Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Rasel, emeklerinize çok teşekkürler. Yapay zeka, makine de olsa okuma ihtimalimiz çok çok az olan kitapları bizlere ulaştırdınız. Bunun için ne kadar teşekkür etsek çok az. Bir de üstüne üstlük hiç bir talebi geri çevirmediniz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Sn Rasel emeklerinize saglik.
Demain serisinin 5. ve son sayisi eger sizde yoksa, paylastigim asagidaki linkten indirebilirsiniz.
Bunu da cevirerek paylasirsaniz seri tamamlanacaktir.
Paylasimlariniz icin con tesekkur ediyorum.
Restorant ta oturup yemeğin gelmesini beklesen daha uzun bir sürede gelecek, ama @rasel üstadımızdan daha kısa sürede istek çevirileri gelmekte. Eline yüreğine sağlık üstadım. Paylaşım emek ve bilgileriniz için teşekkürler. Sevgiler saygılar.
Humanoids'den çıkan Caza'nın Arkadi and the Lost Titan'ı çevirebilme imkanınız olur mu?
Ama İngilizce dijital versiyonu çok düşük, eğer varsa yüksek Fransızca veya Almanca versiyonu üzerinden daha iyi olacaktır...