murats
Onursal Üye
- 5 Şub 2011
- 1,565
- 6,566
Aman aman, Nathan 'ları ilk iki gününde indireyim hiç kaçırmayayım.nathan + julia, yani hepsi.
Bu çok iyi olur.Zaten ilk günkü paylaşımı jpg yapmayı düşünüyorum.
Aman aman, Nathan 'ları ilk iki gününde indireyim hiç kaçırmayayım.nathan + julia, yani hepsi.
Bu çok iyi olur.Zaten ilk günkü paylaşımı jpg yapmayı düşünüyorum.
Automatic color correction işaretliyse öyle oluyor.128 sayfa için 150mb bence normal bir dosya boyutu. sayfası 1mbden biraz fazla. gayet ideal.
bu yeni yüklediklerinize bakayım dedim. Bende tamamen foto negatifi gibi simsiyah çıktı. "CDisplayEx" kullanıyorum ayarlarımda mı bir sorun var. aynı sorunu yaşayan var mı acaba.
evet o açıkmış. onu kapatınca düzeldi. teşekkürler .Automatic color correction işaretliyse öyle oluyor.
jpg paylaşıldı, kaçıranlar için:103-130 arasını JPG olarak yayınladığınız bir aralık oldu mu? Ben mi kaçırdım; Şimdi PNG olarak indirdim de.
Yoksa bu konuşmalar sonrası 131-150 arasını mı ilk defa son mesajda JPG, ilk mesajda PNG olarak yayınladınız..
Günde kaç kere siteyi kve tüm mesajları (özellikle de YZ bölümünü) kontrol etmeme rağmen, aralardaki o iki partiyi, (103-130) arasındakileri sunduğunuz o iki mesajı görmemişim.
İlk mesajdan değil, ara mesajlardan indirdim şimdi.
Ama emin olamadım, ara mesajlardaki linkleri de mi yeni değiştirdiniz ve artık JPG'lerini sildiniz? Yoksa o sayılar sadece PNG olarak mı yayınlanmıştı?
Sn Cekicenim,20 Yeni Julia. Buradakiler jpg, ilk mesajdakiler png, daha sonraki günlerde bu mesajdaki de png olacak.
131:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
132:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
133:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
134:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
135:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
136:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
137:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
138:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
139:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
140:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
141:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
142:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
143:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
144:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
145:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
146:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
147:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
148:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
149:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
150:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
jpg paylaşıldı, kaçıranlar için:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hemen çekin, daha sonraki günlerde yenileri için yer kalmazsa silinebilir.
Julialar için teşekkür ederim üstad büyük bir boşluğu dıldurdunuz .Elinden gelen biri keşke nathanlarda olduğu gibi sayfa başına bir liste yapabilse...
PC hızına ve yazıların çokluğuna göre değişse de, yaklaşık 6 saat sürüyor 10 kitap. Her zaman bu kadar vaktim olmayabilir, PC de boşta olmayabilir, bu aralar yeni oyun çıkmıyorSn Cekicenim,
Muthissiniz, bu YZ cevirilerini toplu CT programina toplu olarak mi atiyorsunuz?
10'luk bir grup ne kadar surede islem goruyor?
Ceviri yapilmayan sayfa/lar oluyor mu, evetse, onlari sonradan mi isleyip ekliyorsunuz?
Toplu cevirilerde kapaklari islemden geciriyor musunuz, hayir ise nasil disarida birakiyorsunuz ( manuel mi isliyorsunuz, yoksa programa 'haricibirak' dokunuslari mi yaptiniz)?
Tum paylasimlariniz icin con tesekkur ediyorum.
Rasel, tüm Julia'ları (ITA) çektiğiniz pratik bir torrent ya da toplu arşiv linkleri buldunuz mu? Hani Stripzona'daki Nathan Never'lar gibi. Tek tek libgen'den çok zor. Stripzona'da sayı başına mediafire linkleri var ama denemedim, aktif mi? Nereden buldunuz "tum Julia'ları"Bu basligi gorunce arsive almak icin tum Julia'lari cekmem gerektiHic okumadigim bir seri. Kadin karakteri gorunce yoksa Audrey Hepburn 'lu bir cizgi roman mi varmis diye sormadan edemedim
![]()
Stripzona 298'e kadar var, sadece 215 ve 235 linkleri ölmüş, onlar da mega olduğu için.Rasel, tüm Julia'ları (ITA) çektiğiniz pratik bir torrent ya da toplu arşiv linkleri buldunuz mu? Hani Stripzona'daki Nathan Never'lar gibi. Tek tek libgen'den çok zor. Stripzona'da sayı başına mediafire linkleri var ama denemedim, aktif mi? Nereden buldunuz "tum Julia'ları"![]()