Brad Barron 14 Yabancı

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,835
59,380
Brad14.jpg

Bu sayıyı yaptığım epey oluyor, pek paylaşmaya niyetim de yoktu ama takip eden ve paylaşmam mı
bekleyen pek çok çizgi dostu arkadaşlardan mail ve telefon alınca bir nevi mecbur kaldım. Bunları basıp
İnternetten pazarlayan arkadaş ki forumdan biri muhtemelen, bindiği dalı kesiyor bunları yayınlayan
firmalar bizim gibi işi sadece çizgi sevdasıyla yapanlara belki kötü gözle bakmayabilirler ama iş üzerinden
para kazanma gibi bir duruma girdiğinde farklı düşünebilirler. Bizler yani balonlayanların hepsi işinden
ailesinden ve çizgi roman okuyacak yada eğlecek zamanlarımızdan vakit ayırıyor her kelimeyi manası
ve grafiği ile balona uydurmak için çaba harcıyoruz. Söz gelimi Mortimer paylaşımlarımı İnternet satışında
görünce son iki sayıyı olduğu gibi bıraktım. Elim gitmedi hepimiz zararlı çıkıyoruz maalesef.
Söyleyecek çok söz var ama....

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,427
19,255
Profesyonelce yapılan ama amatör ruhuyla kendi emek ve zamanında fedakarlık yapan insanların yaptığı bu güzelliklerden soğutuyorlar. söylenecek çok şey var ama anlayan kim.
Yaptığınız tüm güzel çalışmalar ve paylaşımlarınız için teşekkürler @Melih41 üstadım. Yüreğine sağlık sevgi ve saygılarımla.

Coskun

Kıdemli Üye
20 Haz 2015
177
689
İstanbul
Abiciğim paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum ilk paylaşımlarınızdan bu yana. Aldığınız karara da sonuna kadar katılıyorum. Maalesef toplum olarak laftan anlamayan, haram-helal ayrımını hiç takmayan insanlar olduk. İyi niyet bizim insanlarımıza çoooook fazla. Bu vesile ile ellerinize sağlık devamını şahsen ben beklemiyorum. :)

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,868
26,991
ordu-turkey
Brad14.jpg

Bu sayıyı yaptığım epey oluyor, pek paylaşmaya niyetim de yoktu ama takip eden ve paylaşmam mı
bekleyen pek çok çizgi dostu arkadaşlardan mail ve telefon alınca bir nevi mecbur kaldım. Bunları basıp
İnternetten pazarlayan arkadaş ki forumdan biri muhtemelen, bindiği dalı kesiyor bunları yayınlayan
firmalar bizim gibi işi sadece çizgi sevdasıyla yapanlara belki kötü gözle bakmayabilirler ama iş üzerinden
para kazanma gibi bir duruma girdiğinde farklı düşünebilirler. Bizler yani balonlayanların hepsi işinden
ailesinden ve çizgi roman okuyacak yada eğlecek zamanlarımızdan vakit ayırıyor her kelimeyi manası
ve grafiği ile balona uydurmak için çaba harcıyoruz. Söz gelimi Mortimer paylaşımlarımı İnternet satışında
görünce son iki sayıyı olduğu gibi bıraktım. Elim gitmedi hepimiz zararlı çıkıyoruz maalesef.
Söyleyecek çok söz var ama....

Hakikaten yeter para ile satmak nedir birde bunu alanlar da kafa yok mu bedava burda varken bu tiplere niye para veriyorsunuz ve bu forum da bunu para ile satan kimse sana da ilahi adalet gerekeni yapacak buna emin ol.