![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Orhan Berent'in özel bir macera tasnifi
çalışması ve bir Fransız kaynak... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#12 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Aralık.2010
•Rep Puanı : 438383
•Rep Seviyesi :
![]() Orhan Berent'in özel bir macera tasnifi çalışması ve bir Fransız kaynak... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim dostum , gerçekten çok işimize yarayacagına inanıyorum(özellikle orhan berenttin çalışması), çünkü birleştirme çalışması yaparken internetten buldugum listelerden birleştirip oluşturdugum bu listede bile 3 mükerrer 1 hiç olmayan macera tespit ettim , bakalım bu nehir bizi nerelere götürecek ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2013
•Rep Puanı : 5055
•Rep Seviyesi :
![]()
Helal olsun tebrikler gerçekten büyük sabır titiz çalışma çok begendim teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Ocak.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bir sorum olacak idi. Liste Tamamlandığında Türkiyedeki ve Dünyada ki tüm ZEMBLA ları elde etmiş olacak mıyız ?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
•Rep Seviyesi :
![]() Bir sorum olacak idi. Liste Tamamlandığında Türkiyedeki ve Dünyada ki tüm ZEMBLA ları elde etmiş olacak mıyız ? ne yazık ki orjinal yayınlanan Tüm zembla maceralarını elde edemeyeceğiz yalnızca Türkiyede çevirisi yapılmış ve yayınlanmış maceralar tamamlanacak , fakat bu işler biterken, internetten buldugum ( şimdilik birkaç tane buldum) Türkiyede yayınlanmamış orjinal maceralarıda listenin altına eklemeyi düşünüyorum, tabi Fransızcası olan okuyacak veya bir hayırsever tercüme ve balonlamasını yaparsa Türkçede okuyabileceğiz ama önce şu seriyi bir hafifletelim de
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Buradaki Macera Bazında Zembla Listesi bende mevcut bulunan listeye çok yakın.
Benim listemde bulunan ve burada bulunmayanları yazmak istiyorum böylece az da olsa katkımız olur. (Gözden kaçan varsa affola) Bambar'ın Hayaleti Bilinçleri Çalan Adam Japon Sikkesi Kan Düşmanları Ormanlar Kralı Tapan Silahşörü Zembla'ya Tel Örgü Zembla Ringde |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
•Rep Seviyesi :
![]() Buradaki Macera Bazında Zembla Listesi bende mevcut bulunan listeye çok yakın. Benim listemde bulunan ve burada bulunmayanları yazmak istiyorum böylece az da olsa katkımız olur. (Gözden kaçan varsa affola) Bambar'ın Hayaleti Bilinçleri Çalan Adam Japon Sikkesi Kan Düşmanları Ormanlar Kralı Tapan Silahşörü Zembla'ya Tel Örgü Zembla Ringde dikkatin için teşekkürler dostum bu maceralar benim ilk listemde de vardı fakat elendiler şöyle ki Bambar'ın Hayaleti (bombarın hayaleti macerası) Bilinçleri Çalan Adam(iradeleri çalan adam mecarası) Japon Sikkesi (japon silahşörü macerası) Kan Düşmanları (can düşmanları macerası) Ormanlar Kralı ( dolgu macera -zembla macerası değil) Tapan Silahşörü (japon silahşörü macerası) Zembla'ya Tel Örgü (tel örgü macerası) Zembla Ringde (ringde macerası)
![]() |
![]() |
#18 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() ne yazık ki orjinal yayınlanan Tüm zembla maceralarını elde edemeyeceğiz yalnızca Türkiyede çevirisi yapılmış ve yayınlanmış maceralar tamamlanacak , fakat bu işler biterken, internetten buldugum ( şimdilik birkaç tane buldum) Türkiyede yayınlanmamış orjinal maceralarıda listenin altına eklemeyi düşünüyorum, tabi Fransızcası olan okuyacak veya bir hayırsever tercüme ve balonlamasını yaparsa Türkçede okuyabileceğiz ama önce şu seriyi bir hafifletelim de Eyvallah Bora GÖREN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba
HOZCOMICS tüm Zemblaları yayınladı mı ? |