Haluk Yücesoy ile ilgili

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,136
15,336
Babanız rahmetli Haluk Yücesoy Allah gani gani rahmet eylesin arkasında o kadar kendisi ile tanışmadan binlerce sevene sahip olması ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunun kanıtı olsa gerek gurur duyulacak bir babaya sahip olmanız ne muhteşem bir duygu sizlere sabırlar diliyorum sevgi ve saygılarımla

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,882
16,177
Geçmişte basılmış çizgiroman yayınlarının ve onlarla ilgili her türlü kültürel aktarımın dijitalleşerek gelecek kuşaklara aktarılması konusunda, ben dahil hemen herkesle bire bir görüşerek onları da bu konuda ivmelendiren ve bu sayfalara, çabaya yönlendiren biriydi babanız. Onun hayatını kaybetmesine çok üzüldüm. Mevcut üzüntüme ek olarak, onun en sevdiği dönem ve başlıklardan biri olan Ceylan Yayınları'na ait kitabımın yayınlandığını göremeden ve okuyamadan aramızdan ayrılmasına da üzüldüm her zaman. Kendisinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da çizgiromanseverler arasında saygı, sevgi ve hürmetle anılacağına eminim. Toprağı bol olsun.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,665
40,882
izmir
Ben de kendisini tanımaktan gurur duyan kişilerden biriyim. İki kez bizim için (Kandraks68 ve ben) İzmir'e kadar geldi. Haricen toplantılarımızda da muhabbet etme şerefine erişmiştik. Biz de bir kez Ankara'daki bürosunda ziyaretine gitmiştik. Maalesef ikinci gidişimiz cenazesine teşrif sebebiyle oldu. Hala birkaç kitabı bende hatıra olarak bulunmakta. Gözüm gibi bakıyorum. Işıklar içinde uyusun.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,043
87,461
Kasımpaşa
Sevgili Emre merhaba, Haluk abi gibi bir babanın oğlu olmak ne güzel. Seni de aramızda görmek çok güzel. Umarım gittiği yerde huzur içerisndedir Haluk abi, biz onu yaşadığımız sürece yad etmye devam edeceğiz.