On Kişiydiler
Lütfen Buradan İndirin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Çok teşekkür ederim üstat. Çok nazik ve zarif bir düşünce ile benim için hazırlanmış bu özel logo çok kıymetli. Bu arada mediafire sitesi ile hiçbir ticari bağlantım olmadığını belirteyim. O logoyu sadece kitabı indirecek arkadaşlara yol göstermesi için koymuştum. Belki "Lütfen Buradan İndirin" sözcüğüne tıklamak gereği fark edilemez diye. Bir ara bazı üyelerin üstatların kitaplarını indirmek istediklerinde linki göremedikleri gibi sıkıntılar yaşadığını hatırlıyorum. Kapak resmine tıklamak veya iyi yıllar vs gibi mesajlara... Sonrada alışkanlık oldu. Her paylaşımda kullanmaya başladım. Logoyu saklayacağımdan emin olabilirsiniz. Ancak eğer yanlış anlamazsanız indirme linki olarak kullanmam yanlış anlamalara sebep olabilir endişesi ile eski sisteme devam edeyim. Bu değerli emeğinizi bilmeyen kullanıcılar ileride beni "amma da megalo, kendi ismine logo yapıp buraya koymuş" demelerini istemem. Tekrar teşekkür ederim üstadım.Çok teşekkürler.
İçimden geldi senin için bir logo hazırlamak istedim.Kullandığın MediaFire görseli yerine kullanman için...
Özellikle tercihin olduğunu ya da sponsorluğun olabileceğini düşündüğüm için logo içinde MediaFire'a da yer verdim.
Ama sadece Orpa yazan bir logo daha hazırladım.
Bu logoyu benim yüklediğim yerden (imgbb - silinmeme talebiyle kaydedildi) kullanabileceğin gibi,
sana PNG olarak oluşturduğum (şeffaflık bilgisiyle) ana dosyayı da yollarım. DM'den ulaşman yeterli.
Umarım hoşuna gider.
Not: Bizim forum alt yapısında imajı anında küçültmek olduğu için, büyük halini koyuyorum buraya. Küçültürken zarar görmez ama büyütürken göreceği için biraz büyük çalışılmış olmasında sorun yok. Gözüne güzel gelen boyda ayarlayıp kullanırsın.
Orijinal Boy:
![]()
Mesaj içinde 250px Ayarlanmış Boy:
![]()