı da renklendirilmiştir. İlgilenenlerin bildiği gibi İtalya'da yayınlanan bütün Tex maceraları taranmış olarak Internette bulunmaktadır. İtalyan Tex Severlerin başında gelen A.D.N. ve Mario tarafından her ay 1-2 sayı yüksek çözünürlüklü olarak taranarak yayınlanmış, son aylarda Fax, Nanni, Dinofelix ve Maurix rumuzlu Tex Severler de bu kervana katılmıştır. Ayrıca Paps rumuzlu Tex Sever Düşük ve orta çözünürlükte (bazıları zorunlu olmadıkça benim kullanmayacağım resim kalitesinde, ancak son taramaları uygun kalitede) taramalarıyla ortalama haftada bir sayı ile katkıda bulunmuştur.

Mart 2014 başından itibaren siyah-beyaz olarak yayınlanmakta olan "Almanacco Del West" ve "Maxi" serisi Tex maceraları İtalya'da renklendirilerek "Tex Gold" adı altında 30 sayı halinde haftada bir sayı olarak yayınlanmış ve Dinofelix ve Paolo 48 tarafından bir hafta biri öbür hafta diğeri olacak şekilde yayının ertesi günü taramalar tamamlanmıştır.

Bütün taranmış İtalyanca "Tex"ler toplu olarak çok çeşitli başlıklar altında aşağıdaki sitede bulunmaktadır: ( Zagor, renkli Zagor, Pecos Bill, Kinowa ve daha niceleri...)



Bu site yalnızca emule linkleri vermektedir.

Her ne kadar Renkli Tex serisi tamamlanmış ise de yukarıda sözü edilen İtalyan tarayıcı dostlarımız düşük kaliteli taramaları yeniden büyük bir özveri ve hızla taramaya başlamışlar, ancak sonunu getirememişlerdir.

Eylül 2017 içinde dinofelix seçme maceraların yer aldığı 40 sayılık "Le grandi storie di Tex" serisini 300 dpi tarayarak tamamlamıştır.

Kaliteli sonuçlar elde etmek üzere başta Paolo48 ve okan1964'ün başını çektiği bir grup büyük masraflar ve emekler harcayarak 400 dpi taramalar yapmak üzere bir araya gelmiş ve Gold serisinin tamamı ve 100'den fazla Renkli İtalyanca kitabın taraması gerçekleştirilmiş ve 2015'in ilk aylarına kadar özel bir dağıtım uygulanmıştır.

Tamamen kendi bencil Tex severliğim için başladığım bu projede bütün bu sayıların ve hatta yayınlanmaya devam edecek bütün renkli Tex maceralarını; TÜRKÇE, yüksek kaliteli taranmış Digital bir dergi formatında düzenlemeye karar verdim.Ve böylece bu seri doğmuş oldu. Bu seriyi herhangi bir yayınevince yayınlanana kadar sürdürmeyi düşünüyorum. Ama dergime 001 no.lı sayıdan değil de kendi zevkime ve yüksek çözünürlüklü olarak taranmış maceralara göre devam ediyorum. Önceliğimi Türkiye'de hiç yayınlanmamış maceralara verdim ve bu görevi 25 Haziran 2013 tarihi itibariyle tamamladım..


Seride yeralan dergilerin genel özelliklerini şöyle sıralayabilirim:

-Tamamen renkli.

- "Tex Renkli Maceralar Serisi"; özel sayı ve seriler hariç normal sayıların dizgi özelliklerindedir.
- 001 - 023 arası sayılar 164 sayfa
- 024 - 026 bu üç sayı 154 sayfa
- 027 - 092 arası sayılar 132 sayfa (arada birkaç sayı 134 sayfa)
- 093 ve sonrası sayılar 116 sayfa

- Çözünürlük : 2400x3400 ( 400dpi 15,2x21,54 cm )(Bazı özel sayılarda değişebilir.) Bugün için çok büyük görünebilen bu çözünürlük bundan 8-10 yıl sonrası düşünüldüğünde oldukça küçük kalacaktır.

- Kapak İtalya'da yayınlanan ilk serinin benzeri olup tarafımdan rötuşlanarak Türkçe macera başlığı eklenmektedir.

- 5 ve 114ncü sayfalar orjinallerine uygun olarak tarafımdan düzenlenmektedir. İtalyanca Renkli sayılar 114 ncü sayıya kadar hiçbir şerit ve resim atlanmadan verilmiş (Bu yüzden orijinal sayılardaki sayfa düzeni bozulmuştur ve bu sayılarda sayfalar yeniden düzenlenerek on bin sayfanın üzerinde bir şerit ileri ya da geri kaydırılmıştır. Yalnızca bu düzenlemeyi yapmak için harcanmış zamanı varın siz hesaplayın!) ancak bu sayıdan sonra sayfa düzenini tutturabilmek için orijinal sayılarda bulunan bir şerit silinmiştir. Bu silinen şerit benim yayınımda SİYAH BEYAZ olarak bulunmaktadır.

- Konuşma Balonları kopyala-kes-yapıştır ya da kaliteli taranmış Siyah-Beyaz sayılardan Klonlama değildir. Bizzat tarafımdan ve harf harf yazılmaktadır.

- Daha önce yayınlansın ya da yayınlanmasın bütün sayılar tarafımdan sıfırdan tercüme edilmektedir. Çoğunlukla kelime kelime aynen tercüme yapılırken, bazı durumlarda da kültürümüze ve güncel Türkçe'ye uyarlama yapılmaktadır.

-Yayınlarımda, açık ya da gizli, hiçbir yerde ismim ya da avatarım yoktur. Bunun yerine gerçekte içerikle pek uyumlu görünmeyebilecek ama benim benim elimden çıkma olduğunu gösteren "İnşallah, Tüymek, Kaplan, Yerli... ve Türkçe de yaygın kullandığımız bazı deyimler (Ağzından bal damladı, doğru söze ne denir...) vardır".

-Dergi bulunabilen kaliteli taranmış tam sayı ve maceralara tabi olmaktadır.

-Kendi açımdan çok uzun soluklu olacaktır (8-10 yıl).


Dergi karşınıza gelene kadar ne gibi işlemlerden geçiyor?


İlk yaptığım işlem, yüksek çözünürlükte taranmış orjinal sayının bulunması oluyor.

Yayınlayacağım sayının orjinal siyah beyaz İtalyancası ve karşılığı olan renkli sayfalarını uygun bir sayfa isimleriyle bir-iki klasörde topluyorum.

Proğram olarak Photoshop kullanıyorum. Kendi belirlediğim 2400x3400 ( 400dpi 15,2x21,54 cm ) çözünürlükte sayfa standardını kullanıyorum. İlk yaptığım düzenleme kapak oluyor. Bulabildiğim en temiz taranmış sayı kapağını muhtelif photoshop yöntem ve araçlarını kullanarak temizleyip Türkçe sayı kapağı haline getiriyorum! Bir sayıyı hazırlarken en çok zamanımı yiyen faaliyet bu oluyor (3-5 saat harcadığım kapaklar oldu)! Sonra standart 2, 3 ve 4ncü sayfalar hemen kolayca hazırlanıyor!

5nci ve 114ncü sayfalar yine zaman alıcı sayfalar olarak öncelikle hazırlanıyor. Sonra sıradan sayı bitene kadar bütün sayfalar düzenleniyor.

