Zagor Renkli 499 İki Beyinli Adam (26.04.2026)

Homeboy

Çeviri & Balonlama
27 Mar 2018
787
21,224
Ankara
Sevgili dostlar bir kitabı daha bitirmiş bulunmaktayım.
Gecenin Savaşçıları adlı macerada buluşmak üzere
Keyifli okumalar dilerim.
Saygılarımla...

Zagor Renkli 499 İki Beyinli Adam (26.04.2026) İndirme Linki

100bullets

Aktif Üye
7 Eki 2020
162
776
Üstadım çok teşekkürler. Bu 4 sayılık macera çok güzeldi. Renkli okumak da ayrı bir tat kattı bence. Forumda Zagor Tam Macera konularına bakarken @caretta üstad tarafından yazılmış güzel bir mesaja rastladım. Bir nevi maceranın devamı niteliğinde sayı 655-657 arasında, sondaki bir karakteri yeniden göreceğimizi yazmış 2020 yılında. Şuan bu macera Lal Zagor 268'de basıldı tabi. Onu da buraya yazmak istedim merak edenler için.
Zagor 655-657 sayılarda Mutant Colin Randall'ın kızı Sophie geri dönüyor.Sophie,Lal Aylık Zagor 108-111 sayılarda babasının ölümü üzerine şoka giriyordu.Daha da geriye gidersek Mutant'ın ilk görüldüğü macera Lal Klasik Zagor 57.cilt.Bu iki macerayı dikkatle okuduktan sonra bu ülkemizde henüz yayınlanmayan 655-657 sayıları anlayabileceğiz.Yeni macerada Sophie tamamen içine kapanık katatone vaziyette Worchester Akıl Hastanesi'nde yatmaktadır.İtalyanca bilmem.Bu yüzden tahmini yorumlarda bulunuyorum.Profesör Roger Barryman(ilk iki maceradaki Proesör Blaine ile karıştırmayın)Sophie'yi derin katatonik durumdan kurtarmak amacıyla babasının kavanozda saklanan kafasını gösterir.Tepki yoktur.Ama sonra babası Sophie ile telepatik temas kurar.Sophie iki hemşireyi öldürerek hastaneden firar eder.Sophie'nin güçleri mi artmıştır veya babası artık Sophie'nin bedenine mi girmiştir bilmiyorum.Sophie,Zagor'u bulmak için Darkwood'a doğru yola çıkar ve Pleasant Point'e kadar gelir.Bu arada yoluna çıkan ormancı,avcı,madenci ve kızılderilileri korkunç yöntemlerle intihara sürükler.Chloe adlı güzel bir kızımız var.Sanırım bir gizli ajan.Proesör Barryman de Zagor'un yanında.Mekan,Tonka'nın köyü.Tonka da Sophie'nin tesiri altına girer.Hatta Zagor ile Chloe de.Maceranın finalinde Barryman Sophie ne söylerse söyler ve Sophie kafası patlayarak ölür.Ben bu macerayı özellikle intihar sahnelerini ürpererek okudum.Keşke forumumuzdan birisi Türkçe çevirisini yapsa...