Kabaca baktığımda, sanki sadece Manga için yapılmış gibi duruyor.Türkler de yapay zeka ile çeviri programı yapmış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kabaca baktığımda, sanki sadece Manga için yapılmış gibi duruyor.Türkler de yapay zeka ile çeviri programı yapmış.
Ona bakarsan bizim kullandığımız da öyleKabaca baktığımda, sanki sadece Manga için yapılmış gibi duruyor.
Yerli malı yurdun malıTürkler de yapay zeka ile çeviri programı yapmış.
Zorunluluktan dolayi bugun A bilgisayarimin yerine baska bir bilgisayar'da CT'yi sifirdan kuracagim.Diğeri de bozarsa diye, kendi forkumu oluşturdum:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ı i olayını da verdiğiniz dosyada düzelttim. Bunun gibi düzeltmeleri derleyip Türkçe dostu bir comic translate forku oluşturabiliriz. Tek tek editlemek yerine hepsi bizim forkta olur, şak çekeriz![]()
Merhaba,Zorunluluktan dolayi bugun A bilgisayarimin yerine baska bir bilgisayar'da CT'yi sifirdan kuracagim.
Python, uv ve git yuklemelerinden sonra senin forkunu kullanacagim Sn Cekicenim.
Kurulumdan sonra bilgi paylasacagim.
Paylasimin icin tesekkur ediyorum.
Kodda bir değişiklik yapmadım. Artı çeviri de yaptım birçok. Renk seçimlerine baktın mı?Merhaba,
Sn Rasel Sn Cekicnim verdiği forku kullanarak başka bir bilgisayar CT'yi kurdum.
Herşey yolunda ama hem manuelde. hem de otomatik çalışmada, hem balonu (arka planı) , hem de yazıları "beyaz" olarak görüyor.
Yazıları default siyah nasıl yaparız. Bir çözümü var mı?
Diğer kurulumlarımda böyle bir sorun yok, anlayamadım.
Başka bir dosyadan bir resim alıp denedim, bu sefer orada sorunsuz çalıştı.Merhaba,
Sn Rasel Sn Cekicnim verdiği forku kullanarak başka bir bilgisayar CT'yi kurdum.
Herşey yolunda ama hem manuelde. hem de otomatik çalışmada, hem balonu (arka planı) , hem de yazıları "beyaz" olarak görüyor.
Yazıları default siyah nasıl yaparız. Bir çözümü var mı?
Diğer kurulumlarımda böyle bir sorun yok, anlayamadım.
Renkli değilse, benim siyah beyaza çevirme metodumu dene, 2 renge indir.Başka bir dosyadan bir resim alıp denedim, bu sefer orada sorunsuz çalıştı.
Bu dosyanın taranmasından kaynaklı bir sorun mu?
mevcut sayının başka bir taraması bu problemi bu sorunu nasıl aşarız?