Gelelim standart bir sayfa nasıl hazırlanıyor konusuna. öncelikle renkli ve siyah beyaz sayfalar yanyana konularak kontrol ediliyor. Sayfa başlığı, resim ve diyalog farklılıkları bu kontrolun esasını oluşturuyor.
Farklılık yok ise işleme başlıyorum.
İlk yaptığım sayfanın çözünürlüğünü düzenlemek ve sayfa düzenini ayarlamak.
Sırada sayfa numarasını vermek var (8pt -EYLÜL 2013 -Arial Rounded MT Bold). İfadeleri Türkçe'ye çevirirken ifadeyi aynen almayıp kendi kültürümüze uyarlıyorum (kısa ifadelere örnek - vay canına, lanet olsun, kahretsin, hay allah vs. - kaba küfürleri yumuşatıyorum). İtalyanca Diyalog balonunu temizleyip Türkçe metni yazıyorum. Genelde seritler halinde bu işi yapıyorum. Sayfa tamamlanınca psd ve jpg (Renkliler için) veya pgn (Siyah-Beyazlar için - Bu işi 2012 Mayıs ayında bıraktım) olarak iki ayrı formatta dosyalıyorum.

Son günlerde fontlar ve ölçülerinde bazı değişiklikler yaptım. Şu anda yayınlananların tamamında Navajo Sans - Navajo Grido ve Squash fontlarını kullandım.
Mart 2013'ün ortalarından itibaren Tex remastered ve Komika kullanmaya başladım. İleride belki yine bazı değişiklikler yapabilim!
Kullandığım fontlar aşağıdaki linkte bulunabilir.

Tex Balonlama Fontları

Sonrası bildiğiniz gibi rar - cbr haline getirmek ve yayınlamak.

Bu arada her safhada kontrol etsem de yine harf ve ifade hataları olabiliyor! Ama özellikle araya bir ay kadar zaman koyarak son kontrollarını yaptığım sayılarda hata sayısı yok denecek kadar azaldı diyebilirim.

Günde 40-50 sayfa balon temizle, sayfa düzenlenmesi yap, yerine göre tamamen yeniden çeviri yap, anlamı tam vermeyen ifadeyi birkaç defa değiştir, balona sığmayan ya da çok küçük gelen ifadeyi anlamını bozmadan değiştir ve bir taraftan günlük işlerle uğraş v.s. vs. Üstelik bütün bu işleri tek başına yap...

Bir noktadan sonra gözler hata görmemeye başlıyor ya da doğru gördüğünü sanıyor.

Bir de 4 - 5 yıl önce bugünkü kadar tecrübe sahibi değilken ve istesem bile yeteri kadar özen gösteremediğim oldukça fazla sayıda kitap yayınladım. Bu kitapları yeniden düzenleyerek yeni baskılarını çıkarıyorum. Hatalarını gidersem bile bu defa yeni hatalara da yol açtığım bir gerçek.

Ne yazık ki bu tür hatalar her koşulda oluşabiliyor.


Bu seri "kendim" için hazırladığım bir seridir. Bütün yayınlanan renkli Tex sayılarını yapmak niyetindeyim. Bütün hepsi başkaları tarafından yayınlansa dahi, ben kendi standartlarımla, kendi tercüme ve Türkçe yorumumla ve yine kendim için hazırlamak azim ve kararındayım. Konu yalnızca bir zaman sorunudur...

Yayınlarım için koyduğum linkler tüm dünyaya açıktır. Herkes İhtiyaç duyduğu her yerde yayınlayabilir, tek dileğim benim el emeğim göz nurum olan bu eserleri birilerin çıkıp kendi kafasına göre "düzenleme, tam macera, ağartma, karartma, derleme, klonlama vs. vs." isimleri altında kendi imza ve mührüyle yayınlayıp, sahiplenecek kadar kendini küçük düşürmemesi!


Tex Renkli Maceralar Serisi Sıralı Listesi (Çeviri ve Balonlama)

