![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 584742
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
RENKLİ TEX BALONLAMA SIRALI LİSTE
Tex Willer Colori-Repubblica n° 001 033-064. sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 065-117. sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 117-176. sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 176-235.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 235-277.sayfalar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 277-320.ve 17-87(2. Sayı).sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 002 87-214. sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 215-262.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 262-304 ve 17-134(3.sayı) sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 003 134-230.Sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 230-304 ve 017-059 (4.sayı).sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 004 059-176.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 177-304 ve 017-100(5.sayı).sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 005 100-194.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 194-238.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 239-304.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 006 017-240.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 241-304 ve 017-080(7.sayıdan).sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 007 081-304 ve 017-048 (8.sayıdan).sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 008 049-166.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 166-240.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 241-292.sayfa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 292-302.sayfa ve 15-78.sayfa(9. sayıdan) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 035 084-190.SAYFA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 064 108-304.SAYFA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 065 14-191.SAYFA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Willer Colori-Repubblica n° 103 (222-304SAYFA) VE n° 104(15-261.SAYFA) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Renkli Tex BDS Klasik Sayı 01 - Totem(Balonlama) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teks 419 - Teks 420 - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teks 435 Teks 436 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teks 439 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] **** Komanche 1 Komanche 2 Komanche 3 Komanche 4 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın lotoloto ve homeric'e çeviri ve balonlamaları için teşekkürler. Konu yeryüzü tarafından (11.Şubat.2016 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: 401-440 arası listelendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
Liste için teşekkür ederim sevgili say''er,
Benim Çizgi Diyarı'nda yapılan en güzel çalışmalardan biri olarak değerlendirdiğim seridir bu Teks serisi.Yalnız bu serinin yeniden düzenlemesi gerektiğini de belirttim sık sık.Çünkü ilk sayılar hem parçalı hem boyutları itibarı ile çok büyük.Sanırım teknik olarak parçalı sayılar birleştirilebilir ve büyük boyutlu sayılar normalleştirilebilir. Bilgisayarı iyi kullanan bir üyemiz bu çalışmayı yaparsa gerçekten çok harika olacak. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu listeye ihtiyaç vardı, teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 23.Haziran.2011
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ellerine saglık dostum ve bol çalışma şevki.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Mart.2011
•Rep Puanı : 26662
•Rep Seviyesi :
![]() Liste için teşekkür ederim sevgili say''er, Benim Çizgi Diyarı'nda yapılan en güzel çalışmalardan biri olarak değerlendirdiğim seridir bu Teks serisi.Yalnız bu serinin yeniden düzenlemesi gerektiğini de belirttim sık sık.Çünkü ilk sayılar hem parçalı hem boyutları itibarı ile çok büyük.Sanırım teknik olarak parçalı sayılar birleştirilebilir ve büyük boyutlu sayılar normalleştirilebilir. Bilgisayarı iyi kullanan bir üyemiz bu çalışmayı yaparsa gerçekten çok harika olacak. Sayın lotoloto'nun balonlamasını ve paylaşımını yapmış olduğu 23 bölümü kendim için Tex'in altın serisini esas alarak 160'ar sayfa olarak düzenledim. Eğer istenirse ve sayın lotoloto'nunda izniyle paylaşabilirim. Düşüncelerinizi bekliyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 584742
•Rep Seviyesi :
![]()
benim iznime gerek yok sevgili sayer . ben bunları
hepimiz için balonluyorum. siz veya bir başka arkadaş üzerinde her türlü değişikliği yapabilir . çok da güzel olacağına eminim.tüm çizgi diyarı dostlarına sevgiler , saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili lotoloto, bu listeyi sizin adınızla açtım. Böylece listenizde gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapabilirsiniz.
Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 21.Şubat.2016
•Rep Puanı : 10016
•Rep Seviyesi :
![]()
Lütfen, media veya mega olmayan paylaşımları media veya mega olarak yeniden yükleyebilirmisiniz. Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler. Saygılar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 290543
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili lotoloto, bu renklendirme çalışmalarınızı yeni keşfettim ve son hızla indirmeye başladım. Gerçekten mükemmel çalışmalar, ellerinize sağlık.
Çocukluk yıllarımda aldığım keyifle yeniden okumaya başladım tex'leri, çok teşekkürler..
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karaoğlan (Güneş) Renkli Tam Macera Ve Fasikül Sıralı Listesi | vefalı | Karaoğlan Güneş Renkli Seri (6. Seri) | 20 | 29.Haziran.2022 11:27 |
Karaoğlan Güneş Renkli Sıralı Liste | @[email protected] | Karaoğlan Güneş Renkli Seri (6. Seri) | 28 | 28.Nisan.2019 16:59 |
Renkli Resimli Arkadaş Sıralı Liste – Bilgi Yayınevi (1962) TAMAMLANDI | profesör | 1962 (Renkli Resimli) Arkadaş - Bilgi Yayınevi | 0 | 20.Kasım.2014 18:30 |
Karaoğlan Hayat Neşriyat Renkli Seri Sıralı Liste | Colinmccay | Karaoğlan Hayat Neşriyat Renkli Seri (5. Seri) | 3 | 14.Haziran.2014 18:38 |