Yeni Yüzbaşı Volkan Alfa Yayınları 30 Liralık Seri Sayı 03 - Kafkas Dağlarında Ölüm

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Yüzbaşı Volkan tarama ve paylaşımlarına devam ediyoruz.Paylaşmak dışında bir amaç gaye , ereğimizin bulunmadığı malumunuz olduğu üzere amacımız sadece " Profesör " rahmetli Haluk beyin bıraktığı yolda bir nebze olsun adım atabilmek.Onun bütün amacı sadece paylaşmaktı.Bizim de tek ve son derdimiz sadece paylaşmak ve paylaşım yapan değerli insanlara destek olabilmek.Paradigmamız bu şekilde sevgili Petranyus'la.
Kısır tartışmalardan ,fasit dairelerden bütün yaşamım boyunca uzak durmuşumdur.Hiç bir zaman kuyunun dibindeki kurbağa gibi gökyüzünü kuyu ağzı kadar görmek gafletinde bulunmadım / bulunmamaya gayret sarfettim.
İnsanları kırmamaya , küstürmemeye ,kalp kırmamaya özen gösterdim.Bir çocuğun bile ağlamasına dayanamayan yufka yüreklilikte olunca birde istesem de yapamayacağım şeyler bunlar.
Hakkımı savunurum tartışmadan yada ötesinden de kaçmam asla öylede bir yanım vardır ama sonuçsuz tartışmaların , gereksiz kısır döngülerin bir aparatı asla olmam olmadımda.
Hayatımda hiç bir zaman körü körüne bir şeylere yada görüşe tarafta olmadım / olamamda zaten.Bu kadar kitap karıştırıp bazı mevzular üzerinde uzun uzun düşündükten sonra yakışıkta almaz zaten.Hİç bir zaman hiç bir zamanda olmayacak asla kabul edemem zaten.
İşin komik yanı en az okuyabildiğim şey çizgi romandır zaman meselesi ile bir arada değerlendirildiğinde siyaset bilimi ,felsefe , dinler tarihi , popüler tarihten arta kalan zamanlarda okumaya gayret sarfederim.
Neden peki forumlara takılıyorsun işin komik tarafı yazılan yazıların hemen tamamınıda okuyorum belki ben dinamizmi seviyorumdur.
Elimde yıllarca biriktirdiğim halende almaya devam ettiğimi çizgi romanların benimle birlikte dünya değiştirmesini kabul edemeyeceğimden dolayı belki Petranyus'u da yanımda sürükleyerek bir çabaya girdik.
Şİmdilik bu şekilde devam edeceğiz.Sonrası Allah kerim.

"Kalacak tüm izlerin hayatımda
Gözümden bir damla yaş aktığında
Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan
Kan tarlası gelincik şafağında."

Her zaman güzellikten iyilikten dostluktan yana olalım.

Yukarıda ki kişisel düşüncelerimi paylaşırken üstad yanımdaydı ve aynı şeylerin altına defalarca imza atabileceğini beyan etti.

Yüzbaşı Volkan oldukça karışık bir yayın.Tek çözüm tam macera haline getirebilmek.Ben başka çare göremiyorum.
Sayı : 2 bende var ama maalesef tam macera olduğu için ilgisi yok.
3.Sayıdan sonra bizde bulabildiğimiz sayıları bugün bir sıraya koyduk.4-5.sayılar bulunmuyor.6.sayıyı zaten taradık düzenlemesi kaldı.Müteakip 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-33.sayılar ile devam edeceğiz.Elinde ara sayıları bulunan değerli sanat severler paylaşabilirlerse 30 liralık seri büyük bir aşama kateder.Olmasa da sağlık olsun dünyanın sonu değil ya. Sonuçta hiç bir kitap insandan daha değerli değildir.30 Liralık serinin tam macera olan 2.sayısını fırsat bulursak tarayıp ekleyeceğiz.Bu sayı sayfa sayısının fazlalığı nedeniyle bizi düzenleme konusunda hayli uğraştırdı.
Olsun sizlere feda olsun helali hoş olsun.Hiç bir beklentimiz olmadığı için o kadar rahat ve mutluyuz ki tek derdimiz kitap okunması.
Sağlıcakla kalın , dostlukla kalın , barış içinde kalın......
...................................................................................
"Şİmdi gözlerime ağlamayı öğrettim."





Tarama ve Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS
 
Son düzenleme:

huge

Çeviri & Balonlama
6 May 2015
967
30,233
fethiye
Bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim. Ellerinize gözlerinize sağlık. Saygılarımla.
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,880
52,453
Kendi Koltuğunda
Üstadlara çok tşekkürler.Üstadım içtenlikle yazdığın yazıyı okuduk.Düşünmemek elde değil.Ne yaptık ne yapmaya devam ediyoruz aslında hayatımızda yaptıklarımızı ve yapacaklaımızın muhasebesini yapmalıyız.her zaman doğrunun yanında ve iyiliğin yanında olmalıyız.
 

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,783
15,165
Buradaki en değerli şeylerden birinin paylaşım ruhu olduğunu bıkmadan tekrarlamakta bir beis yok, hatta sık tekrarlamanın faydası olduğunu düşünüyorum. Amacımız da bu paylaşım ruhuna katkı ve katılım sağlamak. Sevgili abolardis duygularımızı o kadar güzel cümlelerle ifade etmiş ki, ve ilk göz ağrım Yüzbaşı Volkan'la ilgili o kadar değerli bir sayı paylaşmış ki, bu sebeplerle kendisine özellikle teşekkür etmek istiyorum.
Sağolun, varolun.. Elinize sağlık :)
 

ert1569

Çeviri & Balonlama
7 May 2017
624
9,764
ALMANYA
Yüzbaşı Volkan Cilt: 3 30 Liralık Seri - siyah / Beyaz

66897999332099a495ac26673c62ddce.jpg


Tarama ve Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS EMEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM



 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,003
Bir ara Yüzbaşı Volkan listeleri ile oldukça detaylı yapılan çalışmalara ilaveler yapmaya çalışmıştım. Sonuçta vardığım nokta iade sayıların belirsiz düzenlerle tekrardan cilt olarak piyasaya verilmesi oldu.Örneğin aynı kategorideki cildin devam cildi alakasız yarım bir macera ile başlıyordu,yıldım,olduğu gibi bıraktım.
Bu anlamda ''Tek çözüm tam macera haline getirebilmek'' fikrinize katılıyorum.
Paylaştığınız her güzellik için özellikle Volkan için çok teşekkür ediyorum üstatlar.Emeğinize sağlık...
 
Üst