Tex Renkli Maceralar Serisi : 595 Deadwood

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,656
137,664
Tex Renkli Maceralar Serisi : 595 Deadwood

dqngxnq09ksokg95g.jpg


Çözünürlük; 2400x3400 400 DPI

Sayfa Adedi: 116


Balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Yeniden çeviri ve Türkçe yorumlama yapılmıştır.

Böylece, ilk 600 sayıyı renkli olarak yayınlamış oldum. Renkli Aylık Serinin sonrası?...
Bakacağız... Yapmak için hiç heves ve isteğim yok. Zaten sizlerin ilgisini
çekmediğini indirme sayılarından görüyorum. Şimdilik düşüncem son 48 sayıyı
daha önce yayınlanan klonlardan idare etmeniz yönünde.

Tex Willer, Tex Magazin, Renkli Yarı Yıllık ve Grafik Roman yayını devam edecek.

PAOLO48-OKAN1964 ortak çalışması olan Özel 400 dpi UHD tarama kullanılmıştır.


Önceki Yayın Durumu:

Bu sayı daha önce;

Oğlak Yayınlarınca 195 nci sayı ve siyah beyaz olarak yayınlanmıştır.




İYİ EĞLENCELER!!!


 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,669
Kasımpaşa
Çocukluğumda tercih ettiğim çizgi roman genellikle teksas tommiks sonraki dönemlerde ise Zagor, Mandrake, peşine Mister no...
Teks hep vardı ama ben uzun yazılarıyla, sürekli sağa sola koşturan atlılarıyla pek hazetmezdim... Birde sanki diğerlerinde hep pahalıydı bana göre... Fakat bu forumda daltas tex'lerini görünce fikrim değişti. Her bir sayıyı büyük keyifle okudum ta en baştan başlayarak ve özellikle de sırasıyla okumanın keyfi ile...
Hiç acelesi yok bir gün içinizden şu arayı da yapalım fikri geçerse bilin ki ben ilk okuyacaklardan biri olacağım.
Her şey için teşekkürler sevgili daltas.
 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,158
6,845
Değerli daltas,
Öncelikle Tex'in yan serileri dışında, Renkli Maceralar Serisinin dile kolay tam altıyüz sayısını pırıl pırıl bir türkçe ile dilimize kazandırıp bizlerle paylaştığınız için size en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli savok gibi ben de çocukken daha çok Teksas, Tommiks ve Zagor severdim. Bu forumu keşfettikten sonra, bu yaşımda sayenizde Tex'in müptelası oldum. Sizin günlerce emek vererek, kılı kırk yaran titizlikle çevirip düzenlemesini yaptığınız Tex'leri pandemide eve kapandığımız dönemde adeta nefes almadan okuyarak bir kaç ayda bitirmiştim. Yayınevlerinin dahi altından kalkamayacağı bir işi tek başınıza başarmanız her türlü övgüyü hak ediyor. Yeterince ilgi görmediğini söylemişsiniz. Ancak bazen paylaşımlar ilk paylaşıldığı zaman değil de zaman içinde gerçek okurlarına ulaşıyor. Yoksa bu güzel maceraların ilgi görmemesi düşünülemez. Umarım ara verme düşünceniz uzun süreli olmaz. Sabırsızlıkla 600. sayıdan sonraki sayıları paylaşacağınız günleri bekleyeceğim. Emekleriniz için tekrar teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
 

mhtkaraca

Kıdemli Üye
14 May 2011
163
432
fatih,istanbul
yeterince ilgi görmemiş olabilir mi? imkansız..eline gözüne sağlık..şimdiye kadar hazırladıklarınızı tekrar ederek okuduğum 4.tekrardayım...inşaallah devam edersiniz..
 

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
385
1,332
İstanbul
Bu 600 sayı için verdiğiniz emek harika, çok teşekkür ederiz. Sayenizde Teks'i yeniden okumaya başladım. Bundan sonraki sayıları çevirilerini de merakla bekliyorum. Emeğinize sağlık.
 

