Red Kit - Hommage A Morris (Morris’e Saygı / Morris’e İthafen) albümü için Fransızca'dan çeviri yapabilecek arkadaşlara ihtiyaç var.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
639
7,618
Elimde kalan ve çevrilmeyi bekleyen son 2 Fransızca albümden biri. Morris'in Red Kit ile birlikte çeşitli maceralara girdiği, başka yazar-çizerler tarafından çizilmiş bir albüm. Çok düşük çözünürlükte olduğundan AI çevirilerinde ben çok iyi sonuç alamadım. Birçok cümlenin OCR'ı doğru yapılamadığından çevirilerde yanlış oldu. Red Kit sever, AI kullanmada uzman ve çeviriden önce OCR sonuçlarını kontrol edip düzeltebilecek gönüllü arkadaş/arkadaşlar varsa ben balonlamasını yapabilirim.
(___Page_06.jpg dan ___Page_50.jpg ye kadar - 45 sayfa)

41Nu1wivL2L._SY385_.jpg

Son düzenleme:

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
639
7,618
Sevgili üstat, aşağıdaki linkteki macerayı çevirmeyi düşünüyor musunuz?

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/lucky-luke-swiss-bliss-2021-ingilizce.184145/
Bu albüm Red Kit serisinin farklı sanatçılar tarafından yeniden yorumlandığı "Lucky Luke vu par..." (Bir Başkasının Gözünden Lucky Luke) serisinin bir parçasıydı sanırım. Ben bu ve bu serideki diğer hikayeleri çok beğenmediğimden halihazırda İngilizceye çevrilmiş olanların çeviri ve balonlamasını yapmayı planlamıyorum. İngilizcesi olmadığı için okuyamadığım Lucky Luke - Jolly Jumper Ne Répond Plus albümünün çevirisi konusunda ise kararsızım.

Seri İçerisinde Kanımca En İyiden En Kötüye
Lucky Luke - The Man Who Shot Lucky Luke.cbr
Lucky Luke - Wanted Lucky Luke.cbr
Lucky Luke - Saddles Up.cbr
Lucky Luke - Swiss Bliss.cbr
Lucky Luke - Untamed.cbr

Lucky Luke - Jolly Jumper Ne Répond Plus (İngilizcesi Henüz Yok)