- 29 Tem 2009
- 886
- 28,998
Sözün kısası attırmayın benim tepemin tasını. Sizi balonlarımla BD manyağı yaparım ha... 
Sayın Esattr; elleriniz dert görmesin, sayenizde çok güzel serileri okuma imkanı bulduk, geçmiş ve geleceğini müjdelediğiniz seriler için çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.Blueberry 19 bitmek üzere de okuduğum bir mesaja cevap vermeden geçemeyeceğim. AAAAAAAA diye yazıyorum. Bakalım bazı arkadaşlar bu yazdığım mesajın altında yatan gizli mesajı da anlayabilecek mi? Trabzonlu olmamın nedeniyle şakayla karışık yazdığım mesajlardan derin anlam çıkaran arkadaşlar ben özü sözü bir dobra bir adamım. Bir şey söylemek itersem açık açık derim.
Blueberry, Ajan Alpha, Prometheus, Mac Coy, Rahan, Bob Morane, Jeremiah'ı tamamlamadan gidersem gözüm arkada giderim. Thorgal, Aquablue ve Conan serisi orijinalini yakalamış durumda. Yeni sayılar çıkarsa onları da yapacağım. Birde sürprizim var. Çocukluğumdan beri hayran olduğum ve diyebilirim ki Bdlerin atası ama tamamen çocuk ruhlu kalmayı beceren bir kahramanın yeniden başlayan klasik serisinin 2 albümü bitmiş durumda, devamı gelirse ona da devam ke... (Bir bilmecem var çocuklar; Birkaç arkadaşımla 55 sayısını tamamladığımız bu seriyi bilenini çıkacak mı acaba?) Neyse Kim ne yaparsa yapsın, neyi balonlarsalar balonlasın. Yok o şunu dedi şunu ima etti laflarına kulak asmayacağım. Bir kaç kere haksız saldırılara maruz kalıp küstüğüm oldu ama 65 yaşın verdiği olgunlukla kemale erdim. Sözün kısası kahkaha atarak, mutlu bir şekilde yola devam diyorum. Sağlıcakla kalın.
Bazı arkadaşlara NOT: Yapılmadı dediğiniz 3 albümlük Marshall Blueberry serisi de yıllar önce tarafımdan tercüme edilip balonlanmıştı. İsteyen sayfamızdan bulur, isteyende yeniden yapacak arkadaşlardan faydalanır.
Şerif Blueberry
Buradaki referansı alamadım; bana gelen imayı, ya da espriyi de...Racel kardeş ben kimseyle kanlı bıçaklı olmam. Bir akşam çıkar gelirim. "Hayırdır gardaaaaş." "sen tercümeleri yap bana yolla, balonlamayı ben yaparım. Daha bi güzel olur" derim. Amaç daha fazla daha güzel paylaşımlara ulaşmak değil mi? Bakalım Murats kardeş bu mesajdan neler anlayacak?