Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 093 - Gerçek / Ölüm Gölü

göksel C.

Süper Üye
11 Haz 2009
511
2,970
Zagor Tay Yayinlari 465 lik Fasikül Serisi Sayi 093-Gercek

zafresa001.jpg

daha önceden paylasildimi bilmiyorum. arama yaptim ve bulamadim.

listede kirmizi göründügünden ekliyorum.

tüm dostlara keyifli okumalar...

Tarama, sevgili Zafresa'ya aittir .. Tek sayfa ve beyazlatarak yeniden düzenledim.. Umarım beğenilir.. ilk denemem :)

zf9301.jpg
zf9303.jpg

Sevgili caretta kapakları gönderdi, ben de kapaklı link hazırladım. Eksiksiz bir arşiv oluşması için çok büyük katkı veren sevgili caretta'ya teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,953
Sarıyer
İlk dönem taramalarından birini gördüğümüz Zafresa'ya ve paylaşan Göksel C.'ye teşekkürler.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,328
4,720
Sevgili Göksel C.kardeşim bugünkü 2.Zagor bu.Tabii benim için bir bayram demek.
Değerli kardeşim çok sağolasın,emeğin ve paylaştığın için sevgiler,çok çok teşekkürler,iyi bir hafta sonu geçirmeni dilerim,hoşçakal.

recocore

Süper Üye
26 Nis 2009
1,559
864
Kırmızılara giriştiğin için bundan sonra sana Red Kid diyelim... :)

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,706
2,027
Usa
Tarama için ZaFrEsa'ya Paylaşım için sevgili dostumuz Göksel C.'ye çok teşekkürler.
Tam bir ara taşı, 10 taşın arası oldu.
Ellerin dert görmesin üstadım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,404
40,020
İstanbul
Seven arkadaşlar var ama ben de çizgi roman sayfalarında çerçeve olayından pek hoşlanmayalar grubuna dahilim. Tarama-düzenleme ile ilgili geldiğim son nokta şu; yaptığımız çalışma aslına ne kadar yakın oluyorsa o kadar iyi. :)

Tek sayfa düzenleme için teşekkür ediyorum, sevgili kinowa.

Bir teşekkür de taramanın sahibi ZaFrEsA'ya.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,871
Seven arkadaşlar var ama ben de çizgi roman sayfalarında çerçeve olayından pek hoşlanmayalar grubuna dahilim. Tarama-düzenleme ile ilgili geldiğim son nokta şu; yaptığımız çalışma aslına ne kadar yakın oluyorsa o kadar iyi. :)

Tek sayfa düzenleme için teşekkür ediyorum, sevgili kinowa.

Bir teşekkür de taramanın sahibi ZaFrEsA'ya.

Güzel eleştirin için çok teşekkürler sevgili direnc :) Dediğim gibi ilk defa denedim.. madem oynuyorum bir de çerçeve koyim diye düşündüm.. ama beni asıl şaşırtan Photospace programının ne muhteşem bir program olduğunu anlamak oldu.. çok feci durumda olan kitapları bile kurtarmak mümkün.. bayıldım ben bu işe :Ğ

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,404
40,020
İstanbul

Güzel eleştirin için çok teşekkürler sevgili direnc :) Dediğim gibi ilk defa denedim.. madem oynuyorum bir de çerçeve koyim diye düşündüm.. ama beni asıl şaşırtan Photospace programının ne muhteşem bir program olduğunu anlamak oldu.. çok feci durumda olan kitapları bile kurtarmak mümkün.. bayıldım ben bu işe :Ğ

Oooo. Bu güzel haber. Yani sana ham tarama gelse çok büyük bir keyifle bunların düzenlemesini yaparsın mı demek bu? :)

12 Şub 2010
15,001
551,099
" İlk İş "

Kutsal iş.

İlk işte fotoSpace kullanmışsan bu da harika sevgili kinowa

Virüsü kapmışsın, tedavi ümidi sıfır:D

Hayırlı olsun

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,039
87,033
Sevgili kinowa dostumuza düzenleme için teşekkürler,çokta güzel olmuş.Değerli zafresa üstadımızıda ayrıca teşekkürler ediyorum.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,239
Kasımpaşa
Nihat'ın eleştirilerine katılıyorum.. Senin de hoşgörü ile karşılaman daha da güzel.. Bir ufak öneride de ben bulunmak istiyorum, Yapılacak düzenlemelere ilişkin yeni bir konu açmaktansa açılmış konuya devam edip yapılan düzenlemeyi örnek sayfası ile ilk mesaja eklemek bence daha iyi olur.. Sonra bu sayının kapağı yokmuş öncelikle bunu arka ve ön kapakları ile iç sayfalarını bulmak gerekli.. caretta üstad, serdar74'ten istenebilir..

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,871
Nihat'ın eleştirilerine katılıyorum.. Senin de hoşgörü ile karşılaman daha da güzel.. Bir ufak öneride de ben bulunmak istiyorum, Yapılacak düzenlemelere ilişkin yeni bir konu açmaktansa açılmış konuya devam edip yapılan düzenlemeyi örnek sayfası ile ilk mesaja eklemek bence daha iyi olur.. Sonra bu sayının kapağı yokmuş öncelikle bunu arka ve ön kapakları ile iç sayfalarını bulmak gerekli.. caretta üstad, serdar74'ten istenebilir..

Açılmış konuya eklemeyi ben de düşündüm.. ama o zamanda kimsenin haberi olmuyacağını düşünüp yeni konu açtım :) ama iki konu açmak gerçekten gereksiz.. belki de haberdar olabilmenin başka bir yolunu buluruz..

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,239
Kasımpaşa
zf9301.jpg
zf9303.jpg

Sevgili caretta kapakları gönderdi, ben de kapaklı link hazırladım. Eksiksiz bir arşiv oluşması için çok büyük katkı veren sevgili caretta'ya teşekkürler.
Bu arada açılan iki ayrı konuyu birleştirdim.