Julia

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,721
86,363
hiçbiryerde :)
Çok teşekkür ederim sevgili @cekicenim.
141. sayıyı okudum az önce, çokça yanlış ve
eksik çeviri olması ben rahatsız etti tabii ki.
Okudum değerlendirmek için, hikayenin
toplamında bu hatalar sonucu etkilemiyor ama
okuma ritmini/zevkini bozuyor. Her şeye rağmen,
henüz erken döneminde olsa da bu otomatik
çeviri büyük bir imkan. Bir süre sonra çok daha
iyi olacak mutlaka. Bu arada okuduğum sayı,
işçiler, işçi hakları, aslında insan hakları hakkında
çok iyi bir hikayeye sahipti. O yüzden heyecanla
takip ediyorum. Teşekkürler, sevgiler.

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,721
86,363
PC hızına ve yazıların çokluğuna göre değişse de, yaklaşık 6 saat sürüyor 10 kitap. Her zaman bu kadar vaktim olmayabilir, PC de boşta olmayabilir, bu aralar yeni oyun çıkmıyor :)
Program skipped images.txt (atlanan resimler) diye bir dosya oluşturuyor, tek tek bakmana gerek kalmıyor, orada yazan sayfaları tekrar programdan geçirip zip'in içine atıyorum.
Baştan kapak vesaireyi zipten silip, programdan geçiriyorum, en son kapakları ziplere geri ekliyorum. Sonra komut isteminde (powershell olmaz) 'ren *.zip *.cbz' komutunu yazıyorum (tırnak yok), tüm zip'leri cbz uzantısı yapıyor, tek komutla.
Ah keşke anlayabilseydim bu cümleleri :) Kafayı toplayıp, biraz da yapay zekaya sorunca olur, biliyorum ama saygı duyuyorum bu işleri böyle bilen ve bize aktarmaya çalışan şu genç ve güzel insanlara. Elinize sağlık her şey için.

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,516
28,417
Dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Yağmura nazire yaparcasına günlerdir julia sağanağında iliklerimize kadar ıslanıyoruz. Müthiş emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.Basılı ve dijital olarak takip ettiğim bir çizgi kahramandı. Harika oldu.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,717
17,317
Büyük emeklerinizle kısa sürede dev bir külliyat tamamlanacak gibi, size kolaylıklar dilerim. Yaptığınız tüm paylaşım ve emekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Çizgi Diyarımıza büyük emek veriyorsunuz. İyi ki varsınız. Sevgiler Saygılar.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,721
86,363
Ben de pek genç sayılmam, 53 :)
Bir dönem, eskilere göre yenilikleri daha iyi takip ettiğim için kendimi çok "çağdaş" görüyordum.
Birkaç yıl öncesinden beri anladım, teknolojinin gerisinde kaldığımı. Yaş olarak ya da takip etme
kapasitesi olarak belki, bu böyle, naaparsın :) B'z'm de aramizda f'z'ksel olarak 5-6 yaş var demek ki
yaklaşık olarak ama önemli olan aslında bilgi birikimine devam etmek, okumak, günceli takip etmek.
Eğer bunu yapmazsak geride kalırız, net olarak böyle...
Bu yüzden her şey için teşekkürler. Henüz bahsettiğiniz programlara, uygulama ya da işte her neyse
onlara pek hakim olmasam da hevesim olduğu kadar uğraşacağım daha iyi çözmek için...

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
2,117
6,777
jpg paylaşıldı, kaçıranlar için:

hemen çekin, daha sonraki günlerde yenileri için yer kalmazsa silinebilir.
Merhaba bende jpg olan büyük dosyaları tercih edenlerdenim, paylaştığınız dosya boş görünüyor, tekrar paylaşma imkanınız var mı acaba ?. Emekleriniz için çok teşekkür ederim.