Ken Parker kolleksiyon serisine başlıyoruz. 200'er sayfa.
01:
01:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İyi kaynak, sonucu geliştirir. Herkes bildiğini paylaşsın, daha iyi sonuca ulaşalım.Ken Parker en sevdiğim çizgi roman serisidir diyebilirim.
Düşük çözünürlük ve çevrilmemiş balonun fazla olması kötü bir
handikap. Mondadori yayınevinin iyi bir edisyonla çıkardığı bir seri vardı.
Onu tavsiye edebilirim ve kitapları bulmam gerekirse araştırabilirim.
Hırvat sitesi haftalardır onaylamadı üyeliğimi, ama ddunlimited'a hemen girdim. Çok kaliteli linkler var, fakat emule, aylarca bekleriz. Bu bana bir fikir verdi, oradan dosya isimlerini alıp Anna's Archive'da arattım ve buldum, Mesela: Ken Parker Collection 01 - Lungo Fucile - Mine Town (Panini 2003-05) [c2c aquila] 1.0.cbrKaliteli taranmış Ken Parker Linkleri:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Üye olmak gerekiyor - Hırvatça)(300dpi)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Üye Olmak gerekiyor - emule Linkleri - İtalyanca) (Çok büyük bir çoğunluğu 300dpi) (Ken Parker Tamamı) (Binlerce farklı fumetti linkleri) (Bildiğim kadarıyla linkler çalışıyor ama zaman ve sabırla beklemek gerekiyor)
Paylaştığımız ile aynı.@cekicenim , kalitelerini değerlendirirsiniz.
Öncelikle kolay gelsin, Ken Parker serisinin hemen hemen bütün kitapları türkiyede çıkan yayınevlerinin taraması ve çoğu renkli balonlamalarıyla sitemizde mevcut. Bunların hepsi kaliteli ve yüksek çözünürlükte. Bence yapılmışları değil de olmayan şeyler kaliteli bir şekilde yapılırsa daha güzel olur. Bu arada yapay zekayla yapılanlar zamanla daha güzel ve hatasız olacak, şimdilik yapılanlarda boş balon ve orjinal yazı kalıyor ve oturttuğu türkçe metinler çok küçük ve büyük olabiliyor, bunlar siteye yüklenmeden önce görülüp düzeltilebilir. Tekrardan kolay gelsin.Hırvat sitesi haftalardır onaylamadı üyeliğimi, ama ddunlimited'a hemen girdim. Çok kaliteli linkler var, fakat emule, aylarca bekleriz. Bu bana bir fikir verdi, oradan dosya isimlerini alıp Anna's Archive'da arattım ve buldum, Mesela: Ken Parker Collection 01 - Lungo Fucile - Mine Town (Panini 2003-05) [c2c aquila] 1.0.cbr
Yani işe aradı. Çok sağolun
Paylaştığımız ile aynı.
Birçok kişi tarafından bana olmadığı söylediği için, istek üzerine çevirmeye başlamıştım. Başka seriye devam ederiz. Zaten sırada çok kitap var. Üstatlar kalitesinde iş çıkaramıyoruz tabi ki. Fakat hiç paylaşılma ümidi bile olmayan kitapların çevrilmesi çizgi roman sevenleri oldukça mutlu ediyor. Yırtık, sayfası eksik, sırası yanlış kitapları okuyan bir nesilden geliyoruz, yapay zekanın eksikleri bizi durdurabilir mi?Öncelikle kolay gelsin, Ken Parker serisinin hemen hemen bütün kitapları türkiyede çıkan yayınevlerinin taraması ve çoğu renkli balonlamalarıyla sitemizde mevcut. Bunların hepsi kaliteli ve yüksek çözünürlükte. Bence yapılmışları değil de olmayan şeyler kaliteli bir şekilde yapılırsa daha güzel olur. Bu arada yapay zekayla yapılanlar zamanla daha güzel ve hatasız olacak, şimdilik yapılanlarda boş balon ve orjinal yazı kalıyor ve oturttuğu türkçe metinler çok küçük ve büyük olabiliyor, bunlar siteye yüklenmeden önce görülüp düzeltilebilir. Tekrardan kolay gelsin.
Paylaşılan sayının Ken Parker normal seri olduğunu gözden kaçırmışım. @altan üstada katılıyorum. Türkiye'de yayınlanmış sayıların büyük çoğunluğu sitede var. Yukarıda ilettiklerim normal seri bitiminden sonra ve henüz Türkiye'de yayınlanmamış KP magazine ve Speciale albümleri içermekte.Öncelikle kolay gelsin, Ken Parker serisinin hemen hemen bütün kitapları türkiyede çıkan yayınevlerinin taraması ve çoğu renkli balonlamalarıyla sitemizde mevcut. Bunların hepsi kaliteli ve yüksek çözünürlükte. Bence yapılmışları değil de olmayan şeyler kaliteli bir şekilde yapılırsa daha güzel olur. Bu arada yapay zekayla yapılanlar zamanla daha güzel ve hatasız olacak, şimdilik yapılanlarda boş balon ve orjinal yazı kalıyor ve oturttuğu türkçe metinler çok küçük ve büyük olabiliyor, bunlar siteye yüklenmeden önce görülüp düzeltilebilir. Tekrardan kolay gelsin.
Sağolasın. Ken Parker Mondadori No. 40 - Fuori tempo (Zamanin Disinda) çevirisine başladım.@cekicenim dostum Rodeo Türkiye'de en son 4 yil evvel KP Magazine'lerden "Mc Cormack'ların sırrı" albümünü yayınladı. Forumda verdiğim Mondadoriler bundan sonraki Türkiye'de hiç yayınlamamış maceraları içermekte. Külliyatla ilgili daha detaylı bilgi için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.