Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar. Ben Haluk Yücesoyun oğlu Emre Yücesoy. Ara sıra buraya gelerek babamı yad ediyorum. Yazılanları görünce ayrı mutlu oluyorum bunu herkesle paylaşmak istedim. İyi akşamlar dilerim tekrardan.
Babanız rahmetli Haluk Yücesoy Allah gani gani rahmet eylesin arkasında o kadar kendisi ile tanışmadan binlerce sevene sahip olması ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunun kanıtı olsa gerek gurur duyulacak bir babaya sahip olmanız ne muhteşem bir duygu sizlere sabırlar diliyorum sevgi ve saygılarımla
Haluk beyi özlem ve minnetle anıyorum. Tüm güzel sıfatları hakeden,
kendisini tanımış olmaktan onur duyduğum,
adam gibi adamdı Haluk bey. Allah rahmet eylesin.
Geçmişte basılmış çizgiroman yayınlarının ve onlarla ilgili her türlü kültürel aktarımın dijitalleşerek gelecek kuşaklara aktarılması konusunda, ben dahil hemen herkesle bire bir görüşerek onları da bu konuda ivmelendiren ve bu sayfalara, çabaya yönlendiren biriydi babanız. Onun hayatını kaybetmesine çok üzüldüm. Mevcut üzüntüme ek olarak, onun en sevdiği dönem ve başlıklardan biri olan Ceylan Yayınları'na ait kitabımın yayınlandığını göremeden ve okuyamadan aramızdan ayrılmasına da üzüldüm her zaman. Kendisinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da çizgiromanseverler arasında saygı, sevgi ve hürmetle anılacağına eminim. Toprağı bol olsun.
Ben de kendisini tanımaktan gurur duyan kişilerden biriyim. İki kez bizim için (Kandraks68 ve ben) İzmir'e kadar geldi. Haricen toplantılarımızda da muhabbet etme şerefine erişmiştik. Biz de bir kez Ankara'daki bürosunda ziyaretine gitmiştik. Maalesef ikinci gidişimiz cenazesine teşrif sebebiyle oldu. Hala birkaç kitabı bende hatıra olarak bulunmakta. Gözüm gibi bakıyorum. Işıklar içinde uyusun.
Sevgili Emre merhaba, Haluk abi gibi bir babanın oğlu olmak ne güzel. Seni de aramızda görmek çok güzel. Umarım gittiği yerde huzur içerisndedir Haluk abi, biz onu yaşadığımız sürece yad etmye devam edeceğiz.
Mehaba Emre bey .kendisini tanımadan seven ve saygı duyanlardanım..Özellikle gazete köşelerinde kalmış çizgiromanların gelecek kuşaklara aktarılması konusunda uzun uzun yazışmalarımız olmuştu.Ne mutlu size ki böyle bir baba ile ömür geçirmişsiniz.Huzur içinde uyusun.