Tex Renkli Maceralar Serisi : 001 Kızıl El
Tex Renkli Maceralar Serisi : 002 Yirmiye Karşı Bir
Tex Renkli Maceralar Serisi : 003 Kanun Kaçağı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 004 Meksika Kahramanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 005 Satania!
Tex Renkli Maceralar Serisi : 006 İkili Oyun
Tex Renkli Maceralar Serisi : 007 Kanla Sözleşme
Tex Renkli Maceralar Serisi : 008 Yüze Karşı İki
Tex Renkli Maceralar Serisi : 009 Son Çatışma
Tex Renkli Maceralar Serisi : 010 Tuzaklar
https://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/97265-tex-renkli-maceralar-serisi-011-yerli-isareti.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/105920-tex-renkli-maceralar-serisi-012-texin-oglu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106108-tex-renkli-maceralar-serisi-013-cesur-tex.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106487-tex-renkli-maceralar-serisi-014-gizli-bogaz.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107284-tex-renkli-maceralar-serisi-015-gizemli-dag.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107527-tex-renkli-maceralar-serisi-016-yangin.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107906-tex-renkli-maceralar-serisi-017-kansas-cakallari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108114-tex-renkli-maceralar-serisi-018-dodge-city.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-019-beyaz-kurtun-sonu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108721-tex-renkli-maceralar-serisi-020-yurekli-plan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108912-tex-renkli-maceralar-serisi-021-kanli-safak.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/109112-tex-renkli-maceralar-serisi-022-yampa-flat.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110524-tex-renkli-maceralar-serisi-023-piuteler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110560-tex-renkli-maceralar-serisi-024-fetisin-gizemi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110658-tex-renkli-maceralar-serisi-025-pusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110788-tex-renkli-maceralar-serisi-026-kara-oklar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-027-6-no-li-karakol-kusatmasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-028-alcakca-bir-saldiri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111172-tex-renkli-maceralar-serisi-029-kara-cakal.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-030-yasli-pawnee-bill.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111390-tex-renkli-maceralar-serisi-031-yesil-mesa.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-032-olum-karanlikta-bekliyor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112074-tex-renkli-maceralar-serisi-033-vadide-facia.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-034-ugursuz-rastlantilar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112295-tex-renkli-maceralar-serisi-035-tehlikeli-oyun.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112496-tex-renkli-maceralar-serisi-036-hayalet-kasaba.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112678-tex-renkli-maceralar-serisi-037-iftira.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112864-tex-renkli-maceralar-serisi-038-kayan-kumlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-039-olum-bogazi-haziran-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...gle-page-rankingude-facia-haziran-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-041-donek-ocak-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-042-star-oda-yangin-ocak-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106727-tex-renkli-maceralar-serisi-043-yasam-savasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106929-tex-renkli-maceralar-serisi-044-buyuk-soygun.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-045-gizemli-ses-subat-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-046-suikastci-eylul-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-serisi-047-yeralti-dunyasi-eylul-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70348-tex-renkli-maceralar-serisi-048-laredoda-duello.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70349-tex-renkli-maceralar-serisi-049-buyucu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/73657-tex-renkli-maceralar-serisi-050-gecenin-ogullari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/75040-tex-renkli-maceralar-serisi-051-navajo-kani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/75295-tex-renkli-maceralar-serisi-052-gerilla-savasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/75932-tex-renkli-maceralar-serisi-053-buyuk-kral.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/76437-tex-renkli-maceralar-serisi-054-kizil-gol.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/76822-tex-renkli-maceralar-serisi-055-ihanet.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/79506-tex-renkli-maceralar-serisi-056-isyan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91068-tex-renkli-maceralar-serisi-057-muthis-gece.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91052-tex-renkli-maceralar-serisi-058-olum-kosusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91053-tex-renkli-maceralar-serisi-059-safakta-duello.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91054-tex-renkli-maceralar-serisi-060-el-rey.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91055-tex-renkli-maceralar-serisi-061-karda-olum.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91064-tex-renkli-maceralar-serisi-062-kopek-baliklari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91065-tex-renkli-maceralar-serisi-063-vigilanteler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-064-meksika-eylul-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-serisi-065-girtlak-girtlaga-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91202-tex-renkli-maceralar-serisi-066-sirkte-facia.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-067-sari-el-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-068-apache-duellosu-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-069-sicak-kursun-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-070-son-hucum-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91234-tex-renkli-maceralar-serisi-071-pueblo-bonito.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91203-tex-renkli-maceralar-serisi-072-new-orleans.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-073-pony-express-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/113003-tex-renkli-maceralar-serisi-074-kanli-yol.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-075-firtina-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91235-tex-renkli-maceralar-serisi-076-beyaz-col.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-077-tapinagin-hazinesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-078-kabus-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ralar-serisi-079-kizil-ejder-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-080-hortlaklar-ekim-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/81411-tex-renkli-maceralar-serisi-081-kurtlar-cetesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91437-tex-renkli-maceralar-serisi-082-meydan-okuma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91069-tex-renkli-maceralar-serisi-083-texin-gecmisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91070-tex-renkli-maceralar-serisi-084-rodeo-krali.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91071-tex-renkli-maceralar-serisi-085-barbarlar-sahili.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91072-tex-renkli-maceralar-serisi-086-rio-verde.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91126-tex-renkli-maceralar-serisi-087-yuma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91252-tex-renkli-maceralar-serisi-088-acimasizlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91380-tex-renkli-maceralar-serisi-089-askerin-olumu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91381-tex-renkli-maceralar-serisi-090-gece-kacisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...kizilderili-intikami-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-092-adalet-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-093-savanada-dehset-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-094-kara-baron-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...si-095-altin-kervani-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-096-av-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-097-yabanci-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-098-soyguncular-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-099-yenilgi-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/77727-tex-renkli-maceralar-serisi-100-fort-apache.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/73821-tex-renkli-maceralar-serisi-101-el-morisco.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/74105-tex-renkli-maceralar-serisi-102-buyulu-daglar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-103-derinlerin-efendisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/76613-tex-renkli-maceralar-serisi-104-yemin.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/76779-tex-renkli-maceralar-serisi-105-amansiz.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/77560-tex-renkli-maceralar-serisi-106-hainin-sonu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/79526-tex-renkli-maceralar-serisi-107-gilas.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-108-robber-cityde-cehennem.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/81212-tex-renkli-maceralar-serisi-109-katliam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91382-tex-renkli-maceralar-serisi-110-chinatown.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91604-tex-renkli-maceralar-serisi-111-koz.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91625-tex-renkli-maceralar-serisi-112-sebekenin-sonu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-113-iki-bayrak-arasinda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91718-tex-renkli-maceralar-serisi-114-toplar-patlarken.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91720-tex-renkli-maceralar-serisi-115-gunbatimi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91748-tex-renkli-maceralar-serisi-116-maca-kizi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91811-tex-renkli-maceralar-serisi-117-el-paso.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91875-tex-renkli-maceralar-serisi-118-guclunun-kanunu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91913-tex-renkli-maceralar-serisi-119-ateskese-hayir.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/93975-tex-renkli-maceralar-serisi-120-pecos-kiyisinda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94011-tex-renkli-maceralar-serisi-121-haydut-dugan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94027-tex-renkli-maceralar-serisi-122-kuzey-yolunda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94028-tex-renkli-maceralar-serisi-123-savas-tamtamlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-124-kirmizi-ceketliler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91606-tex-renkli-maceralar-serisi-125-mefistonun-oglu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91626-tex-renkli-maceralar-serisi-126-dort-tilsim.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91687-tex-renkli-maceralar-serisi-127-kara-buyu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91722-tex-renkli-maceralar-serisi-128-lanetli-yelkenli.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91723-tex-renkli-maceralar-serisi-129-silver-star.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91749-tex-renkli-maceralar-serisi-130-odul-avcisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91812-tex-renkli-maceralar-serisi-131-araniyor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91876-tex-renkli-maceralar-serisi-132-yarali-yuz.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91914-tex-renkli-maceralar-serisi-133-kervan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94069-tex-renkli-maceralar-serisi-134-akbaba-gecidi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94070-tex-renkli-maceralar-serisi-135-diablero.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94036-tex-renkli-maceralar-serisi-136-gecenin-kralicesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94099-tex-renkli-maceralar-serisi-137-montalesin-donusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94100-tex-renkli-maceralar-serisi-138-muthis-kusatma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94101-tex-renkli-maceralar-serisi-139-elveda-dostum.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94102-tex-renkli-maceralar-serisi-140-arizona.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94121-tex-renkli-maceralar-serisi-141-tuzak.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94122-tex-renkli-maceralar-serisi-142-kanun-namina.