Arkadi and the Lost Titan

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
117
2,399
Internetteki tum orneklerde tarama/cozunurluk kotuydu. Once kendi gelistirdigim bir modelle kalite arttirip sonra makine cevirisi yaptirdim ilk 100 sayfa icin. Begenilirse devamini da paylasirim:

56pg6xw.jpg

certem

Aktif Üye
22 Ağu 2011
435
4,089
Sn. Rasel merhaba,
Çözünürlülük ve çeviri harika olmuş.
Emeklerinize sağlık.
Devamını da bekliyoruz.
Bir öneri; yazı fontlarınızı biraz daha koyulaştırma ve kalınlaştırma olasılığınız var mı? Mevcut font bazı karelerde özellikle renkli karelerde zayıf/az görünür kalıyor.

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
117
2,399
Devamı ile birlikte paylaşımlarınızın yağmasını beklerim. Size kolaylıklar dilerim. Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler sevgiler saygılar.
Bu baslik altina getirilen kurallarla cok fazla paylasim yapmayi tercih etmiyorum artik. Daha tesvik edici kurallar getirilene kadar diger forum basliklarinda nasil paylasim oluyorsa, o sekilde devam edecegim.

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
117
2,399
Sn. Rasel merhaba,
Çözünürlülük ve çeviri harika olmuş.
Emeklerinize sağlık.
Devamını da bekliyoruz.
Bir öneri; yazı fontlarınızı biraz daha koyulaştırma ve kalınlaştırma olasılığınız var mı? Mevcut font bazı karelerde özellikle renkli karelerde zayıf/az görünür kalıyor.
Bu benim kendime gelistirdigim bana ozel fontum. Elbette BOLD yapma gibi bir secenegim var ve dediginiz gibi bu cizgi romanin ilk 1-2 sayfasinda koyu fon uzerinde iyi olmamis. Orjinalide bu koyu fon uzerinde pek okunakli degildi zaten. Bir daha boyle sayfalari ozel olarak calisacagim. Beyaz uzerine olan yerlerde kendi fontumu seviyorum :) Zevk meselesi tabii..