Nine makine cevirisini paylasiyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Nine makine cevirisini paylasiyorum:
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sevgili Rasel, Delcourt-Soleil ortak yapımı CONQUEST ve DİSTANT WORLDS' uda yayın programınıza dahil ederseniz beni çok mutlu edersiniz..Nine makine cevirisini paylasiyorum:
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Distant Worlds'u okumustum. Cevrildigini saniyordum. Bunlara bakarim, benim de sevdigim eserler kategorisine giriyor.Sevgili Rasel, Delcourt-Soleil ortak yapımı CONQUEST ve DİSTANT WORLDS' uda yayın programınıza dahil ederseniz beni çok mutlu edersiniz..
Sadece bilimkurgu alaninda calisiyorum. Scotland buna pek uymuyor. Demain cevirmistim kendim icin zaten ama bu forumun standartlarina gore kotu oldugu icin paylasmadim. Sorun olmayacaksa paylasabilirim.Eee, biraz da biz talepte bulunalım değil mi? Bu kadar şımarıklık yapalım.Mesela hazır Leo, Rodolpho gidiyorken şunlar da tatlı niyetine iyi gider:
Demain
Scotland
Sadece bilimkurgu alaninda calisiyorum. Scotland buna pek uymuyor. Demain cevirmistim kendim icin zaten ama bu forumun standartlarina gore kotu oldugu icin paylasmadim. Sorun olmayacaksa paylasabilirim.
Forumdaki Yabancı Dilde Çizgiromanlar kısmında paylaşılan ve iştah uyandıran Fransızca Bilimlurgu eserleri şöyle bir gözden geçireyim diyordum ben de. Aralarından bi liste çıkarırım diye.Sadece bilimkurgu alaninda calisiyorum. Scotland buna pek uymuyor. Demain cevirmistim kendim icin zaten ama bu forumun standartlarina gore kotu oldugu icin paylasmadim. Sorun olmayacaksa paylasabilirim.