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94037-tex-renkli-maceralar-serisi-143-olum-hucresi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94131-tex-renkli-maceralar-serisi-144-mohaveler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-145-daragacinin-golgesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-146-vadedilmis-topraklar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91627-tex-renkli-maceralar-serisi-147-cheyenneler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91688-tex-renkli-maceralar-serisi-148-kento-affetmez.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91724-tex-renkli-maceralar-serisi-149-takas-yeri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91725-tex-renkli-maceralar-serisi-150-sunset-ciftligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91750-tex-renkli-maceralar-serisi-151-son-poker.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91943-tex-renkli-maceralar-serisi-152-sonsuz-nefret.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91950-tex-renkli-maceralar-serisi-153-sierra-akincilari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-154-canlar-lucero-icin-caliyor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91952-tex-renkli-maceralar-serisi-155-san-francisco.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/92253-tex-renkli-maceralar-serisi-156-denizde-savas.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/92254-tex-renkli-maceralar-serisi-157-adanin-tirani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/92255-tex-renkli-maceralar-serisi-158-kelle-avcilari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94071-tex-renkli-maceralar-serisi-159-durango-serifi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94038-tex-renkli-maceralar-serisi-160-katiller.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94129-tex-renkli-maceralar-serisi-161-olum-cicegi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94130-tex-renkli-maceralar-serisi-162-yamanin-donusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94148-tex-renkli-maceralar-serisi-163-maya-kralligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94149-tex-renkli-maceralar-serisi-164-ates-dansi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94150-tex-renkli-maceralar-serisi-165-apache-kid.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-166-comancherolarin-sonu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94400-tex-renkli-maceralar-serisi-167-katillerin-gecesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94512-tex-renkli-maceralar-serisi-168-zumrut-fetis.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-169-navajolarin-hucumu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-170-tom-fosterin-izinde.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/102010-tex-renkli-maceralar-serisi-171-beyaz-yerli.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/102011-tex-renkli-maceralar-serisi-172-kara-kordon.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/102026-tex-renkli-maceralar-serisi-173-siddet-zamani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/102027-tex-renkli-maceralar-serisi-174-pence-darbesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-175-kafa-derisi-avcilari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/102029-tex-renkli-maceralar-serisi-176-olu-sehir.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-177-col-hayaletleri-ocak-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-178-intikam-suvarileri-ocak-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-179-tren-soygunu-ocak-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-180-besinci-adam-subat-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-181-tex-icin-bir-yildiz-subat-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-182-seytan-kanyonu-subat-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-183-insan-avi-mart-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-184-asi-mingo-mart-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-185-yargic-maddox-mart-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-serisi-186-yuz-suratli-adam-mart-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-187-madenin-sirri-nisan-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...serisi-188-broncolarin-yolu-nisan-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-189-iskeletler-mesasi-haziran-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-190-el-muerto-haziran-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-191-cizme-tepesi-haziran-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-192-victorionun-hazinesi-temmuz-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-193-tuzakci-temmuz-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-194-korkusuz-adamlar-temmuz-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ralar-serisi-195-ok-kosusu-temmuz-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-196-dakotalar-agustos-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...197-rio-grande-akincilari-agustos-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-198-haydutlarin-ini-agustos-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-199-nogales%92-guneyi-eylul-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-200-kristal-fetis-aralik-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-201-colorado-altini-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-202-grand-canyon-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-203-isimsiz-kovboy-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-204-kanadali-asiler-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-205-kara-yar-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-206-iskence-ocak-2018-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...7-kartal-ve-yildirim-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-208-yilan-yuvasi-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...nehir-kiyisindaki-ev-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-210-linc-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-211-tucson-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...12-silah-kacakcilari-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-213-gece-saldirisi-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...serisi-214-iki-rakip-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-215-santa-cruz-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...216-uc-kiralik-katil-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-217-kaderin-eli-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-218-otlak-savasi-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-219-kotuye-agit-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-220-komplo-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-221-totem-ormani-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-222-insan-ve-hayvan-eylul-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-serisi-223-sasquatch-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...si-224-intihar-gorevi-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-225-oldur-veya-ol-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...26-odul-iki-bin-dolar-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-227-apachelerin-izinde.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/68074-tex-renkli-maceralar-serisi-228-gizemli-piramit.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/69391-tex-renkli-maceralar-serisi-229-korkunc-buyu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70351-tex-renkli-maceralar-serisi-230-kubalilar-klani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70356-tex-renkli-maceralar-serisi-231-oluler-adasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70358-tex-renkli-maceralar-serisi-232-demir-maske.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70363-tex-renkli-maceralar-serisi-233-sah-mat.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-234-seytan-gecidi-kahramanlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70371-tex-renkli-maceralar-serisi-235-gece-catismasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70376-tex-renkli-maceralar-serisi-236-kan-cemberi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70386-tex-renkli-maceralar-serisi-237-herkese-karsi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70388-tex-renkli-maceralar-serisi-238-olum-tuccarlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70403-tex-renkli-maceralar-serisi-239-kartlar-acilir.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-240-gecmisin-golgeleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94258-tex-renkli-maceralar-serisi-241-caresiz-saatler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94923-tex-renkli-maceralar-serisi-242-dort-firari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/94924-tex-renkli-maceralar-serisi-243-cruzado.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/97506-tex-renkli-maceralar-serisi-244-avcilar-ve-av.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-245-donusu-olmayan-yol.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/98180-tex-renkli-maceralar-serisi-246-cochisein-oglu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-247-kanyonda-meydan-okuma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/98609-tex-renkli-maceralar-serisi-248-seytanin-damgasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/98614-tex-renkli-maceralar-serisi-249-cehennem-gazabi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-250-batinin-tek-adami.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...250-batinin-tek-adami-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106221-tex-renkli-maceralar-serisi-251-acimasiz-cengel.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-251-acimasiz-cengel-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106414-tex-renkli-maceralar-serisi-252-hainin-yuzu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-252-hainin-yuzu-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-253-karanligin-penceleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/106835-tex-renkli-maceralar-serisi-254-dehset-kayaligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107072-tex-renkli-maceralar-serisi-255-yanan-vadi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107217-tex-renkli-maceralar-serisi-256-yerli-ajanligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107406-tex-renkli-maceralar-serisi-257-gokteki-yol.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107634-tex-renkli-maceralar-serisi-258-bosluga-ucus.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/107833-tex-renkli-maceralar-serisi-259-intikam-saati.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108010-tex-renkli-maceralar-serisi-260-duman-isaretleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108245-tex-renkli-maceralar-serisi-261-kirik-ok.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...r-serisi-262-korku-sirtlari-nisan-2017-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/108633-tex-renkli-maceralar-serisi-263-sicak-topraklar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-264-tehlikeli-sorusturma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-265-mefistonun-golgesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110526-tex-renkli-maceralar-serisi-266-cadi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110561-tex-renkli-maceralar-serisi-267-yamaya-karsi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110660-tex-renkli-maceralar-serisi-268-gunesin-ogullari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-269-sierra-madrenin-sirri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/110922-tex-renkli-maceralar-serisi-270-aztek-mezari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111113-tex-renkli-maceralar-serisi-271-haydutlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111229-tex-renkli-maceralar-serisi-272-asker-kacagi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-273-tehlikeli-muttefikler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111464-tex-renkli-maceralar-serisi-274-seytanca-tezgah.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/111637-tex-renkli-maceralar-serisi-275-dinamit.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112140-tex-renkli-maceralar-serisi-276-buyuk-tehdit.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-277-katliam-intikamcisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112419-tex-renkli-maceralar-serisi-278-taslasmis-orman.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112589-tex-renkli-maceralar-serisi-279-vahsi-suruculer.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112769-tex-renkli-maceralar-serisi-280-kasabin-donusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/112963-tex-renkli-maceralar-serisi-281-cellat.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/115272-tex-renkli-maceralar-serisi-282-kayip-dunya.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/115510-tex-renkli-maceralar-serisi-283-ates-arabasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/115700-tex-renkli-maceralar-serisi-284-geronimo.