Herkese iyi akşamlar. Ben Haluk Yücesoyun oğlu Emre Yücesoy. Ara sıra buraya gelerek babamı yad ediyorum. Yazılanları görünce ayrı mutlu oluyorum bunu herkesle paylaşmak istedim. İyi akşamlar dilerim tekrardan.
evet bendim 2013 yılında orada bulundum askerlik görevi için teşekkür ederim desteğiniz için.Ya sizdiniz ya da kardeşinizdi… Harbiye’de askerlik yapıyordunuz. Haluk Abi o gün arayıp, sizi ziyaret etmemizi istemişti. Onun bir isteğini geri çevirmek asla mümkün değildi; çünkü o, hayatımıza dokunan en özel insanlardan biriydi.
Ne zaman İstanbul’a gelse, bütün işler bir kenara bırakılır, mutlaka onunla görüşülürdü. Çünkü o, her buluşmada insana huzur ve pozitif bir enerji verirdi. Onunla geçen zamanın kıymetini, yıllar geçtikçe daha iyi anlıyor insan.
Sanırım bir insanı gerçekten değerli kılan şey, arkasından sevgiyle, saygıyla anılmak…
Böyle bir babaya sahip olduğunuz için ne kadar şanslısınız.
Vakit buldukça ondan, anılardan ya da hayatın içinden şeylerden yazarsanız çok mutlu oluruz.
Biz onu her daim sevgi, saygı ve derin bir muhabbetle anıyoruz.
teşekkür ederim sağolun.Sevgili Emre Yücesoy,
Ne güzel ettiniz de uğradınız… Haluk abimiz bizler için sadece bir forum yöneticisi değildi; bilgisiyle, tevazusuyla ve paylaşımcılığıyla hepimize örnek olmuş, adeta bir kültür köprüsü kurmuştu.
Kendisiyle yüz yüze tanışma şerefine nail olduğum için kendimi hep şanslı sayarım. Arşivini büyük bir alçakgönüllülükle bizlerle paylaşması, her satırında bilgi kadar zarafet de taşıyan paylaşımları hâlâ hafızalarımızda. Onun yazılarında bir dönemin çizgi roman tutkusundan çok daha fazlası vardı: dostluk, vefa ve samimiyet vardı.
Sizin burada olmanız, o güzel hatırayı yeniden canlandırıyor. Emin olun, Haluk abimizin bıraktığı iz hâlâ çok güçlü; biz onu hep sevgiyle, minnetle ve gıptayla anıyoruz.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.![]()