Brad Barron 14 Yabancı

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,835
59,422
Brad14.jpg

Bu sayıyı yaptığım epey oluyor, pek paylaşmaya niyetim de yoktu ama takip eden ve paylaşmam mı
bekleyen pek çok çizgi dostu arkadaşlardan mail ve telefon alınca bir nevi mecbur kaldım. Bunları basıp
İnternetten pazarlayan arkadaş ki forumdan biri muhtemelen, bindiği dalı kesiyor bunları yayınlayan
firmalar bizim gibi işi sadece çizgi sevdasıyla yapanlara belki kötü gözle bakmayabilirler ama iş üzerinden
para kazanma gibi bir duruma girdiğinde farklı düşünebilirler. Bizler yani balonlayanların hepsi işinden
ailesinden ve çizgi roman okuyacak yada eğlecek zamanlarımızdan vakit ayırıyor her kelimeyi manası
ve grafiği ile balona uydurmak için çaba harcıyoruz. Söz gelimi Mortimer paylaşımlarımı İnternet satışında
görünce son iki sayıyı olduğu gibi bıraktım. Elim gitmedi hepimiz zararlı çıkıyoruz maalesef.
Söyleyecek çok söz var ama....

Coskun

Kıdemli Üye
20 Haz 2015
177
693
İstanbul
Abiciğim paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum ilk paylaşımlarınızdan bu yana. Aldığınız karara da sonuna kadar katılıyorum. Maalesef toplum olarak laftan anlamayan, haram-helal ayrımını hiç takmayan insanlar olduk. İyi niyet bizim insanlarımıza çoooook fazla. Bu vesile ile ellerinize sağlık devamını şahsen ben beklemiyorum. :)

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,868
26,999
ordu-turkey
Brad14.jpg

Bu sayıyı yaptığım epey oluyor, pek paylaşmaya niyetim de yoktu ama takip eden ve paylaşmam mı
bekleyen pek çok çizgi dostu arkadaşlardan mail ve telefon alınca bir nevi mecbur kaldım. Bunları basıp
İnternetten pazarlayan arkadaş ki forumdan biri muhtemelen, bindiği dalı kesiyor bunları yayınlayan
firmalar bizim gibi işi sadece çizgi sevdasıyla yapanlara belki kötü gözle bakmayabilirler ama iş üzerinden
para kazanma gibi bir duruma girdiğinde farklı düşünebilirler. Bizler yani balonlayanların hepsi işinden
ailesinden ve çizgi roman okuyacak yada eğlecek zamanlarımızdan vakit ayırıyor her kelimeyi manası
ve grafiği ile balona uydurmak için çaba harcıyoruz. Söz gelimi Mortimer paylaşımlarımı İnternet satışında
görünce son iki sayıyı olduğu gibi bıraktım. Elim gitmedi hepimiz zararlı çıkıyoruz maalesef.
Söyleyecek çok söz var ama....

Hakikaten yeter para ile satmak nedir birde bunu alanlar da kafa yok mu bedava burda varken bu tiplere niye para veriyorsunuz ve bu forum da bunu para ile satan kimse sana da ilahi adalet gerekeni yapacak buna emin ol.

Atlas Mert

Süper Üye
13 Tem 2009
921
3,924
son yıllarda ahlak ve utanma diye bir şey kalmadı, her alanda çürümüşlük aldı başını gidiyor, sizin emeğiniz üzerinden para kazanan kişiye verip verdireceğim ama buna ahlakım el vermiyor, Allah bildiği gibi yapsın bu şerefsizleri

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,398
8,136
Sayın melih 41(mehmet Bey) elinizde iki seçenek var ya paylaşımlarınıza devam edecek ve özlemle bekleyenleri sevindireceksiniz veya bu hadsiz çakallara(sizin emeğinizi (ç)alarak korsan basanları üzeceksiniz.İstanbul karaköy piyasası bunların elinde .Ne deseniz bunlara az gelir.Ben şahsım adına sizin paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum.saygıyla.

100bullets

Aktif Üye
7 Eki 2020
169
812
Üstad paylaşım için çok teşekkürler. Ben de bu seriyi takip edenlerdenim. Üstte birçok arkadaşımız yazmış zaten. Gerçekten buradan bu sayıları alıp bastıranlara, üstüne bir de bu kişilerden satın alanlara diyecek söz yok! Madem bu kadar parayla çizgiroman almak istiyorsunuz bu tiplere para kazandıracağınıza gidin yayınevlerinden çeşit çeşit çizgiroman satın alın. Mangası, frankafonu, italyanı, amerikanı birçok yayın çıkıyor her ay. En azından sirkülasyona katkı sağlamış olurlar.

Çizgiromanla ucundan kıyısından ilgisi olanlar zaten hangi forum var hangi blog ve çeviri grubu var biliyor veya zamanla öğreniyor. Biraz araştırsalar böyle tiplere boşuna para verdiklerini anlayacaklar.

steinbeck

Süper Üye
23 Şub 2012
1,859
4,350
Çok teşekkür ederim.. Her alanda bir çürümüşlük var, hiçbir adaletsizlik bizi şaşırtmıyor artık. Neden biliyor musunuz? Bu toplum, İslam'a göre yaşamıyor, İslam'a göre yaşıyormuş gibi yapıyor!
Ben İslam'a göre değerlendirdim.

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
566
10,347
Çok teşekkür ederim.. Her alanda bir çürümüşlük var, hiçbir adaletsizlik bizi şaşırtmıyor artık. Neden biliyor musunuz? Bu toplum, İslam'a göre yaşamıyor, İslam'a göre yaşıyormuş gibi yapıyor!
Ben İslam'a göre değerlendirdim.
Keşke biraz da felsefe okusanız, Tarih te okusanız, Sosyoloji de okusanız, Biyoloji de okusanız, Fizik ve Astrofizik okusanız ama en önemlisi Kutsal kitaplarda ne yazdığını defalarca Türkçe okusanız...

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,094
3,676
Tespit edilemedi
Çok üzücü bir durum. Aslında devam etmek isterseniz logo koyulması belki satan veya satın alana bir engel teşkil edebilir. Aşağıdaki gibi hatta biraz daha belirgin olabilir bence.