- 29 Tem 2009
- 822
- 26,182
Son düzenleme:
Üstad gene döktürmüşsün emeğine sağlık.Umarım beğenirsiniz. Tabii ki hatasız kul olmaz. Bariz hatalar görürseniz bana bildirmeniz gereken son tarih 28 şubattır. Unutmayın
Bu muhteşem tarihlerden birilerine de Thorgal yan serilerin devamlarının da sıkıştırıldıklarını ümit ederek size en içten duygularla teşekkür ediyorum...23 nisan da diğer büyük bir sürpriz ile birlikte gelebilir mi acaba? Yaptığım araştırmalara göre 8 sayı süreceğini öğrendim.
Esattr olarak dikkate almanız gereken tarihleri 23 nisan, 19 mayıs, 27 mayıs, haziran, temmuz, 30 ağustos... 23 nisan 5'i bir yerde, 19 mayıs 4'ü bir yerde +1, 27 Mayıs 4'ü bir yerde, haziran 4'ü bir yerde, temmuz 6'sı bir yerde, 30 Ağustos her telden 1 tane dersem ne anlarsınız bakayım. "artık çok oluyorsun esattr" dediğinizi duyuyorum. Hi hi hi...
Ben sizin de yorumunuzu görmek isterdim üstadım ...Thorgal'ın ana serisi bende... Diğer serileri maalesef düşünmüyorum. Bir ara Saga serisini düşünmüştüm ama onu da yapay zeka ile yapan arkadaşlar var. Yaparsam da sanırım diğer arkadaşların emeğine saygı anlamında kendime saklarım.