![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Mart.2015
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler yaşlıkurt. Ellerin dert görmesin
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye |
![]()
Sevgili yaşlıkurt, çalışmalarınızı ısrarla takip edip sabırsızlıkla beklemekteyim, hem teks hem de zagor çalışmalarınız harika, sizi rahatsız etmemin sebebi zagorun yankı vadisi macerasını da renklendirecek misiniz, o macerada projeleriniz içinde var mı, varsa inanın onu da sabırsızlıkla bekleyeceğim, zagor'un en sevdiğim macerası, belki de çocukluğumda okuduğum için nedense bu macerasına karşı aşırı bir sevgim var. size kolay gelsin der, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 25.Mart.2011
•Rep Puanı : 865439
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgili yaşlıkurt, çalışmalarınızı ısrarla takip edip sabırsızlıkla beklemekteyim, hem teks hem de zagor çalışmalarınız harika, sizi rahatsız etmemin sebebi zagorun yankı vadisi macerasını da renklendirecek misiniz, o macerada projeleriniz içinde var mı, varsa inanın onu da sabırsızlıkla bekleyeceğim, zagor'un en sevdiğim macerası, belki de çocukluğumda okuduğum için nedense bu macerasına karşı aşırı bir sevgim var. size kolay gelsin der, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Çok teşekkürler arkadaşım. Zamanı gelince "yankı vadisi" de renklenecek tabii. Fakat ben sıra ile, hiç macera atlamadan oralara varmak istiyorum. "yankı vadisi"nin orjinal sayı numarası 112-113 bu da yaklaşık olarak Zagor renkli maceralar koleksiyonu'nun 55 - 56 sayılarına denk geliyor. Oraya kadar bayağı bir zaman var. Saygılar sunarım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye |
![]()
Valla kardeşim ben emekliyim bende zaman sorunu yok, beklemek zevkli geçecek illaki, bu arada cevap verme nezaketinizden dolayı ve de bıkmadan usanmadan bizlere yapmış olduğunuz hizmetten ötürü de teşekkürü bir borç bilirim. ellerine sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Kasım.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bravo yaslikurt teksin renkli olani bilhassa harika çooook tesekkurler ellerine saglik. renkli zagorunda son sayilarini beklerim...Ayrica renkli Teks ve Zagorun ingilizceleri de olsaydi super olurdu...Ingilizcesini gelistirmek isteyenlere...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yönetici |
![]()
Selamlar;
Öncelikle bu özenli çalışma ve gönülden paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Arşivin düzeni açısından bir sorum var: Zagor ve Zagor Renkli Maceralar diye iki seri var. Anladığım kadarıyla bunlardan renkli Maceralar serisi orijinal sıralamaya sadık, ilk seri ise karışık. Doğru mudur? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 25.Mart.2011
•Rep Puanı : 865439
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selam, sinanatik arkadaşım.
Hayır arkadaşım, her iki seri de orjinal sırasındadır. Maceralar da aynı sıradadır. Tek fark sayfa adedidir. Zagor renkli maceralar serisinin bir sayısı diğerinin hemen hemen iki sayısına eşdeğerdir. Örneğin; Zagor 01 - Tuzaklar Ormanı + Zagor 02 - Terör = Zagor Renkli Maceralar Koleksiyonu No. 001 Kafa karışıklığı yaratıyor, haklısın. Zagor serisini listeden siliyorum. Saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Mayıs.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
zagor'un 18. çevirisini indirmek üzereyim, eminim 17. sayı gibi güzeldir, ne kadar daha çeviri yapmak niyetindesiniz. zahmetli iş biliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2012
•Rep Puanı : 142
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
teşekkürler.emeğine sağlık.hepsını arşıvledim dostum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 05.Eylül.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkürler, emeklerinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Renkli Maceralar Serisi Sıralı Listesi (Çeviri ve Balonlama) | daltas | daltas | 127 | 15.Ocak.2023 02:12 |
Tay Yayınları SAS Sıralı Listesi | drzeko | SAS Serisi (Tay Yayınları) | 7 | 01.Aralık.2021 11:10 |
Kirpi Sıralı Listesi | Melih41 | Kirpi - Milliyet Gazetesi Eki | 1 | 22.Mayıs.2019 02:56 |
NTV Tarih Dergisi Sıralı Listesi | dracem | NTV Tarih | 7 | 19.Mayıs.2019 13:18 |
Kral Conan Macera Dizisi Sıralı Listesi (Balonlama) | prospero | prospero | 5 | 15.Mart.2016 22:28 |