İstek hattı

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
115
406
Eğer Martine Mystere okuyucuları da isterlerse Martin Mystere Zona X in Tr de yayınının bittiği yerden itibaren çevrilebilir mi? Eğer buradası istek kısmı olacaksa diye yazdım.

Not: sitesini bana önerilmişti ancak hem gmail hem hotmail adresi vermeme rağmen bana site bu maili kabul etmiyoruz dedi ve üyelik yapamadım. Bu konuda kullandığınızı var sayarak hangi maili önerirsiniz?

virtualman

Yeni Üye
23 Ara 2010
90
360
Çanakkale
Eğer Martine Mystere okuyucuları da isterlerse Martin Mystere Zona X in Tr de yayınının bittiği yerden itibaren çevrilebilir mi? Eğer buradası istek kısmı olacaksa diye yazdım.

Not: sitesini bana önerilmişti ancak hem gmail hem hotmail adresi vermeme rağmen bana site bu maili kabul etmiyoruz dedi ve üyelik yapamadım. Bu konuda kullandığınızı var sayarak hangi maili önerirsiniz?
Sayın Wolverine ben gmail kullanmıştım.

karakurt74

Aktif Üye
30 May 2024
182
361
Kai Falke 15 sayısı çizgi diyarında paylaşıldı ama sayı 0 olarak bilinen 16. sayısı maalesef paylaşılmadı. Eğer bunu da siz kazandırırsanız çok seviniriz...

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
632
2,366
İstanbul
@cekicenim dostum, tekrar yeni statün için tebrikler 👏 Emeklerin için çok teşekkürler.
Eminim forumdan çok farklı ve değişik talepler gelecektir.
Şimdi den kolaylıklar diliyorum.
Bu sayfaya istek olarak ilk aklıma geleni yazıyorum ; Bonelli yayınevinin Morgan Lost karakteri Türkiye de hiç yayınlamayacak bir seridir.
Listene ekleyebilirsen sevinirim. 🙏
Nathan Never , Dylan Dog gibi Bonelli kahramanları ile ortak maceraları da bulunuyor.😇