Dünya Klasikleri

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
711
20,801
Kollektif bir calisma ile guzel bir seri bitirilmis olacak. Benim merak ettigim, yarin birgun bunlari bir yayinevi Turkiye'ye getirirse, silmemiz gerekir degil mi? Bir de bu calismalar o getirecek insanlarin ekmegi ile oynama olmuyor mu bir parca? Sizin yorumlarinizi merak ediyorum.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,829
87,798
hiçbiryerde :)
Bir yayınevi bu kitapları basmaya karar verdiğinde ve bunu bildirdiğinde,
bu linkleri kaldırmamız gerekiyor. O aşamaya kadar aslında bu kitapların
geniş kitlelere tanıtımı yapılmış oluyor forum aracılığıyla. On beş yıl oldu
foruma üye olalı, hala bir çizgi roman konusu geçtiğinde bana , çizgi
romanlar basılıyor mu diye soranlar oluyor. Yani yayınevlerinin yapması
gereken tanıtım-reklam görevini ücretsiz olarak forumlar yapıyor şu an...

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,829
87,798
hiçbiryerde :)
Türkiyede birçok yayınevi birçok seriyi ya da kitabı bastı ama
bazı serileri de tamamlayamadı. Bunun müsebbibi bence
sadece yayınevi değil, her ne kadar ona düşen reklam vb
kalemlere pek önem vermese de, biz hep beraber bu ülkede
yaşıyoruz, beğenmediğimiz şeyleri değiştirmek için bir
adım atabiliriz her zaman...

rasel

12 Kas 2010
711
20,801

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,953
18,286
Tüm güzel paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler @rasel üstadım.
Sizi seven paylaşımlarınız ile sevince dalan, yeni bir paylaşım işleyişi ile Çizgi Diyarına renk katan bu işe öncülük edip bilgi birikimleri ile yardımlarını esirgemeyen tüm çizgi roman dostları adına değil kendimce ancak size ricada bulunabilirim.
Lütfen bu güzel birlikteliği bozmayalım. Ayrılma kararınızı tekrar gözden ve aklı selim olarak dinlendikten sonra vermenizi rica ederim. Birisinin sevinmesine müsaade etmeyin. Daha önce belirtiniz kişilik bozukluğu veya ne yaptığını idrak edemeyen birinin art niyeti sizi bizden ayırmaya müsaade etmemeniz gerekir. Paylaşımdan ziyade bilgi birikim ve donanımlı bilgilerinizi bizlerle paylaşmanız bile başlı başına bir güzellik ve anlamlı zenginlik kaynağıydı.
Kendinize biraz zaman ayırıp dinlenmenizi ve tekrar bizlerle birlikte yeniden aramızda olmanızı dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla

rasel

12 Kas 2010
711
20,801
Ayrilmiyorum ki, sadece ben de buradan yeni paylasimlari takip edecegim, kendim belki arada bir cok sevdigim bir eseri paylasirim ama boyle seri uretim olmayacak. Hem maddi hem de manevi olarak bunun riskli olduguna karar verdim. Ama merak etmeyin, paylasim demek sadece ceviri paylasmak degil. Mesela birazdan yeni birsey paylasacagim :)

karakurt74

Aktif Üye
30 May 2024
189
391

Çok Çok Çok teşekkür ediyorum varolasın...