Tex Willer N.066 Son Sahne (*.cbr Formatında)

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,021
21,007
Denizli - İstanbul
'Dünya Dostluk Günü'nüz Kutlu Olsun...

iu8nax5.jpg

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,021
21,007
Denizli - İstanbul
Serinin kaldığı yerden devamını görmek güzel oldu. Emeğine sağlık.
Orjinal sayfa ebatlarındaki kopyayı da paylaşman mümkün mü?
Öyle bir kopya yok. Önce etraflarındaki boşluklarla tekli bantlar hazırlanıyor, sonra balonlanıyor. İstiyorsanız tekli bantları 3'lüye kendiniz çevirin.

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
167
1,100
Öyle bir kopya yok. Önce etraflarındaki boşluklarla tekli bantlar hazırlanıyor, sonra balonlanıyor. İstiyorsanız tekli bantları 3'lüye kendiniz çevirin.
Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen?

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,021
21,007
Denizli - İstanbul
Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen
Güngör Hoca'mla işbirliği yaptık. Bundan sonra tek bant versiyonlar benden, tam sayfa versiyonlar Hoca'mdan.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,437
28,800
İstanbul
Herhangi bir işbirliği yapmadık.
Çizgi romanların bu şekilde bant olarak paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Gazete bantları hariç tabii ki.
Ancak keyif sizin, paylaşım sizin.