Julia

Es Kös

Süper Üye
15 Ağu 2013
64
123

Sevgili cekicenim'e daha önce yazdığım teşekkür mesajımda değindiğim ve daha sonra "değiştirir misiniz" diye ricada bulunduğum sayıların hangileri olduğunu kendisi de biliyor. 151 ve 180 arası sayıları verdiğinde zaten kendisi de "30 Yeni Julia. Yalnız sonlara doğru çözünürlük çok düştüğü için fontlar büyük kalmış, çok taşma var. " diye belirtmiş. Ben de ne olmuş diye bakınca görüp anlamıştım. Sevgi ve saygıyla....​

cekicenim

Yeni Üye
6 Şub 2018
98
1,003

Sevgili cekicenim'e daha önce yazdığım teşekkür mesajımda değindiğim ve daha sonra "değiştirir misiniz" diye ricada bulunduğum sayıların hangileri olduğunu kendisi de biliyor. 151 ve 180 arası sayıları verdiğinde zaten kendisi de "30 Yeni Julia. Yalnız sonlara doğru çözünürlük çok düştüğü için fontlar büyük kalmış, çok taşma var. " diye belirtmiş. Ben de ne olmuş diye bakınca görüp anlamıştım. Sevgi ve saygıyla....​

Yenilemeyi düşünmüyorum. 30 bin sayfada o kadar hata olsun. Üstelik hazır balık vermekten öte balık tutmayı da anlatmışım: https://www.cizgidiyari.com/forum/k...ile-comic-translate-programi-anlatimi.188160/

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
591
5,476
Zipli paylaşım için yardımcı olursanız sevinirim.
Sayin Mzaman merhaba,
- ziplemek istediginiz Julia kapaklarini bir klasorunun icine koyunuz.
-Daha sonra o klasorun ustundeyken mouse'un sag dugmesine tikladiginizda acilacak komut listesinden 'Arsive Ekle' veya ' Add to Archive" komutunu secin.
-Acilan Winrar penceresini onaylayin.
-Program, sizin rar veya zip uzantili sikistirilmis dosyanizi hemen klasorun altina ayni klasor adiyla uretmis olacaktir.
- O uretilen dosyayi mediafire' a yuklerseniz konu tamamlanmis olacaktir.
Selamlar, kolay gelsin.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,602
6,733
  • Resimlerden birine basıp, açılan sayfadan büyüğünü indirebilirsiniz.
  • Sağ üstteki MENU tuşuna basıp, galeriyi görür hale gelip, ekranın ortasındaki ZIP yazısından da paket olarak tamamını indirebilirsiniz..
  • Teşekkürler @MZAMAN 'a gidiyor.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,602
6,733
  • Resimlerden birine basıp, açılan sayfadan büyüğünü indirebilirsiniz.
  • Sağ üstteki MENU tuşuna basıp, galeriyi görür hale gelip, ekranın ortasındaki ZIP yazısından da paket olarak tamamını indirebilirsiniz..
  • Teşekkürler @MZAMAN 'a gidiyor.