II Grande Blek 126-Hayalet Kulesi-I

tontonbaba

Çeviri & Balonlama
30 Haz 2018
174
6,325
file

İyi okumalar dilerim.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
384
1,803
Ellerinize sağlık sayın @tontonbaba , bu sayı ile aradaki eksikler tamamlanmış oldu.
Hocam hangi döneme denk geliyor bu eksiklikler, Tay, Ceylan, Aksoy,Demirbaş, Hoz, Kiwi derken kafamın en çok karıştığı çizgi roman kahramanı Teksas sanırım. Ne yapsak, hangi sırayı takip etsek okunmadık macera bırakmayız bilemiyorum. Sitede bu konuyla ilgili daha önce bir paylaşım yapıldı mı acaba ?

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
384
1,803
Tontonbaba üstadım paylaşım için teşekkür ederim, sayenizde çok sevdiğim ve okumaktan büyük keyif aldığım Teksas'ın harika maceralarını okuyoruz. Sağolun, varolun.

drmddrmd

Çeviri & Balonlama
2 Tem 2021
458
2,692
Manisa
Hocam hangi döneme denk geliyor bu eksiklikler, Tay, Ceylan, Aksoy,Demirbaş, Hoz, Kiwi derken kafamın en çok karıştığı çizgi roman kahramanı Teksas sanırım. Ne yapsak, hangi sırayı takip etsek okunmadık macera bırakmayız bilemiyorum. Sitede bu konuyla ilgili daha önce bir paylaşım yapıldı mı acaba ?
Sayın @batterton , ben sadece Renkli Il Grande Blek serisini kastetmiştim. İlk 137 sayıda arada eksikler vardı, onlar tamamlanmış oldu. Yoksa Teksas konusunda ben de aynı dertten muzdaribim. Ama sanırım La Gazzetta dello Sport un yayınladığı ve @tontonbaba nın siteye Türkçesini yüklemeye devam ettiği 350 bölümden oluşan seri tüm maceraları içerecektir...

Son düzenleme:

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
384
1,803
Sayın @batterton , ben sadece Renkli Il Grande Blek serisini kastetmiştim. İlk 137 sayıda arada eksikler vardı, onlar tamamlanmış oldu. Yoksa Teksas konusunda ben de aynı dertten muzdaribim. Ama sanırım La Gazzetta dello Sport un yayınladığı ve @tontonbaba nın siteye Türkçesini yüklemeye devam ettiği 350 bölümden oluşan seri tüm maceraları içerecektir...
Cevabınız için teşekkür ederim, bu seriyi takibe devam ediyoruz, macera kaçırmıyoruz .