Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 08

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,352
Yine yeni bir Yüzbaşı Volkan sayısı ile birlikteyiz.Taraması kolay düzenlemesi zor bir sayı oldu.Petranyus'la birlikte tamiratı epeyce uğraştırdı ama sonunda paylaşım aşamasına getirebildik.Yavaş yavaş taramalara devam ediyoruz , kendimizi de fazlaca zorlamadan devam ediyoruz.
Bugün üstadla birlikteydik yine.Uzun saatler sohbet ettik havanın sıcaklığına aldırış etmeden dolaştık sanırım ikimizde sonunda yorulduk.
Makyvellinin Hükümdar'ından başladık Rousseau ile devam ettik.Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık.Komplo teorileri arasında gittik geldik.Laf Yüzbaşı Volkan'ın AYDA VURUŞANLAR 'ından açıldı bir anda olay AY da sabitlendi sanki.Ay'la ilgili komplo teorileri üzerinde durduk.Ay'ın 12.000 yıl önceki arkeolojik kayıtlarda yer almamasının nedenleri üzerinde durduk sence doğrumu dedi üstad ben her zaman ki gibi olabilirlik üzerindeyim dedim.Belki de sonradan gelip yörüngeye oturtulmuştur belki dedikleri gibi uzay gemisidir yada karanlık yüzünde karanlık işler çeviren uzaylılar vardır.
Hatta ABD nin Ay'a saldırmasının nedeni belki de uzaylılara gözdağıdır dedim.En doğrusu bilime bırakmak her şeyi Helyum İzotopları ile her şeyi açıklamak mümkün gözükmüyor.Karanlık tarafını aydınlatmadan spekülasyonlar bitmeyecek sanırım.
Hitleri yaratan felsefeyi ve tarihi arka planlarını sorularla araladık.Aralamakla kalmadık sonuna kadar açtık.Rousseau'dan gizli Thule örgütüne ve insan doğasına kadar bir çok konuyu elbirliği ile çepeçevre kuşattık sonrasında kuyunun derinliklerine sarkıtılmış iple atılmış taşları hatta yanlışlıkla düşen gök taşlarını çıkartmaya çalıştık.
Üstad sık sık çay istedi ben de hayli sıkı bir biçimde dumanlı nesne ikram ettim kendisine.
Kimi zaman isabet bulduk soru ve sorgulamalarımızda kimi zaman yeni bir taş oluşturup en derin çukurlara attık bir daha ulaşabilen çıkmasın diye.
En sonunda elimde ki digital saatin rakamlarına gözüm takıldı üstad dedim vakit tamam.
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz babından şiirsel , gitme gerekirliğinde mantıksal , zamanın ilerlemesinde düzlemsel , evdekilerin temaslarında eksen eğikliği içinde bulunduğumuz ortamı bir daha gelme şerhiyle olduğu gibi bıraktık.
Forumların görünmez ama hissedililebilir ancak altıncı duyuyla algılanabilir
insanı Sevgili Petranyus'unda bütün sanat severlere selamları var.
İyi okumalar ve iyi arşivlemeler.Orjianal tarama ve tek sayfa düzenleme





Tarama ve Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,608
Petranyus kardeşimize ve size hürmet ve teşekkürler. Arşivlik bu güzellikler yerini alsın.
 
Üst