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/115910-tex-renkli-maceralar-serisi-285-texas-rangeri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ralar-serisi-286-donmus-golde-cinayetler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/116281-tex-renkli-maceralar-serisi-287-golgedeki-adam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/116511-tex-renkli-maceralar-serisi-288-savas-narasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-289-kaplan-jackin-intikami.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-290-vadiyi-yonetenler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117121-tex-renkli-maceralar-serisi-291-albay-watson.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-292-pis-bir-aldatmaca.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117487-tex-renkli-maceralar-serisi-293-rehineler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117680-tex-renkli-maceralar-serisi-294-capraz-ates.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117846-tex-renkli-maceralar-serisi-295-gizli-gecit.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-296-comanche-dolunayi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118198-tex-renkli-maceralar-serisi-297-akbabalar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-298-dusman-topraklari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-299-andervilleden-kacis.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/78609-tex-renkli-maceralar-serisi-300-ates-mizragi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91615-tex-renkli-maceralar-serisi-301-hayaletler-hani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/91628-tex-renkli-maceralar-serisi-302-kapali-kapi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...si-303-olum-habercisi-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-304-gece-kartali-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...305-limandaki-taverna-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-306-hainler-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...serisi-307-korku-gunu-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...308-kizil-elin-donusu-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...309-girtlaga-kadar-su-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-310-gorunmez-tehdit-ekim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ralar-serisi-311-kayip-insanlar-ciftligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117420-tex-renkli-maceralar-serisi-312-bogaz-sikicilar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-313-thuglarin-magarasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117618-tex-renkli-maceralar-serisi-314-olum-labirenti.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117789-tex-renkli-maceralar-serisi-315-nehirde-kan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/117882-tex-renkli-maceralar-serisi-316-beyaz-bizon.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-317-yakalanamayan-proteus.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-318-kara-kanyonda-pusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118137-tex-renkli-maceralar-serisi-319-vahsi-cocuk.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118269-tex-renkli-maceralar-serisi-320-gringolar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118319-tex-renkli-maceralar-serisi-321-katliam-silahi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118337-tex-renkli-maceralar-serisi-322-gizli-pueblo.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118351-tex-renkli-maceralar-serisi-323-kokusmus-sehir.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-324-washingtonda-suikast.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118410-tex-renkli-maceralar-serisi-325-gokten-inen-olum.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/118754-tex-renkli-maceralar-serisi-326-hedef-tex-willer.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-327-missouri-soygunculari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-328-terkedilmis-degirmen.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/119255-tex-renkli-maceralar-serisi-329-col-ruhlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/119427-tex-renkli-maceralar-serisi-330-yeralti-nehri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-331-louisiana-batakliklari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/119704-tex-renkli-maceralar-serisi-332-olumcul-sular.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/119881-tex-renkli-maceralar-serisi-333-tuzaklar-gecesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...eralar-serisi-334-eski-manastir-efsanesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/120211-tex-renkli-maceralar-serisi-335-escondida-laneti.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/120439-tex-renkli-maceralar-serisi-336-dehset-madeni.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/120682-tex-renkli-maceralar-serisi-337-yilan-adam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-338-suc-kaniti-haziran-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-339-kizil-seytanlar-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-340-kapan-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-341-siddet-sehri-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-342-yerli-polisler-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...serisi-343-west-fork-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...izil-nehrin-selalesi-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-345-katilin-ini-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-346-kuzeyli-avcilar-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/120992-tex-renkli-maceralar-serisi-347-zhenda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121158-tex-renkli-maceralar-serisi-348-karga-kayasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121306-tex-renkli-maceralar-serisi-349-ucurumlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121408-tex-renkli-maceralar-serisi-350-alevli-hac.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121443-tex-renkli-maceralar-serisi-351-ku-klux-klan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-352-kurukafa-cetesi-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...53-bataklik-siginagi-kasim-2019-yenileme.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121612-tex-renkli-maceralar-serisi-354-tezgah.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121736-tex-renkli-maceralar-serisi-355-alcatraz.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/121848-tex-renkli-maceralar-serisi-356-albatros-mahkumu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/122023-tex-renkli-maceralar-serisi-357-kayadaki-el.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-358-kayip-sehrin-hazinesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126133-tex-renkli-maceralar-serisi-359-sioux.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126194-tex-renkli-maceralar-serisi-360-ruzgarli-tepeler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126227-tex-renkli-maceralar-serisi-361-kutsal-dag.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126255-tex-renkli-maceralar-serisi-362-haydutlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-363-kumdaki-ayak-izleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-364-ispanyol-madalyonu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126036-tex-renkli-maceralar-serisi-365-kamcili-adam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126168-tex-renkli-maceralar-serisi-366-olumle-randevu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126296-tex-renkli-maceralar-serisi-367-madende-baskin.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-368-meksika-simsekleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126298-tex-renkli-maceralar-serisi-369-chihuahua.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-370-hayvan-hirsizlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126778-tex-renkli-maceralar-serisi-371-casus.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/127122-tex-renkli-maceralar-serisi-372-thonga.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/127431-tex-renkli-maceralar-serisi-373-sahte-alarm.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/127746-tex-renkli-maceralar-serisi-374-sakli-tabanca.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126037-tex-renkli-maceralar-serisi-375-sinirin-otesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128030-tex-renkli-maceralar-serisi-376-dorado-ciftligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128240-tex-renkli-maceralar-serisi-377-suvariler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ceralar-serisi-378-navajolar-icin-adalet.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128321-tex-renkli-maceralar-serisi-379-apache-savascisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128336-tex-renkli-maceralar-serisi-380-colt-kanunu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-381-sessizlik-kralligi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128433-tex-renkli-maceralar-serisi-382-kara-kaplan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-383-malezyalinin-kalesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-384-cehennem-koridoru.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128534-tex-renkli-maceralar-serisi-385-kizil-ofke.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128560-tex-renkli-maceralar-serisi-386-iskence.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128585-tex-renkli-maceralar-serisi-387-oldurme-zamani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128628-tex-renkli-maceralar-serisi-388-morisconun-sirri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128667-tex-renkli-maceralar-serisi-389-jaguar-adamlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128701-tex-renkli-maceralar-serisi-390-aztek-ilahi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128733-tex-renkli-maceralar-serisi-391-lanetliler-koyu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128798-tex-renkli-maceralar-serisi-392-kurban.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...isi-393-santa-fede-komplo-haziran-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...risi-394-baskana-bir-kursun-eylul-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-395-tanik-eylul-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ar-serisi-396-suc-anlasmasi-eylul-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...si-397-karanlikta-bir-bicak-eylul-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-398-topeka-eylul-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-399-yanik-mektup-ekim-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...erisi-400-firtinadaki-ses-haziran-2015-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126350-tex-renkli-maceralar-serisi-401-klaatunun-altini.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126551-tex-renkli-maceralar-serisi-402-kanli-karlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/127633-tex-renkli-maceralar-serisi-403-rakip-ceteler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/127911-tex-renkli-maceralar-serisi-404-nefret-tohumu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128164-tex-renkli-maceralar-serisi-405-sifreli-mesaj.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128400-tex-renkli-maceralar-serisi-406-acimasiz-adamlar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/128829-tex-renkli-maceralar-serisi-407-carson.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...lar-serisi-408-montanali-kanun-kacaklari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-409-bannockta-son-hesaplasma.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135399-tex-renkli-maceralar-serisi-410-dehset.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-411-yuzu-olmayan-dusman.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135612-tex-renkli-maceralar-serisi-412-vahsi-yukon.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135715-tex-renkli-maceralar-serisi-413-fenerdeki-tutsak.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135786-tex-renkli-maceralar-serisi-414-volkan-uyaniyor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135860-tex-renkli-maceralar-serisi-415-limanda-cinayet.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135920-tex-renkli-maceralar-serisi-416-kacakcilar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/135979-tex-renkli-maceralar-serisi-417-iz-surenler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136031-tex-renkli-maceralar-serisi-418-nehirde-olum.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136109-tex-renkli-maceralar-serisi-419-intikam-yolu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-420-olusune-bin-dolar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136274-tex-renkli-maceralar-serisi-421-coldeki-tehdit.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-422-silver-bellde-dehset.