Nine

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
97
2,203
Nine makine cevirisini paylasiyorum:

nine-42.jpg

drgavsever

Kıdemli Üye
25 Haz 2010
227
774

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
97
2,203
Eee, biraz da biz talepte bulunalım değil mi? Bu kadar şımarıklık yapalım.😄😄 Mesela hazır Leo, Rodolpho gidiyorken şunlar da tatlı niyetine iyi gider:

Demain
Scotland
Sadece bilimkurgu alaninda calisiyorum. Scotland buna pek uymuyor. Demain cevirmistim kendim icin zaten ama bu forumun standartlarina gore kotu oldugu icin paylasmadim. Sorun olmayacaksa paylasabilirim.

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
363
7,288

Sadece bilimkurgu alaninda calisiyorum. Scotland buna pek uymuyor. Demain cevirmistim kendim icin zaten ama bu forumun standartlarina gore kotu oldugu icin paylasmadim. Sorun olmayacaksa paylasabilirim.

Şu Scotland’ı keşke Leo yapmasaydı. Herhalde el atılmamış tek eseri olarak kalacak. Yazık, çok yazık.😄

Neyse isteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci misali yine umutla beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.😂

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,452
6,069
Forumdaki Yabancı Dilde Çizgiromanlar kısmında paylaşılan ve iştah uyandıran Fransızca Bilimlurgu eserleri şöyle bir gözden geçireyim diyordum ben de. Aralarından bi liste çıkarırım diye.
Bir de rasel'in eskilerden bir mesajını görmüştüm, çevirmeyi düşündüğü serilerin parçaları üzerine bir liste yapmıştı. Sanırım oraya devam ediyor. O listeye de bakacağım bir daha..