Ai müzik ve ben

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
819
5,804
Linkteki konuda bahsettigim gibi arkadaslar bu aralar kendimi muzige verdim ve simdiden Besiktas ve Galatasaray'li dostlarin anlayisina siginarak bugunku mac icin yaptigim aranjeyi sizlerle paylasmak istedim. Fenerbahce taraftar marsi yaptim sözler bana ait muzik yine kanalda bulabileceginiz Bostana Kabak Ekerler parcasini uyarladim, umarim begenirsiniz.

Diger parcalarimi asagidaki linkten dinleyebilirsiniz, tavsiyem En dipte ve Istanbul aksamlari bir dinleyin eminim hosunuza giden parcalar olacaktir, Muzikler AI ile duzenlendi ama beste ve sözler bana ait. Parca aciklamalarinda var zaten.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,778
10,669
Linkteki konuda bahsettigim gibi arkadaslar bu aralar kendimi muzige verdim ve simdiden Besiktas ve Galatasaray'li dostlarin anlayisina siginarak bugunku mac icin yaptigim aranjeyi sizlerle paylasmak istedim. Fenerbahce taraftar marsi yaptim sözler bana ait muzik yine kanalda bulabileceginiz Bostana Kabak Ekerler parcasini uyarladim, umarim begenirsiniz.

Diger parcalarimi asagidaki linkten dinleyebilirsiniz, tavsiyem En dipte ve Istanbul aksamlari bir dinleyin eminim hosunuza giden parcalar olacaktir, Muzikler AI ile duzenlendi ama beste ve sözler bana ait. Parca aciklamalarinda var zaten.

Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
O badireleri ben de atlattım.
Sağlıklı günler dilerim.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe marşını beğendiğimi söylemek isterim.
Beşiktaş maçını da hak ederek kazandıklarını belirtmek isterim.
( Bu arada BJK nin de hakkını yemeyelim. Onlar da çok iyi mücadele ettiler.)
Lig şimdi daha bir güzel ve rekabet dolu oldu.

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
819
5,804
Bu marşı yaptım ama fanatik bir taraftar değilim. Genelde milli maçları izlerim, beğenileriniz için teşekkürler.
Hacılı üstadım sizede çok geçmiş olsun gerçekten büyük sıkıntı Allah düşmanıma vermesin.