BlackBishop
Çeviri & Balonlama
'Dünya Dostluk Günü'nüz Kutlu Olsun...

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
cok tesekkurler! Emeginize saglik.'Dünya Dostluk Günü'nüz Kutlu Olsun...
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ellerinize sağlık çok teşekkürler.'Dünya Dostluk Günü'nüz Kutlu Olsun...
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öyle bir kopya yok. Önce etraflarındaki boşluklarla tekli bantlar hazırlanıyor, sonra balonlanıyor. İstiyorsanız tekli bantları 3'lüye kendiniz çevirin.Serinin kaldığı yerden devamını görmek güzel oldu. Emeğine sağlık.
Orjinal sayfa ebatlarındaki kopyayı da paylaşman mümkün mü?
Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen?Öyle bir kopya yok. Önce etraflarındaki boşluklarla tekli bantlar hazırlanıyor, sonra balonlanıyor. İstiyorsanız tekli bantları 3'lüye kendiniz çevirin.
Güngör Hoca'mla işbirliği yaptık. Bundan sonra tek bant versiyonlar benden, tam sayfa versiyonlar Hoca'mdan.Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen