![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
değerli dostlar emeğinize sağlık okurken hep dua alıyorsunuz valla
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bu arada katkı yapmak için tarama yapıyorum ancak bir sorunum var bu taramaları pdf'ye çevirmeye kalktığımda bilgisayar kitleniyo ve kapanıp açılıyor pdf creatoru çalıştırdığım her durumda aynı şeyi yaşıyorum.yardımlarınıızı ve önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu arada katkı yapmak için tarama yapıyorum ancak bir sorunum var bu taramaları pdf'ye çevirmeye kalktığımda bilgisayar kitleniyo ve kapanıp açılıyor pdf creatoru çalıştırdığım her durumda aynı şeyi yaşıyorum.yardımlarınıızı ve önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler Pdf yapmayın Cbr olması da sorun değil. Hatta taramalarınızı düzenleme konusunda yardımcı olabiliriz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Mayıs.2019
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeğiniz ve paylaşım için teşekkürler. Gordon ve Savaş serisi çocukluğumun vazgeçilmez çizgi romanlarıydı. Sayenizde nostalji yapıyorum.
Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Eylül.2021
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
SEVGİLİ ARKADAŞLAR, ABİLER, KARDEŞLER HEPİNİZE AYRI AYRI EN İÇTEN ŞEKİLDE TEŞEKKÜR EDİYORUM. YIL OLMUŞ 2021. SON İKİ GÜNDÜR SAVAŞ SERİSİNİ İNDİRMEYE UĞRAŞIYORUM. GEÇMİŞTE TEŞEKKÜR ETMEDEN İNDİRENLER HAKKINDA BAZI ŞEYLER YAZILMIŞ. ONLARI OKUDUKTAN SONRA BURAYA GELİP YAZMAYI VAZİFE BİLDİM. YILLARDIR ARAYIPTA BULAMADIĞIM GÜZEL SAVAŞ SERİLERİNİ BURADA SAYENİZDE BULDUM. HEPİNİZE MİNNETARIM
ŞİMDİ TÜRK ÖZEL KUVVETLERİ KOMANDOLARI HAKKINDA BİR ÇİZGİ ROMAN YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. SURİYE - IRAK VE TERÖRLE MÜCADELE KONULARINDA, SİLAHLARIN VE KARAKTERLERİN GERÇEKÇİ OLDUĞU BİR ESER OLMASINA GAYRET EDECEĞİM. BU HUSUSTA YARDIMLARINIZI BEKLERİM. FİKİR, KONU, HİKAYE VEYA HERHANGİ BİR KONUDA KATKILARINIZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ OLACAKTIR. MAİL ADRESİMDEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ : [email protected] SAYGILAR SELAMLAR |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 31.Temmuz.2012
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeği geçen arkadaşlara çok Teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 25142
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu listenin düzenlenmesinden ve serinin paylaşımında katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim. Elinize yüreğinize sağlık. Devasa bir liste ve şahane bir bir arşive daha kavuştuğum. Sevgi ve saygılarımla
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Amazing Spider-Man & İç Savaş Hoz Comics! Sıralı Liste | Colinmccay | Örümcek Adam - Hoz Comics | 55 | 12.Ocak.2021 06:41 |
Kaptan Swing-Orj.Sıralı Liste-Sayı-185-Denizde Savaş | ertuğrul | Kaptan Swing | 4 | 02.Temmuz.2012 20:21 |
Kaptan Swing Orjinal Liste Sayı 125 Teslimiyet | kambozlu | Kaptan Swing | 1 | 17.Kasım.2011 22:20 |
Orj. Sıralı Liste - 153 Tuzak | kambozlu | Kaptan Swing | 0 | 24.Aralık.2009 00:59 |