MZAMAN

Aktif Üye
3 May 2019
449
1,741
Sayın Daltas, bir günde 3 kitap+1Grafik roman ile sevincim tavan yapmışken ara vereceğim, hevesim kalmadı sözünüz tam bir şok oldu. Bizlerin ilgisini çekmediğini nasıl düşünürsünüz? Belki beğeni yapan sayısı az mı oldu da böyle düşündünüz bilemiyorum. Ama şunu bilin ki az ama öz bir kitleye hitap etmeniz bence çok değerli. Lütfen ama lütfen bizi sizsiz ve Tex siz bırakmayın, kararınızı yeniden gözden geçireceğinizi umuyorum, bu güne kadar yapmış olduğunuz tüm emekler için teşekkür ediyorum.
 

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,690
4,851
Kapak resimleri çok ilgimi çekiyor o kadar orjinal konuyu yansıtan kapaklar oluyor. Çok teşekkür ederim üstadım.
 

Nude

Yeni Üye
24 Haz 2009
70
271
Böylece aylık ilk 600 sayıyı tamamlamış oldunuz. Çoğu profesyonel yayıncının aksine kesintisiz bir iş çıkardınız. Müthiş bir başarı. Tebrikler ve sonsuz teşekkürler.
 

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
185
376
Bursa
Bu birbirinden güzel Tex paylaşımları için (ailenizden ve özel hayatınızdan fedakarlık ederek) ayırdığınız zamana ve harcadığınız emeklere ne kadar teşekkür etsek azdır.Bu yüzden hakkınızı ödeyemeyiz değerli daltas üstadım.Elleriniz dert görmesin.Size sağlık,esenlik ve mutluluklar dilerim.Sağolun,varolun.
 

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
420
Beyin bir donanımdır herkesde bulunur...Ama akıl ve zeka #yazılım#dır. Her insanda bulunmaz....
Sayın daltaşın affına sığınarak yukardaki serzeniş ve sitemini yıllar önce başımdan geçen ve bu gibi olaylara bakışımı tamamen değiştiren bi anımı sizlerle paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum.
Ben seneler evvel okul kantini işletiyordum.Kulakları çınlasın çok çalışkan ve idealist bir müdürümüz vardı.
Orhan hoca ,o zamanlar bu akıllı tahtalar yeni çıkmıştı. Bizim okul biraz kırsal da idi.Orhan hoca ne yaptı ne ettti bu akıllı tahtaları bizimokulada getirtti.Bunlar tüm sınıflara monte edilirken bende oradaydım.
Orhan hocaya dedim ki! hocam artık bu şekilde gelsin başarılar öğrenciler artık süper olur dedim.
Bana ne dedi biliyor musunuz! Biz dedi iki üç kişiyi kazansak bize oda yeter dedi.Hocam nasıl olur dedim bunca yenilik,sistem,modernlik ....Bana sadece baktı gülümsedi. tabi ben kabul edemedim bu düşünceyi.
Fakat zaman içinde orhan hocamın haklı olduğu nu gördüm .Bu işler malesef böyle dostlar.
Bizim olaya gelince sayın DALTAS siz çok büyük işler başardınız. Bakarmısınız siz tex okumayan tex ten adeta kaçan sevmeyen insanlara teksi sevdirmis insansınız. Evet bende o zamanlar teksas,tommix diye nler dendim.Haklısınız ın en basit yada saçma bi olay veya konunun yüzbinlerce, milyonlarca takipçisi var. Ama popülizm denen bir şeyde var bunlar rüzgâra göre hareket ederler.Bu gün burda yarın orda .Sizin takipçiler bence öyle değil üstat. Siz ortaya çok değerli çok kaliteli ölmez bir eser koydunuz,nasıl desem bildik çizgi romanlardan çok farklı orijinalinden çok daha kaliteli bunu siz başardınız. Öyle bir havası varki film gibi,roman gibi..siz hafizalarimizda texi sevdiren kişi olarak yerinizi aldınız sayın Daltas.Bunu hiç bir çizgi roman yada çevirmeni şu ana kadar yapamadı. ..elbette o arkadaş larda başarılı işler yapıyor. .Fakat tex+DALTAS yeri ayrı. Bu yüzden sayın DALTAS lütfen bizi azımsamayın siz teksi tex severlere değil tex sevmeyenlere de sevdirmiş zoru başarmış birisiniz.
Saygılarımı sunar başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,993
13,520
Bugüne kadar yaptıklarınız için sonsuz teşekkürler, ben de teksi sizin yayınlarınızla seven biriyim. Renkli çizgiromanı da sizinle sevdim diyebilirim. Devam ederseniz memnun olurum. Sizden çok faydalandık. Elleriniz dert görmesin. Minnettarım.
 
Üst