Sayın Wolverine ben gmail kullanmıştım.Eğer Martine Mystere okuyucuları da isterlerse Martin Mystere Zona X in Tr de yayınının bittiği yerden itibaren çevrilebilir mi? Eğer buradası istek kısmı olacaksa diye yazdım.
Not:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sitesini bana önerilmişti ancak hem gmail hem hotmail adresi vermeme rağmen bana site bu maili kabul etmiyoruz dedi ve üyelik yapamadım. Bu konuda kullandığınızı var sayarak hangi maili önerirsiniz?
Forumda belli bir süredir @trutalbruth dostumuz güncel olarak Kimmeryalı dostumuzun en güncel sayılarını çevirip balonlamaktadır. Arama bölümünden son işlerinde bulabilirsiniz.Yeni statünüz hayırlı olsun bir kez daha.Uzun zamandır basılmasını beklediğim Barbar Conanın Vahşi Kılıcı serisinden ümidi kestim artık. Telif sıkıntısı olmayacaksa kaldığı yerden YZ olarak okumak isterim. Çizimler ve öyküler mükemmel. Forumda var diye biliyorum. Yoksa elimde orjinali mevcut,iletirim.
Bahsettiğim konu sayfasını vereyim.Cilt 16 dan itibaren yayınlanmayı bekliyor maalesef.Forumda belli bir süredir @trutalbruth dostumuz güncel olarak Kimmeryalı dostumuzun en güncel sayılarını çevirip balonlamaktadır. Arama bölümünden son işlerinde bulabilirsiniz.
Æther & Empire #1 – 6 + TPB (2016)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve 4 cilt olanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
serileri çevirme imkanınız olabilirm mi
Sayın @prince bunlar şu anda çevrilemez çünkü ; güncel olarak Marmara Çizgi'nin telifli ve yayını süren bir Conan serisi maalesef ...Bahsettiğim konu sayfasını vereyim.Cilt 16 dan itibaren yayınlanmayı bekliyor maalesef.
https://www.cizgidiyari.com/forum/k/the-savage-sword-of-conan-digital-tpb.80678/
Aldığım en güzel haberlerden biri. Umarım 2026 yılı yarım kalan külliyatın tamamlanabildiği bir yıl olur. Teşekkürler üstadım.Sayın @prince bunlar şu anda çevrilemez çünkü ; güncel olarak Marmara Çizgi'nin telifli ve yayını süren bir Conan serisi maalesef ...
Marmara Çizgi bu formatı 2 ye bölerek 30 sayı çıkardı ve 2026 yılı içinde de yayınlayacağı sayılar var...