rasel
Yapay Zeka Çeviri Balonlama
- 12 Kas 2010
- 643
- 18,823
Demain ilk kitabin makine cevirisini paylasiyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
link var mi?Humanoids'den çıkan Caza'nın Arkadi and the Lost Titan'ı çevirebilme imkanınız olur mu?
Ama İngilizce dijital versiyonu çok düşük, eğer varsa yüksek Fransızca veya Almanca versiyonu üzerinden daha iyi olacaktır...
İngilizce olarak bu var ama kalitesi düşük. Fransızca veya Almanca kaynaklara ulaşabilen arkadaşlar daha kaliteli bir versiyonu bulabilirlerse daha iyi olur…link var mi?
Resimlerin cozunurlugu nedir bundaki?İngilizce olarak bu var ama kalitesi düşük. Fransızca veya Almanca kaynaklara ulaşabilen arkadaşlar daha kaliteli bir versiyonu bulabilirlerse daha iyi olur…
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok iyi değil ama siz de indirip bir bakın isterseniz…Resimlerin cozunurlugu nedir bundaki?
1.8 gb buyuklugunde oldugu icin indirmeden size sormak istedim. CBZ dosyasini unzip yapip icindeki bir resmin cozunurlugune bakabilir misiniz?Çok iyi değil ama siz de indirip bir bakın isterseniz…
3196x4246 gözüküyor ama neden bilmiyorum görüntü kötü1.8 gb buyuklugunde oldugu icin indirmeden size sormak istedim. CBZ dosyasini unzip yapip icindeki bir resmin cozunurlugune bakabilir misiniz?
Bir deneme yaptim. Bu konunun uzmani olarak siz bir kontrol edip yorum yazarsiniz. Ayri bir baslik olarak paylastim biraz once.3196x4246 gözüküyor ama neden bilmiyorum görüntü kötü