Ai müzik ve ben

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
820
5,812
Linkteki konuda bahsettigim gibi arkadaslar bu aralar kendimi muzige verdim ve simdiden Besiktas ve Galatasaray'li dostlarin anlayisina siginarak bugunku mac icin yaptigim aranjeyi sizlerle paylasmak istedim. Fenerbahce taraftar marsi yaptim sözler bana ait muzik yine kanalda bulabileceginiz Bostana Kabak Ekerler parcasini uyarladim, umarim begenirsiniz.

Diger parcalarimi asagidaki linkten dinleyebilirsiniz, tavsiyem En dipte ve Istanbul aksamlari bir dinleyin eminim hosunuza giden parcalar olacaktir, Muzikler AI ile duzenlendi ama beste ve sözler bana ait. Parca aciklamalarinda var zaten.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,778
10,672
Linkteki konuda bahsettigim gibi arkadaslar bu aralar kendimi muzige verdim ve simdiden Besiktas ve Galatasaray'li dostlarin anlayisina siginarak bugunku mac icin yaptigim aranjeyi sizlerle paylasmak istedim. Fenerbahce taraftar marsi yaptim sözler bana ait muzik yine kanalda bulabileceginiz Bostana Kabak Ekerler parcasini uyarladim, umarim begenirsiniz.

Diger parcalarimi asagidaki linkten dinleyebilirsiniz, tavsiyem En dipte ve Istanbul aksamlari bir dinleyin eminim hosunuza giden parcalar olacaktir, Muzikler AI ile duzenlendi ama beste ve sözler bana ait. Parca aciklamalarinda var zaten.

Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
O badireleri ben de atlattım.
Sağlıklı günler dilerim.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe marşını beğendiğimi söylemek isterim.
Beşiktaş maçını da hak ederek kazandıklarını belirtmek isterim.
( Bu arada BJK nin de hakkını yemeyelim. Onlar da çok iyi mücadele ettiler.)
Lig şimdi daha bir güzel ve rekabet dolu oldu.

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
820
5,812
Bu marşı yaptım ama fanatik bir taraftar değilim. Genelde milli maçları izlerim, beğenileriniz için teşekkürler.
Hacılı üstadım sizede çok geçmiş olsun gerçekten büyük sıkıntı Allah düşmanıma vermesin.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
479
1,690
Yapay zekanın çeşitli müzik türlerinde değerlendirilmesi ilginç sonuçlar veriyor. Youtube'da Boğaz Esintisi isimli bir kanal var. Bilindik şarkıların farklı farklı versiyonlarını deniyorlar. Doğrusu bu kadar başarılı sonuçlar alınacağını beklemiyordum.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
788
2,945
İstanbul
Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
O badireleri ben de atlattım.
Sağlıklı günler dilerim.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe marşını beğendiğimi söylemek isterim.
Beşiktaş maçını da hak ederek kazandıklarını belirtmek isterim.
( Bu arada BJK nin de hakkını yemeyelim. Onlar da çok iyi mücadele ettiler.)
Lig şimdi daha bir güzel ve rekabet dolu oldu.
Değerli büyüğüm polemik için yazmıyorum; ceza sahası dışında bile faul olmayacak bir müdahaleye kasıtlı bir karar ile kazanılmış bir galibiyete sevinen varsa gerçek bir futbolsever olma konusunda kendini sorgulamasını beklerim.
Türkiye de maalesef belli bir süredir oynanan futbol mücadelesin de akla gelen şu söz önemli
" Futbol asla sadece futbol değildir."

Son düzenleme:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,822
26,828
ordu-turkey
Değerli büyüğüm polemik için yazmıyorum; ceza sahası dışında bile faul olmayacak bir müdahaleye kasıtlı bir karar ile kazanılmış bir galibiyete sevinen varsa gerçek bir futbolsever olma konusunda kendini sorgulamasını beklerim.
Türkiye de maalesef belli bir süredir oynanan futbol mücadelesin de akla gelen şu söz önemli
" Futbol asla sadece futbol değildir."
Değerli kardeşim penaltı için yabancı hakem yorumu şu müdahale çizgi üstünde başlayıp ceza sahası içinde temas olduğu ve topa değil oyuncuya temas olduğu için penaltı gerekli dedi yabancı hakem ki Avrupa da buna bazı hakemler kırmızı bile veriyor sebep gole giden oyuncuyu engelleme sebebiyle.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,458
40,792
İstanbul
Üstadım, çok geçmiş olsun.

Gerçekten çok zorlu günler yaşamışsınız… İnşallah en kısa zamanda tamamen toparlanır, sağlığınıza kavuşursunuz.

Acil şifalar diliyorum.