![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 02 - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ertuğrul Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 05 - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 15 - Hayalet Denizaltı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abolardis Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 17 - Ayda Vuruşanlar Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 18 - Ölüm Noktasına Doğru Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 19 - Volkana Suikast Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 20 - Hain Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 21 - Kanun Dışı Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 22 - Vur Emri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] murtaza5 Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 24 - Kuzeyden Gelen Ölüm Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 25 - Macera Adamı Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 26 - İnsan Avı Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 27 - Büyük Komplo Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 28 - Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 29 - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] murtaza5 Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 31 - Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 32 - Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 33 - Korkunç Koleksiyoncu Konu direnc11 tarafından (04.Kasım.2022 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: 16 |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Yeni başladığımız bu seriye ilişkin liste saygıdeğer yöneticilerimiz tarafından düzenlenip ilgili başlığa taşınabilirse çok iyi olur.
Yeni bir seri yine bir seri.Listeyi macera listesine göre yazdım.Daha anlaşılabilir olması açısından. Bakalım ne kadar ilerleyebileceğiz. Selamlarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok güzel olur..
Ellerine sağlık Abolardis üstad. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Güzel bir liste olmuş.
Ufak bir renk değişikliği yaptım. Konu içerisinde sabitledim. Hayırlı olsun. Teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Eylül.2011
•Rep Puanı : 1601781
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir an önce Hepsinin mavileşmesi dileğiyle kolay gelsin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımlar listeye eklenmediği için kırmızı renkler görülmeye devam ediyor.22-23.nolu sayılar ise yanlış yerde ikamet ediyor.Çünkü henüz taranmadılar.Liste düzenleme yetkim olmadığından saygıdeğer yöneticilerimizden istirham ediyorum.Selam ve saygılarımla.Kendime torpil geçiyorum listeyi ben hazırladım ya.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]() Paylaşımlar listeye eklenmediği için kırmızı renkler görülmeye devam ediyor.22-23.nolu sayılar ise yanlış yerde ikamet ediyor.Çünkü henüz taranmadılar.Liste düzenleme yetkim olmadığından saygıdeğer yöneticilerimizden istirham ediyorum.Selam ve saygılarımla.Kendime torpil geçiyorum listeyi ben hazırladım ya. ![]() Listeyi siz yaptığınız için sıkıntısız bir şekilde kendi mesajınızı düzenleyebilirsiniz üstadım. Konu açarken listedeki isimlerle aynı düzende açılırsa listeyi yenileyeceklere kolaylık sağlanmış olur. Yoksa benim gibi içeriklerle pek alakası olmayanlar listeleri güncellemekte zorlanır ve bir süre sonra havlu atarlar. ![]() Kolay gelsin üstadım. Saygılar.
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkür ederim sevgili Shoryuken.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]()
Sanırım 3o liralık seri Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları Haftalık Derginin 15 liralık fasiküllerin CİLTLERİ.
Hakan üstadımız daha iyi bilir gerçi. Yüzbaşı Volkan külliyatını gösteren bir çalışmamız varmı. Fasikül cilt süper cilt yayınevi vb. gibi.
![]() Konu gandor08 tarafından (22.Nisan.2019 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 365673
•Rep Seviyesi :
![]() Sanırım 3o liralık seri Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları Haftalık Derginin 1 liralık fasiküllerin CİLTLERİ. Hakan üstadımız daha iyi bilir gerçi. Yüzbaşı Volkan külliyatını gösteren bir çalışmamız varmı. Fasikül cilt süper cilt yayınevi vb. gibi. Yazdığım Alfa Yayınları kitabında bu yayınevine ait tüm külliyatı netleştirmiş olacağım inşallah. Ama bazen eski bir dergi nüshası ortaya çıkıyor ve on yıllardır bildiğimiz ezberleri bozabiliyor |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 06 - Karanlığın Savaşçısı | abolardis | Yeni Yüzbaşı Volkan Cilt (30-50 Lira) | 7 | 31.Mart.2018 13:38 |
Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 03 - Kafkas Dağlarında Ölüm | abolardis | Yeni Yüzbaşı Volkan Cilt (30-50 Lira) | 9 | 20.Mart.2018 13:28 |
Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 01 - Gizli Uçuş | abolardis | Yeni Yüzbaşı Volkan Cilt (30-50 Lira) | 13 | 03.Mart.2018 23:21 |
Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 250 Lira'lık Seri Sayı 07 | prince | Yeni Yüzbaşı Volkan Mavi Seri (200-250 Lira) | 9 | 22.Kasım.2015 13:31 |
Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 100 Lira'lık Seri Sayı 31 - Volkan'a Ölüm Emri | bortecinefb | Yeni Yüzbaşı Volkan 15 Günlük Seri (50-100 Lira) | 7 | 04.Haziran.2011 03:19 |