juliensorel
Yeni Üye
- 11 Şub 2010
- 62
- 1,652
Merhaba sevgili forumdaşlar. Büyülü Rüzgar'ı yapay zeka ile renklendiriyorum. Kuvvetle muhtemel rabbim bir kaza bela vermezse bu yaz sonuna seriyi tamamlarım inşallah. Yeni bir seriye başlamayı düşündüm. Önce Kaptan Swing Hozcomics serisini renklendireyim dedim. Hatta ilk 10 sayıyı renklendirdim. Sonra onu Gokhun arkadaşın renklendirdiğini gördüm. Sonra Renkli Zagor'a başlayayım dedim. Orada da Sevgili Homeboy'un 505'inci sayıya katar geldiğini gördüm. Gerçi mayıs ayından bu tarafa yeni bir zagor paylaşımı yapmamış ama yine de etik bulmadım doğrusu. Yani kendisine ulaşıp izin isteyecektim. Ama malum herkes başkasına mesaj atamıyor. Ben de Türkiye'de hiç çevrilmemiş olan The Amazing Spider Man Annuals (700 sayı) macerasını çevireyim diyorum. Ama çok uzun bir seri. 4-5 yıl gibi bir vakit alacak. Emin olamadım. Çeviri ya da renklendirme benim için sorun değil. İkisini de yapabiliyorum. Sorun çeviriden sonra balonların yerleştirilmesinde. Onu da zamanla oturturum gibime geliyor. Yıllarca bu siteyi tabiri amiyaneyle sömürdüm. Benim de bir katkım olsun istiyorum. Karar veremedim.