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-423-gecmisi-olmayan-adam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-424-ute-topraklarinda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136670-tex-renkli-maceralar-serisi-425-olumune-mucadele.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136760-tex-renkli-maceralar-serisi-426-yucatan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/136838-tex-renkli-maceralar-serisi-427-kurban-kuyusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-428-colorado-kurtlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137077-tex-renkli-maceralar-serisi-429-bir-dostun-olumu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137171-tex-renkli-maceralar-serisi-430-katiller.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-431-red-hill-katliami.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137308-tex-renkli-maceralar-serisi-432-atli-polis.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...ralar-serisi-433-jason-icin-iki-silahsor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137502-tex-renkli-maceralar-serisi-434-kaleye-saldiri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137599-tex-renkli-maceralar-serisi-435-zaferin-bedeli.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-436-vahsi-bati-gosterisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-437-cin-golge-tiyatrosu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/137857-tex-renkli-maceralar-serisi-438-yenilmezler.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-439-imparatorun-sirri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138003-tex-renkli-maceralar-serisi-440-sierrada-savas.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138085-tex-renkli-maceralar-serisi-441-springfield-58-a.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138166-tex-renkli-maceralar-serisi-442-ranger-tehlikede.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-443-kara-kaplanin-donusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126088-tex-renkli-maceralar-serisi-444-olum-lagunu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126089-tex-renkli-maceralar-serisi-445-zombi-gecesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...alar-serisi-446-kayalik-daglarda-firtina.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126093-tex-renkli-maceralar-serisi-447-silahli-eskort.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/126094-tex-renkli-maceralar-serisi-448-elmas-pesinde.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-449-lincolnin-katilleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138321-tex-renkli-maceralar-serisi-450-ozel-gorev.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138441-tex-renkli-maceralar-serisi-451-afyon.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-452-morisconun-donusu.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138548-tex-renkli-maceralar-serisi-453-agua-prieta.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138573-tex-renkli-maceralar-serisi-454-mumya-uyaniyor.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138713-tex-renkli-maceralar-serisi-455-navajo-intikami.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138814-tex-renkli-maceralar-serisi-456-yasadan-da-ustun.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/138897-tex-renkli-maceralar-serisi-457-cinayet-zinciri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-458-fort-apache-yolunda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139038-tex-renkli-maceralar-serisi-459-mescalerolar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139110-tex-renkli-maceralar-serisi-460-son-kan.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139113-tex-renkli-maceralar-serisi-461-akbar-tasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139114-tex-renkli-maceralar-serisi-462-korku-nehri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139173-tex-renkli-maceralar-serisi-463-yedi-cani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139174-tex-renkli-maceralar-serisi-464-helltown.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...aceralar-serisi-465-amansiz-jack-thunder.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139178-tex-renkli-maceralar-serisi-466-altin-gecidi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139179-tex-renkli-maceralar-serisi-467-isimsiz-kasaba.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139180-tex-renkli-maceralar-serisi-468-silah-sesleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139181-tex-renkli-maceralar-serisi-469-sinir-arazisi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139182-tex-renkli-maceralar-serisi-470-sierra-seytani.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139186-tex-renkli-maceralar-serisi-471-olum-tepesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139187-tex-renkli-maceralar-serisi-472-taniklar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139188-tex-renkli-maceralar-serisi-473-uzun-takip.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139189-tex-renkli-maceralar-serisi-474-serif-zorda.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139190-tex-renkli-maceralar-serisi-475-kehanet.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...maceralar-serisi-476-nehirden-gelen-adam.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139269-tex-renkli-maceralar-serisi-477-vahsi-duello.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139270-tex-renkli-maceralar-serisi-478-hayaletin-madeni.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139271-tex-renkli-maceralar-serisi-479-lanetli-daglar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139272-tex-renkli-maceralar-serisi-480-sioux-tepeleri.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139273-tex-renkli-maceralar-serisi-481-nefret-ruzgari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139274-tex-renkli-maceralar-serisi-482-beyaz-bulut.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139275-tex-renkli-maceralar-serisi-483-sogukkanli.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139276-tex-renkli-maceralar-serisi-484-suclular.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-485-wyomingli-atlilar.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139278-tex-renkli-maceralar-serisi-486-dikenli-tel.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139279-tex-renkli-maceralar-serisi-487-intikam-melegi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139280-tex-renkli-maceralar-serisi-488-matador.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...i-maceralar-serisi-489-montoyanin-gazabi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139282-tex-renkli-maceralar-serisi-490-custera-komplo.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139283-tex-renkli-maceralar-serisi-491-buyuk-duzluk.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139284-tex-renkli-maceralar-serisi-492-little-bighorn.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139285-tex-renkli-maceralar-serisi-493-kara-olum.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139286-tex-renkli-maceralar-serisi-494-dehset-maskesi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139287-tex-renkli-maceralar-serisi-495-golde-tuzak.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139288-tex-renkli-maceralar-serisi-496-orman-tamtamlari.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139289-tex-renkli-maceralar-serisi-497-buyuk-istila.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/139290-tex-renkli-maceralar-serisi-498-sinir-savasi.html
http://www.cizgidiyari.com/forum/da...-maceralar-serisi-499-texas-kahramanlari.html
Tex Renkli Maceralar Serisi : 500 Kaçaklar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 501 Mefisto
Tex Renkli Maceralar Serisi : 502 Carson'a Tuzak
Tex Renkli Maceralar Serisi : 503 Karanlığın Gücü
Tex Renkli Maceralar Serisi : 504 Kötülük Yuvası
Tex Renkli Maceralar Serisi : 505 Çölde Savaş
Tex Renkli Maceralar Serisi : 506 Rio Grade'nin Güneyinde
Tex Renkli Maceralar Serisi : 507 Bir Ranger İhanet Etti
Tex Renkli Maceralar Serisi : 508 Fransız Tüccar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 509 Snake Bill
Tex Renkli Maceralar Serisi : 510 Düşman Kampında
Tex Renkli Maceralar Serisi : 511 Culver City'ye Dönüş
Tex Renkli Maceralar Serisi : 512 Korku Şehri
Tex Renkli Maceralar Serisi : 513 Oregon Ormanları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 514 Shannon'ın Tüfekleri
Tex Renkli Maceralar Serisi : 515 Uzun Yolculuk
Tex Renkli Maceralar Serisi : 516 Mezar Odası
Tex Renkli Maceralar Serisi : 517 Tüylü Yılan
Tex Renkli Maceralar Serisi : 518 Yağmur
Tex Renkli Maceralar Serisi : 519 Muddy Creek
Tex Renkli Maceralar Serisi : 520 Gece Yarısı Tuzak
Tex Renkli Maceralar Serisi : 521 Kiowalar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 522 Bizon Avcıları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 523 Kızıl Kurtlar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 524 İki Düşman
Tex Renkli Maceralar Serisi : 525 Sınır Adaleti
Tex Renkli Maceralar Serisi : 526 Donegan Kardeşler
Tex Renkli Maceralar Serisi : 527 Güç Sembolü
Tex Renkli Maceralar Serisi : 528 Yerli Tacı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 529 Kutsal Pueblo
Tex Renkli Maceralar Serisi : 530 Athabasca Lake
Tex Renkli Maceralar Serisi : 531 Nehir Haydutları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 532 Golden Arrow
Tex Renkli Maceralar Serisi : 533 Kontrol Noktası
Tex Renkli Maceralar Serisi : 534 Nefret Vadisi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 535 Darbe Üstüne Darbe
Tex Renkli Maceralar Serisi : 536 Acımasız Tumak
Tex Renkli Maceralar Serisi : 537 Anasazi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 538 Colorado Belle
Tex Renkli Maceralar Serisi : 539 Hayalet Kasabanın Haydutları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 540 Puerta Del Diablo
Tex Renkli Maceralar Serisi : 541 Madendeki Hazine
Tex Renkli Maceralar Serisi : 542 Kardeşim Beyaz
Tex Renkli Maceralar Serisi : 543 Adi Bir Şantaj
Tex Renkli Maceralar Serisi : 544 Klondike'ta Entrika
Tex Renkli Maceralar Serisi : 545 En Kuzeye Kaçış
Tex Renkli Maceralar Serisi : 546 Son Posta Arabası
Tex Renkli Maceralar Serisi : 547 Terkedilmiş Yol
Tex Renkli Maceralar Serisi : 548 Suç Belgesi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 549 Askeri Mahkeme
Tex Renkli Maceralar Serisi : 550 Redville Treni
Tex Renkli Maceralar Serisi : 551 Yol Kapaması
Tex Renkli Maceralar Serisi : 552 Kuşatılmış Kasaba
Tex Renkli Maceralar Serisi : 553 Atış Eğitimi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 554 Üçlü Çete
Tex Renkli Maceralar Serisi : 555 Gizemli Katil
Tex Renkli Maceralar Serisi : 556 Siste Ölüm
Tex Renkli Maceralar Serisi : 557 Kit Willer'ı Öldürün!
Tex Renkli Maceralar Serisi : 558 Kaçış
Tex Renkli Maceralar Serisi : 559 Sayılı Dakikalar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 560 Moctezuma!
Tex Renkli Maceralar Serisi : 561 Kirli Para
Tex Renkli Maceralar Serisi : 562 Sandy Well
Tex Renkli Maceralar Serisi : 563 Meksika Görevi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 564 Ruraleler
Tex Renkli Maceralar Serisi : 565 Nöbetçi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 566 Askerin Dönüşü
Tex Renkli Maceralar Serisi : 567 On Yıl Sonra
Tex Renkli Maceralar Serisi : 568 Cennette Kan
Tex Renkli Maceralar Serisi : 569 Buffalo Soldiers
Tex Renkli Maceralar Serisi : 570 Onuncu Süvari Alayı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 571 Utelerin Kuşatması
Tex Renkli Maceralar Serisi : 572 Kaçak
Tex Renkli Maceralar Serisi : 573 Lanetli Topraklar
Tex Renkli Maceralar Serisi : 574 Hortum
Tex Renkli Maceralar Serisi : 575 Anıların Peşinde
Tex Renkli Maceralar Serisi : 576 Buorbon Sokağı Cinayeti
Tex Renkli Maceralar Serisi : 577 Hayalet
Tex Renkli Maceralar Serisi : 578 Simyacının Evi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 579 Montales İçin İntikam
Tex Renkli Maceralar Serisi : 580 San Rafael'in Çanları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 581 Yerli Şerif
Tex Renkli Maceralar Serisi : 582 İnsan Avı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 583 Missouri
Tex Renkli Maceralar Serisi : 584 İki Gerilla
Tex Renkli Maceralar Serisi : 585 Büyük Susuzluk
Tex Renkli Maceralar Serisi : 586 İktidar Oyunları
Tex Renkli Maceralar Serisi : 587 Kaplan Pençesi
Tex Renkli Maceralar Serisi : 588 Kara Şato
Tex Renkli Maceralar Serisi : 589 Cheyenne İsyanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 590 Üç Uzun Gün
Tex Renkli Maceralar Serisi : 591 Baltimorelu Adam
Tex Renkli Maceralar Serisi : 592 Kesişen Kaderler
Tex Renkli Maceralar Serisi : 593 Ölünün Eli
Tex Renkli Maceralar Serisi : 594 Öğle Treni
Tex Renkli Maceralar Serisi : 595 Deadwood
Tex Renkli Maceralar Serisi : 596 Nehrin Öte Yakası
Tex Renkli Maceralar Serisi : 597 Taş Köprü
Tex Renkli Maceralar Serisi : 598 Ateş Sınavı
Tex Renkli Maceralar Serisi : 599 Düşman Bir Ranger
Tex Renkli Maceralar Serisi : 600 Kuzeyin Şeytanları (Eylül 2015)

