vadikızı
Yeni Üye
- 5 Şub 2017
- 15
- 14
Selamlar.
Tatlı Cadı dizisinin bölümlerini koyarmısınız rica etsem.
Tatlı Cadı dizisinin bölümlerini koyarmısınız rica etsem.
Moderatör tarafında düzenlendi:
57 zaten yüklemiştiniz ve neden son![]()
57. bölümü şimdi yükledim. Daha öncelere baktım, yüklememişim. Ayrıca elimdekiler bu kadar. Sizin için olmayan bölümleri yaratamam. :S
Bu konuda son nokta konmuştur. Bir daha dizi bölümlerinin yayınlanması hakkında istek mesajında bulunan tüm mesajlar silinecektir. Zira hiç bir üyemizin; diğer üyelerimizi ya da yöneticilerimizi rahatsız etme hakkı yoktur.Sevgili Tatlı Cadı sevenler: Burada paylaştıklarım yıllar önce (2007-2009) internette bulduğum bölümlerdir. Kendime ait değildir. Ne hikmetse, şu sıralarda bu bölümler internette yoktur. "Başka bölümleri de yoktur". İlgililere duyrulur.
Sevgili Kayıtsız Eleman; aslında burada sorun dizi isteği talebinde bulunulması değil, bu talepte bulunanların konuyla ilgili yöneticilerimize; hem bu site üzerinden hem de Resmi Facebook sayfamızın üzerinden sayısız kez istek mesajı yazmalarıdır ki; kendilerine defaaten bu konuda sabırla ve kibar bir üslupla bilgi verilmiştir. Sonuçta hepimiz insanız ve bir Bipolar hastası olarak bu durum benim de sinirlerimi alt-üst etti. Şunu herkes bilsin ki bize "Tatlı Cadı" hakkında özelden gelen mesajların sayısı, burada açıktan paylaşılan ve sildiğimiz mesajların sayısına oranla kıyas götürmeyecek kadar çoktur. Neyse sanırım bu kadar yazının üstüne artık pek konuşulacak bir şey kalmadı. Bu arada bilgilendirme ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim.Aslında gerçekten de, özellikle çizgi roman ile ilgili bir forumda dizi isteği gelmesi bana da biraz alışılmadık gelse de, foruma yazana kadar arama motoru kullanarak bu konuda dileyenin sonuç almasını sağlayabilecek birkaç yöntem var. En bilindik olanı "Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.". Google, çeşitli anahtar kelimelerin arama sonucunuzun e-posta adresine dilerseniz haftalık, dilerseniz de günlük olarak gelmesini sağlıyor. Bu şekilde ararsanız sonuç alabilirsiniz, Bunun dışında Youtube'da 80'ler ve 90'lar nostalji grubu diye aratırsanız, birçok eski yabancı dizinin Türkçe videolarını bulabileceğiniz bir kanal da mevcut. Sonuç olarak, kraldan daha kralcıymış gibi olmasın, arama motorlarında paylaşılan forum içeriklerine de sonuçlarda rastlanıyor, başka forumlarda varsa, gidip üye olur, içeriği görür indirirsiniz.
bir sonraki bölüm ne zaman gelecek
Teşekkür ederim.
Harikasınız! Kaç gündür arıyordum, çok teşekkür ederim ama sadece 1. bölümü izledim. Sonrakileri nasıl indirebilirim acaba yardımcı olur musunuz?![]()
Arkadaşlar, sevgili forumdaşlarım; elimde bulunan Türkçe dublaj eski dizileri
(Tatlı Cadı, Bonanza, Görevimiz Tehlike vb..) paylaşmak istiyorum.
İlk etapta yine Tatlı Cadı ile başlıyorum. Sırasıyla 20 bölümü de paylaşacağım.
İşte ilk bölüm. Orjinalde de ilk bölüm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben de diğer bölümleri istiyorum, inşallah koyulur.Harikasınız! Kaç gündür arıyordum, çok teşekkür ederim ama sadece 1. bölümü izledim. Sonrakileri nasıl indirebilirim acaba yardımcı olur musunuz?