Son of a Gun OS (2026)

cekicenim

Aktif Üye
6 Şub 2018
168
2,314
Son of a Gun OS. Bir tane de Fransızca deneyelim.
Not: Çeviri, balonlama vesaire Yapay zeka ile yapılmıştır, müessesemiz hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir. :)

Couv_533092.jpg

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,772
87,054
hiçbiryerde :)
Ben anlamam! Bu işten tamamen müessese sorumludur!
Hikaye tam yeni nesil bir western hikayesi. İçinde Blueberry mi
ararsınız, bir "Tombstone" öyküsü mü, ya da belki "İyi, Kötü ve Cüce" :)
Belki hepsi var ama sorumluluk müessesede değil, bu net!
Her şey çok daha iyi olabilirdi...
Teşekkürler, sevgiler...

cekicenim

Aktif Üye
6 Şub 2018
168
2,314
Yapay zekanın halüsinasyon görmesi denen birşey var. Nedeni anlaşılmadık bir şekilde yanlış çıkarım yapıp, yanlış şeyler söylemesi. Mesela çevirilerde bir yerde tühif diye bir kelimeye rastladım, tuhaf demek istemiş heralde, ama nasıl o sonuca varmış, aklından neler geçmiş bilemiyoruz. Yapay zekayı psikologa götürecek paramız olmadığı için, müessemiz sorumluluk kabul etmemektedir :)

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,772
87,054
hiçbiryerde :)
Yapay zekanın halüsinasyon görmesi denen birşey var. Nedeni anlaşılmadık bir şekilde yanlış çıkarım yapıp, yanlış şeyler söylemesi. Mesela çevirilerde bir yerde tühif diye bir kelimeye rastladım, tuhaf demek istemiş heralde, ama nasıl o sonuca varmış, aklından neler geçmiş bilemiyoruz. Yapay zekayı psikologa götürecek paramız olmadığı için, müessemiz sorumluluk kabul etmemektedir :)
Başka birkaç kelimeye de rastladım benzer şekilde (çeviri yaptırdığım kitaplarda) ; düzelttiğim için şimdi göremiyorum ama bu tarz
kelimeler çok az neyse ki :) Program işini bitirdikten sonra oturup bir iki saat manuel olarak kontrol ettiğimizde büyük oranda
hatasız bir sonuç çıkarabiliyoruz ve muhtemelen bir süre sonra bu çok daha kolay olacaktır.