tontonbaba
Çeviri & Balonlama
- 30 Haz 2018
- 174
- 6,340
Hocam hangi döneme denk geliyor bu eksiklikler, Tay, Ceylan, Aksoy,Demirbaş, Hoz, Kiwi derken kafamın en çok karıştığı çizgi roman kahramanı Teksas sanırım. Ne yapsak, hangi sırayı takip etsek okunmadık macera bırakmayız bilemiyorum. Sitede bu konuyla ilgili daha önce bir paylaşım yapıldı mı acaba ?Ellerinize sağlık sayın @tontonbaba , bu sayı ile aradaki eksikler tamamlanmış oldu.
Sayın @batterton , ben sadece Renkli Il Grande Blek serisini kastetmiştim. İlk 137 sayıda arada eksikler vardı, onlar tamamlanmış oldu. Yoksa Teksas konusunda ben de aynı dertten muzdaribim. Ama sanırım La Gazzetta dello Sport un yayınladığı ve @tontonbaba nın siteye Türkçesini yüklemeye devam ettiği 350 bölümden oluşan seri tüm maceraları içerecektir...Hocam hangi döneme denk geliyor bu eksiklikler, Tay, Ceylan, Aksoy,Demirbaş, Hoz, Kiwi derken kafamın en çok karıştığı çizgi roman kahramanı Teksas sanırım. Ne yapsak, hangi sırayı takip etsek okunmadık macera bırakmayız bilemiyorum. Sitede bu konuyla ilgili daha önce bir paylaşım yapıldı mı acaba ?
Cevabınız için teşekkür ederim, bu seriyi takibe devam ediyoruz, macera kaçırmıyoruz .Sayın @batterton , ben sadece Renkli Il Grande Blek serisini kastetmiştim. İlk 137 sayıda arada eksikler vardı, onlar tamamlanmış oldu. Yoksa Teksas konusunda ben de aynı dertten muzdaribim. Ama sanırım La Gazzetta dello Sport un yayınladığı ve @tontonbaba nın siteye Türkçesini yüklemeye devam ettiği 350 bölümden oluşan seri tüm maceraları içerecektir...