Tex Willer N.066 Son Sahne (*.cbr Formatında)

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,020
20,875
Denizli - İstanbul
'Dünya Dostluk Günü'nüz Kutlu Olsun...

iu8nax5.jpg

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
167
1,094
@afu dostumuza katılıyorum. Video formatında okumaya alışamayacak biz dinolar için şimdiye kadar çevirdiğin Tex, Tex Willer albümleri ve de Julia'yı tek sayfa cbr formatında paylaşabilirsen çok hayır duası alırsın @BlackBishop dostum.

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
167
1,094
Öyle bir kopya yok. Önce etraflarındaki boşluklarla tekli bantlar hazırlanıyor, sonra balonlanıyor. İstiyorsanız tekli bantları 3'lüye kendiniz çevirin.
Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen?

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,020
20,875
Denizli - İstanbul
Eyvallah, anlıyorum dostum. İnan ki o kadar teknik kapasitemiz olsa kendimiz yapardık zaten. Eski yapılan albümler için bunun ekstra bir iş olduğu ortada. Ancak şöyle bir öneriye ne dersin, nasılsa çevirip balonlama yapıyorsun. Bundan sonrası için önce işlemi tam sayfalar halinde yapsan, sonra tekli bantlara bölsen
Güngör Hoca'mla işbirliği yaptık. Bundan sonra tek bant versiyonlar benden, tam sayfa versiyonlar Hoca'mdan.