Tex Renkli Maceralar Serisi : 695 Son İntikam

Tex Renkli Maceralar Serisi : 700 Pawnee Altını


Tex Renkli Maceralar Serisi : 755 Kadere Dörtnala Koşu

Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 01 Günü Gelince
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 02 Sis Haydutları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 03 Beyaz Şaman
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 04 4 Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 07 Serenity Yolu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 08 4 Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 09 Sioux Yolu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 10 5 Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 11 Kovboylar
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 12 5 Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 13 Kurşun Ve Altın
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 14 5 Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 15 Kit Willer İçin Bir İlmek
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 16 Beş Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 17 Rio Grande Aşıkları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 18 Beş Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 19 Hayalet Katil
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 20 Beş Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 21 Geveze Hırsız
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 22 Beş Tam Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 23 Shannonville'in Kurtları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Renkli Yarı Yıllık 24 Beş Tam Macera

Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 01 Büyük Macera
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 02 Kanunsuz Topraklar
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 03 Yılan İşareti
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 04 Kızgın Kurşun
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 05 Arizona Yanıyor
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 06 Büyük Soygun
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 07 Kayıp Pueblo
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 08 Comanche Asker
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 09 Dehşet Vadisi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 10 Atlantalı Adam
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 11 Son Sınır
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 12 Katiller
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 13 Colorado'da Kan
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 14 Son Asi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 15 Yalnız Atlı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 16 Çöl Yağmacıları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 17 Köle Tacirleri
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 18 Gecenin Gölgeleri
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 19 İntikamın Bedeli
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 20 Altın Kanyonu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 21 Hualpai Kâhin
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 22 Seminoleler
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 23 Patagonia
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 24 Küba Asileri
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 25 Oregon'a Doğru
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 26 Lamont'un Sırtlanları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 27 Hayalet Süvari
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 28 Öncüler
Tex Renkli Maceralar Serisi : Özel Albüm 29 Günbatımı Süvarileri

Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1994 Zeke Colter'ın Hikayesi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1995 Korku Kervanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1996 Yerli Katili
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1997 Bad River
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1998 Glorieta Pass
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 1999 Gizemli Dağ
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2000 Çöl Kanunu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2001 Sierra Vista Görevi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2002 Son Süvari Bölüğü
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2003 Olay Kahramanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2004 Klamath Topraklarında
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2005 Kaçak
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2006 Mescalero İstasyonu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2007 Apache Polisi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2008 Kara Bataklık
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2009 Yüzbaşı Beyaz
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2010 Meksikalılar Çetesi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2011 Kötüler Şehri
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2012 Sahte Doktor
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2013 Haydutların Yolu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2014 Adam Kaçıranlar

Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 01 Oklahoma!
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 02 Fosil Avcısı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 03 Güneyin Altınları
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 04 İntikamın İki Yüzü
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 05 Kuzeybatı Topraklarında
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 06 Rio Hondo
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 07 Rüzgârın Oğlu
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 08 Zırhlı Tren
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 09 Tuzaklı Yol
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 10 Kobra Zehiri
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 11 Fort Sahara
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 12 Cehennem Birliği
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 13 Vahşi Batı Yollarında
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 14 İnsan Avcısı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 15 Katliam Zamanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 16 Starker'ın Düzeni
Tex Renkli Maceralar Serisi : Maxi 17 Alaska

Tex Renkli Maceralar Serisi : Kısa Öyküler (Kasım 2019)(Yenileme)

Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 01 Efsane ve Kahramanı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 02 Frontera!
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 03 Painted Desert
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 04 Montana'da Meydan Okuma
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 05 Yok Ediciler
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 06 İntikamcı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 07 Corpus Christi'de Adalet
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 08 Cinnamon Wells
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 09 Altın Tabancalı Adam
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 10 Nogales'in Güneyi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 11 Kamçılama
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 12 Son Görev
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 13 Yılan Adam
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 14 Aguas Negras
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 15 Yellow Bird Efsanesi
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 16 Pearl
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 17 Gençlik Pınarı
Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 18 Ödül Avcıları


Tex Willer Renkli : 001 Ölü Veya Diri!
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak
Tex Willer Renkli : 003 Pinkerton Lady
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Öncelikle bizlerle paylaşmaya karar verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Çalışmalarınızın çok kaliteli olduğunu bilmekteyim.
Bir çizgi romansever olarak çalışmalarınızda elimden gelen desteği vereceğimden emin olabilirsiniz.
Sabitleme işlemi için beklemeye gerek bile yok bence siz listenizi hazırlayın ve konu olarak açın, ben sabitlerim.
Listedeki çalışmalar yayınlandıkça listedeki kırmızıları birlikte yok ederiz.
Yoğun iş programımda sizi görünce sevindim, çalışmaya ara verip bu kısa hoşgeldin mesajını yazdım.
Umarım uzun soluklu birlikteliğimiz olur.
Saygılarımla.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,039
75,336
hiçbiryerde :)
Sayın daltas bu mesajınız bence son ayların
en heyecan verici mesajı..!
Ellerim titriyor şu an yazarken dersem,
yemin ederim abartmış olmam...
Tek başına bir yayınevi gibi iş çıkaracaksınız,
çevirinin zorluklarını da düşünürsek,
nasıl bir emek harcanacağını...
şimdiden tebrik ederim, kolay gelsin,
hoşgeldiniz efendim..:)
LOTOLOTO VE CENGİZGUL'E DE sELAM

:59::66:
 

mizahicizgi

Aktif Üye
26 Eyl 2010
403
921
Paylaşımlarını heyecanla tekip edecek biri daha var burada ve ilginin
hiç eksilmeyeceği garantisini kendim adına verebilirim. Anlattığın Tex
tanışması genelde hepimiz için aşağı yukarı aynı. Tex'i tanıyıpta devam
etmeyen çok azdır tahminimce. Şimdilik ilk sayı için teşekkürler..
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,868
Değerli dostum;
Çok güzel haber ve açıklama ile bomba gibi giriş yapmışsın.
Teks sayılarını renkli ,400 dpi gibi güzel halde görmek benim gibi, çoğu dostumuzu sevindirip heyacanlandırmıştır.
Paylaşımlarınızı büyük bir merakla beklemedeyiz.
Şimdiden kucak dolusu selam ve teşekkürler.
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,988
13,484
Sayın daltas kendi merakınızı ve tutkunuzu bizimle paylaşıyor olmanızdan dolayı size şükranlarımı sunarım. Benim Teks ile tanışmam henüz okuma yazma bilmediğim döneme denk gelir. Diyebilirim ki okuma sevgisini bana çizgi romanlar vermiştir. Umarım payşaım ortamından mutlu olur ve burada paylaşmaya devam edersiniz. Gerçekten zor bir iş olduğunu, ancak büyük bir tutku sahibi olanların yapabilceği bir işe hiç bir karşılık istemden kalkışmışsınız. Bize sadece şükran duymak ve teşekkür etmek düşer. Buradaki ortam gerçekten kaliteli, önceleri ben de sadece download yapıyordum. Ancak buradaki arkdadaşların karşılıksız vermeleri, yoğun bir işte çalışıyor olmama rağmen beni de bu işere girmeye teşvik etti. Bunun tek sebebi buradaki arkadaşlarda gördüğüm karşılık istemden vermeleri oldu. Siz de aynını yapıyorsunuz. Çalışmanızı merakla bekliyor olacağım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
999
4,680
Karşılıksız paylaşma duygusunu,
Bazılarının dar bir alana kısıtladığını
ve kendilerine güç elde etmek için kullandıklarını,
sevgi, saygı ve dostluk dedikleri şeyin
sadece sekiz-on kişiden ibaret elit (vip değil)
çevrelerine münhasır gördüklerini,
bunun dışındakileri;
etinden, tüyünden, yumurtasından istifade edecekleri
kaz olarak gördüklerini,
Doğruyu da söylese elit(?) çevrelerinden olmayanı
hırpaladıkları, korkutmaya çalıştıklarını
tekrar söylemeğe gerek var mı?
...
İçi boş bir kabuktan ibaret
dışarıdan süslü,
paskalya yumurtasını andıran listelerle
nicelerini kandırıp emeklerini sömürdükleri de
herkesçe malum.
...
Burada herşey açık adres,
karşılıksız.
Siz yeter ki birşeyler vermek, paylaşmak isteyin.
bizim dost gönüllerimizin fatihi olursunuz.
Emeğini, dostluğunu esirgemeyen,
bir şeyler vermek isteyenler,
başımızın tacı bizim.
...
Sevgi, saygı ve teşekkürlerimle.
 

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,689
4,827
Bende tüm dostlarım gibi acayip heyecanlandım kardeşim,bence bizim bu güzide diyarımızda beklenenden de fazla ilgi görecektir,çünkü bizim dostlarımız kahramandan önce emek ve zaman harcayan kardeşlerimize kıymet verirler...Ellerine sağlık şimdiden kardeşim...
 

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,226
2,288
LÜLEBURGAZ
sayın daltas tüm çalışma ve paylaşımlarınıza hakettiği ilgiyi görmesi ve gereken değerin verilmesi dileklerimle...
hakedilen ilgi ve gereken değer olmayınca
ressam resim yapmaktan
şair şiir yazmaktan
çalışan çalışmaktan
hatta
aşık bile aşkından soğumuyor, uzaklaşmıyor mu...
 
12 Şub 2010
15,006
543,642
Tüm arkadaşlar duygularını en güzel şekilde yazmışlar, aynı duyguları yaşadığımı ifade etmekten öte ne söyleyebilirim ki!
Aşk böyle bir şey
Yayınevlerinin yapmadığını, yapamadığını bir çizgi roman aşığı
tek başına
sekretersiz
örtülü ödeneksiz
emeğini, zamanını, yüreğini ortaya koyarak başarıyor
Ne mutlu bize
Teşekkürler daltas
Saygılarla
 

Soleil

Süper Üye
19 Mar 2010
650
977
Değerli ustad Daltas emeğiniz için elinize sağlık.
Ben de bu değerli çalışmanıza nacizane katkıda bulunmak istiyorum.
Ustad Daltas ve Teks balonlaması yapan / yapacak arkadaşlar, Teks'in İtalya'da yayınlanan orijinallerindeki kalligrafik yazı fontları oldukça zarif ve şık. Üstelik bu orijinal fontlar, illüstrasyon'un şekil ve görünümü ile de çok uyumlu bir bütünlük oluşturuyor ve gözü de yormuyor. Buna çok benzeyen bir font bende mevcut. Balonlama için gönüllü olarak emek harcayan değerli arkadaşlar için linki aşağıda. Teks balonlaması yapan diğer emektar arkadaşları da haberdar edebilir misiniz..

Bu font tamamen Türkçe uyumludur. Biraz ince (Light) bir font olup, dilerseniz bold yaparak biraz kalınlaştırabilirsiniz.

Ayrıca Çizgi roman için başka ve en yaygın kullanılan çok çok özel bir fontu aşağıda gönderiyorum:


Emektar arkadaşlara şimdiden kolay gelsin..
 

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,653
137,012
Kıymetli dostum, Soleil,

Verdiğiniz fontların linkleri her ne kadar çalışmıyor ise de, birinin Navojo Sans Serif fontu olduğunu kestirmek kolay! Muhtemelen öbür fontlar da ben de mevcuttur.

Böyle bir pojeye kalkışmadan önce 8-10 yılımı fontlarla haşır neşir olarak heba ettim! "Başka" foruma bakarsanız 3 yıl kadar önce kendi hazırladığım Türkçe Karakterler eklenmiş 10 binin üzerinde fontu orada paylaşıma sunmuştum!

Tanıtım yazımda da belirttiğim gibi bu proje tamamen kendi bencil ihtiyacımı tatmin için ortaya çıktı. 30-50 arası değişik çizgiroman fontunu denedim ve ilk yayınladığım kitaplarda Comic Sans MS fontunu kullandım ve sonunda gözlerime en uygun gelenin CC Adam Cubert fontu olduğunda karar kıldım. Şimdilik bunu değiştirmeyi düşünmüyorum. Yine de önerinize teşekkür ederim.
 

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
336
235
Öncelikle yeterli çizgiroman kültürü,
Yüksek düzeyde Teks tutkusu,
Çok büyük bir yüce gönüllülükle paylaşım ruhu,
Bitmek tükenmek bilmeyen sınırsız bir azim,
Müthiş çalışan bir beyin,
Mükemmel bir kabiliyet,
İyi insan olma özelliklerine sahip olmak,
Şahsınızı yüzyüze tanımamış olsamda; Kültür yetersizliğimden dolayı,sıralamayı beceremediğim daha pek çok özelliğinizin hayranıyım. Size canı gönülden kucak dolusu teşekkür ederken yüksek vasıflarınız için tebriklerimi kabul buyurmanızı rica ederim.

Sağlık, sıhhat, neşe ve afiyetler içinde,hatasız, kazasız,belasız, iyilikler dolu uzun ömürler dilerim.

.
 

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,653
137,012
Bilindiği gibi linklerin neredeyse tamamı boştur. Zor beğenen bir kişi olduğumdan kendi yaptıklarımı bile çok sık elden geçirip yenilemekteyim. Bu nedenle ilk versiyonlar şu anda bende mevcut değil, sildim. Ana kanavalar üzerinden çalışmaktayım.Linklere son versiyonları koymak niyetindeyim ve bu iş zaman alacak. İhtiyaç duyanlar için biraz sabır rica edeceğim.


"BÜTÜN LİNKLER FAALDİR!!!"
 
Son düzenleme:

Amonopsis

Yeni Üye
19 Ara 2011
61
210
Sayın Daltas, öncelikle renkli Teks'lerle Bizlere yeniden Teks okuma zevkini aşıladığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Gerek Renklendirme gerekse yeni türkçeleştirme harika. Şu ana kadar yüklediğiniz tüm Teksleri indirerek zevkle okudum. Herkes gibi bende Yeni sayılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada sanırım Renkli teks 078 Kabus sayısında galiba yüklemede bir eksiklik olmuş,içerikte sadece ikisi kapak olmak üzere sadece beş sayfa görünüyor. çek etme imkanınız varsa mutluluk duyarım. Teşekkür ve Esenlik dileklerimle..
 

hmtctl

Yeni Üye
12 Eki 2011
2
6
Son derece zarif ve oldukça itinalı bir çalışma yapmışsınız. Ben de sizin gibi genç ruhlu :) eski bir çizgi roman okuru olarak sizi kutluyor ve bu çalışmanızın devamını büyük bir ilgi ve zevkle bekliyorum. Bizi bu renkli Teks'lerle buluşturduğunuz için sonsuz teşekkürler...........
 

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
147
206
Kalıcı olmak için önce hayal etmek, sonrada bu iş için yüreğini koymak ve nihayetinde başarmak, arkadaşım anlıyorumki sen bu yolun yolcususun Hela olsun sana, inşallah amacına nail olursun başarılar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst