comic-translate Programı - Kurulum, Deneyimler ve Yardımlaşma

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
734
7,581
Diğeri de bozarsa diye, kendi forkumu oluşturdum:
ı i olayını da verdiğiniz dosyada düzelttim. Bunun gibi düzeltmeleri derleyip Türkçe dostu bir comic translate forku oluşturabiliriz. Tek tek editlemek yerine hepsi bizim forkta olur, şak çekeriz :)
Zorunluluktan dolayi bugun A bilgisayarimin yerine baska bir bilgisayar'da CT'yi sifirdan kuracagim.
Python, uv ve git yuklemelerinden sonra senin forkunu kullanacagim Sn Cekicenim.
Kurulumdan sonra bilgi paylasacagim.
Paylasimin icin tesekkur ediyorum.

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
298
5,204
KSK
Yeni çıkan 2.6.5'i yüklemeyin. Yine birçok şeyi değiştirmişler. Yapılan çeviriyi nereye kaydettiği belli değil, hata dosyası da vermiyor eskisi gibi. Bunları buluta yükleyip, çekmek için para mı isteyecek acaba? Yoksa sadece bir hata mı? Veya hepten mi değişti sistem, sen kaydet demedikçe dosyaları oluşturmuyor mu? Çünkü export deyince resimleri veriyor. Ama bu kastiyse çok salakça olmuş, onlarca kitaplık bir çeviri bu şekilde zor.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
734
7,581
Zorunluluktan dolayi bugun A bilgisayarimin yerine baska bir bilgisayar'da CT'yi sifirdan kuracagim.
Python, uv ve git yuklemelerinden sonra senin forkunu kullanacagim Sn Cekicenim.
Kurulumdan sonra bilgi paylasacagim.
Paylasimin icin tesekkur ediyorum.
Merhaba,
Sn Rasel Sn Cekicnim verdiği forku kullanarak başka bir bilgisayar CT'yi kurdum.
Herşey yolunda ama hem manuelde. hem de otomatik çalışmada, hem balonu (arka planı) , hem de yazıları "beyaz" olarak görüyor.
Yazıları default siyah nasıl yaparız. Bir çözümü var mı?
Diğer kurulumlarımda böyle bir sorun yok, anlayamadım.

cekicenim

6 Şub 2018
298
5,204
KSK
Merhaba,
Sn Rasel Sn Cekicnim verdiği forku kullanarak başka bir bilgisayar CT'yi kurdum.
Herşey yolunda ama hem manuelde. hem de otomatik çalışmada, hem balonu (arka planı) , hem de yazıları "beyaz" olarak görüyor.
Kodda bir değişiklik yapmadım. Artı çeviri de yaptım birçok. Renk seçimlerine baktın mı?

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
734
7,581
Merhaba,
Başka bir dosyadan bir resim alıp denedim, bu sefer orada sorunsuz çalıştı.
Bu dosyanın taranmasından kaynaklı bir sorun mu?
mevcut sayının başka bir taraması bu problemi bu sorunu nasıl aşarız?

cekicenim

6 Şub 2018
298
5,204
KSK
Başka bir dosyadan bir resim alıp denedim, bu sefer orada sorunsuz çalıştı.
Bu dosyanın taranmasından kaynaklı bir sorun mu?
mevcut sayının başka bir taraması bu problemi bu sorunu nasıl aşarız?
Renkli değilse, benim siyah beyaza çevirme metodumu dene, 2 renge indir.